Sevanna
|
|
« Válasz #9690 Dátum: 14 nov 17, 10:10:45 » |
|
Ez is ékesen bizonyítja, hogy nem vagy 90's kid. Mivel semmi valóságalapja nincs a cikknek. Poénos, de baromság. Amúgy voltam a Deák-téren és ki is írtam fb-ra, de senki nem reagált. Önmagában állt a textus. T_T Noe éjfél után tényleg kialszanak a fények Pesten? Én ezt nem tapasztaltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9692 Dátum: 14 nov 17, 10:25:21 » |
|
Ez is ékesen bizonyítja, hogy nem vagy 90's kid. Mivel semmi valóságalapja nincs a cikknek. Poénos, de baromság. Ez is ékesen bizonyítja, hogy lehet valaki életkort tekintve gyerek volt a 90-es években, de még sem volt igazán ott, kimaradt neki majdnem minden kulturális impact. Szomorú lehetett élni egy korban amit nem sikerült megélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9693 Dátum: 14 nov 17, 10:39:11 » |
|
Hát lehet, hogy nem annyira éltem át mint a többi gyerek, de még mindig jobban mint azok, akik csak eltúlzott, valóságalapot nélkülöző cikkek alapján élik át,mivel csecsemők voltak akkor. De csak magamat öregítem úgyhogy let it go inkább. A tesis cikkből is egyedül az Erőt, egészséget köszönés volt igaz. Mi gimiben is nyomtuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9694 Dátum: 14 nov 17, 10:45:22 » |
|
Pedig a kirándulós cikkből sok minden igaz volt. Legalábbis nálam. xD Én szerettem a 2000es éveket. Szerintem nem volt jellegtelen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9695 Dátum: 14 nov 17, 10:52:36 » |
|
Mindennap ilyen az életünk Coelhóval. : ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9696 Dátum: 14 nov 17, 11:10:51 » |
|
Az okok amiket itt felsoroltok, egyik sem tesz 90's kidé. Ami miatt én Syzyt mégis annak tekintem, hogy ha belinkelem neki ezt a videót nosztalgikus, egy kicsit keserédes érzések fogják el. https://www.youtube.com/watch?v=6miaTf1gF4gIshidat is, de ő már nincs itt velünk =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9699 Dátum: 14 nov 17, 11:29:02 » |
|
Lassan nyitni lehetne a fórumon egy 90-es évek nosztalgia-topicot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9700 Dátum: 14 nov 17, 11:32:37 » |
|
Noe éjfél után tényleg kialszanak a fények Pesten? Én ezt nem tapasztaltam. Oh milyen aranyos és megható, hogy pont én lettem megszóllítva, még csak nem is olvastam tovább emiatt a többi hsz-t. Igen, a díszvilágítást lekapcsolják. Múltkor pont ekkor sétáltunk haza Budára át a Szabadság hídon nagyon szép pillanat szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9702 Dátum: 14 nov 17, 11:38:29 » |
|
Egyik kedvenc PS1-es játékom volt. Saz intro zenéje, de szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9703 Dátum: 14 nov 17, 11:38:45 » |
|
Természetesen tökéletesen megfelelek ennek a kritériumnak, ezért már el is felejtettem ezt a szempontrendszert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9704 Dátum: 14 nov 17, 11:45:42 » |
|
Ez is azt mutatja, hogy ezt a megfelelést teljesen természetesnek és vitathatatlannak tekinted. Ez valóban bizonyító erejű, mutatja, hogy trú vagy és nem pózer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|