Remélem nem veszed föl, nem akartalak ki oktatni csak elmondani szerettem volna a véleményem, és köszi hogy te is elmondtad az előbbit
Nem kioktatlak, csak elmondom a véleményem. Ez egy fórum. Legtöbbször olyan, mintha egy szivarfüstös kocsmában lennénk, ahol a háttérben jazz szól néhol, van amikor filmzenék. Ki mit hall meg a fülével. Emberek beszélgetnek, néha indulatosan, máskor vidáman, mintha mindig is ismerték volna egymást, de egy valami nagyon fontos. Véleményeket osztunk meg egymással. Sokszor élettapasztalatokat is természetesen. Ilyen az élet, csak itt kicsit másképp megy azért.
Én értem, hogy ilyen vagy, nem akarlak s nem az én dolgom megváltoztatni, csak szólok inkább, hogy tudatosítsd magadban, hogy nem kell azért is bocsánatot kérned - kis túlzást fogsz olvasni - mert esik az eső és miközben írtam neked, rá esett pár csepp a fejemre.
Fogad el, hogy nem kell mindenért bocsánatot kérned és félned attól, hogy valakit megbántasz. Ahova most csöppentél, egy egész aranyos kis magja a helynek mostanra már s hidd el, ha valakit megsértesz, tudni fogsz róla. Nem csak azért mert ő szól neked a fórumon, privát üzenetben akár, hanem mert más is rád ugrik, hogy mit képzelsz.
Szerencsére nem cukorból vagyunk, se a nők, se a férfiak és ezt úgy mondom, hogy én nagyon sokáig azért is bocsánatot kértem, mert .... hirtelen nem jut eszembe példa.
Legyen a fent említett, amit neked írtam. Viszont én ezt még tini koromban szinte kinőttem, máig valamennyire meg van, de máshogy és az mindegy.
------------------------------
Ez a tegnapi téma elég érdekes volt.
Egy valami jutott eszembe. Magadban miért nem hiszel/bízol, Ayumi?
aki vigyáz mindenre és mindenkire, "megveri" a "bűnösöket"
Ez akkora baromság. Hol olvastál te ilyet? A nagy hitgyülisek jönnek mindig azzal, hogy félnek attól, hogy az Úr lecsap rájuk egy villámmal, vagy ha hazudnak, rosszat tesznek megbünteti őket. Hagyjatok már ezekkel a faszságokkal. Elhiszem, hogy nem hiszel, nem is érdekel őszintén, főleg mert magadban sem hiszel, de ne gyermek mesékkel gyere, hanem akkor tud, hogy mit tagadsz meg.
És azért mondom, hogy gyermek mesék, mert ilyeneket a gyerekeknek mondanak, főleg a nagyon vallásosok, hogy "tanítsák" őket és így neveljék őket - hibásan -, hogy ne hazudjanak és ne gonoszkodjanak a másikkal.
Nem így működik ez.