Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9675 Dátum: 14 nov 16, 22:16:37 » |
|
Látnál hosszú kiengedett hajjal félprofilból Saphira, ne aggódj én se magamat, ez csak így jön, tényleg nem akartam meg mondani, hogy mit csinálj, csak egy ötletet vetettem fel hátha elnyeri a tetszésed, és akkor már is tudtam segíteni valamivel, ez nálam valamiféle kényszer betegség lehet, hogy úgy érzem mindenki felett atyáskodnom kell, persze csak finoman, de azért ez egy idő után, vagy egyeseknek akár kapásból is idegesítő lehet. Mármint én, vagy Ayumi kezd bele ilyenekbe ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9676 Dátum: 14 nov 16, 22:18:42 » |
|
Az avatarja alapján, csak én gondolom mindig Luidzsyról, hogy egy kiégett rocker, aki a helyi rock kocsma "öreg" rockereivel issza a VBK-t, egy sarokban lévő padon, töltött cigit pöfékelve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9677 Dátum: 14 nov 16, 22:25:11 » |
|
Mármint én, vagy Ayumi kezd bele ilyenekbe ?
Szerintem terád gondolt. Rám amúgy sem mondaná hogy "valahol aranyos".
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9678 Dátum: 14 nov 16, 22:29:31 » |
|
Lew, ez a legjobb ava+ala kombód
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9679 Dátum: 14 nov 16, 22:31:46 » |
|
Volt már neki egyszer ugyanez, és alap, hogy a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9680 Dátum: 14 nov 16, 22:33:12 » |
|
Végig ott volt a gépem egy eldugott mappájában, mert tudtam, hogy egyszer még visszateszem Köszi. Syzynek: Leírom helyetted a véleményed, így neked már nem kell vele fáradnod: - A Walking Dead egy nagy szar. - Az első évad még jó volt, de el lett szarva. - Aki Twd-t néz és/vagy beszél róla nincs ízlése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9681 Dátum: 14 nov 16, 22:35:26 » |
|
Nem dohányzom, és sajnos már nincs is igazi rock kocsma a faluba, de a kedvenc helyemen szoktam az öregekkel inni, akár rockerek, akár nem. Ja és inkább sörös vagyok, mint a vörösboros kóla párti, vagy a vodtka bomba cataflamra gondoltál ? Amúgy egy időben mindent meg ittam, de jó múltkor ezt úgy sikerült végbe vinni, hogy másnap minimális másnaposságban volt részem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9682 Dátum: 14 nov 16, 22:36:49 » |
|
Syzynek:
Leírom helyetted a véleményed, így neked már nem kell vele fáradnod:
- A Walking Dead egy nagy szar. - Az első évad még jó volt, de el lett szarva. - Aki Twd-t néz és/vagy beszél róla nincs ízlése.
Syzygynek ezt be kéne írnia az alájába. Így megspórolna egy csomó időt, és mindig látható lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9684 Dátum: 14 nov 16, 22:43:04 » |
|
Közérdekű közlemény: Likeoltam a szabadon ébredőket, de a cikkek nagy részétől elhatárolódom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9685 Dátum: 14 nov 16, 22:56:56 » |
|
Rád gondoltam Lui.
Ayumi, szerintem aranyos vagy és... á, olyan, mintha gmanre reagálnék. Bocs, de rólad már lemondtam.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9686 Dátum: 14 nov 16, 22:57:08 » |
|
Syzynek: Leírom helyetted a véleményed, így neked már nem kell vele fáradnod: - A Walking Dead egy nagy szar. - Az első évad még jó volt, de el lett szarva. - Aki Twd-t néz és/vagy beszél róla nincs ízlése.
Az első évad még jó volt, de el lett rontva azt követően. Akinek ízlése van, az a képregényt olvassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9687 Dátum: 14 nov 17, 01:11:31 » |
|
Ayumi, szerintem ne oktasd ki Luidzsyt, mert akkor legfeljebb visszafejlődik.
Köszönöm a lehetőséget. szpojlernéégy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9689 Dátum: 14 nov 17, 09:53:21 » |
|
Saphi tegnap felhozta itt ezeket a konteós, alternatív gyógyító oldalakat, erre ma az indexen megjelent egy leleplező cikk. http://index.hu/tudomany/2014/11/17/lassuk_ma_eppen_mi_gyogyitja_a_rakot/Itt biztos, hogy van valami rejtett összefüggés. Azért az is sokat elmond, hogy a 4 oldal, amiket a cikkben bemutatnak, ezeket nagyjából ugyanazok az okos ismerőseim lájkolják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 17, 10:06:32 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|