24 nov 23, 05:48:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2377999 alkalommal)
0 Felhasználó és 118 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1410 Dátum: 14 júl 30, 06:30:11 »

Coelho mester, térj vissza mielőbb! Mint láthatod, az emberi bölcsesség igencsak leértékelődött a távollétedben, a Tudást tartalmazó gondolatok megfogalmazása pedig elinflálódott.  Sír
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1411 Dátum: 14 júl 30, 06:34:16 »

Egyezzünk ki abban, hogy Isten egy nagy, szárnyas, polipfejű lény, ami egy elsüllyedt városban alukál. Ennek mindenki számára elfogadhatónak kell lenni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1412 Dátum: 14 júl 30, 07:21:36 »

de az felveti azt a problémát, hogy ha elképzelhető, akkor létezhet is.

Ezt kitől is vetted át ezt az érvelést? olvastam már róla de most meg nem mondanám.

Luidzsynak meg ha nagyon new ages akarok lenni azt mondanám, hogy itt és most minden megvan ahhoz hogy valóban! boldog legyél. Teljesen felesleges lenne egy Paradicsom, főleg hogy miért akarnál a jövőben boldog lenni, amikor most is az vagy? (és nem a lehetsz a megfelelő szó ide)  Faceg
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 07:22:41 írta Syzygy » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1413 Dátum: 14 júl 30, 07:26:13 »

Remélem nem veszed föl, nem akartalak ki oktatni csak elmondani szerettem volna a véleményem, és köszi hogy te is elmondtad az előbbit
Nem kioktatlak, csak elmondom a véleményem. Ez egy fórum. Legtöbbször olyan, mintha egy szivarfüstös kocsmában lennénk, ahol a háttérben jazz szól néhol, van amikor filmzenék. Ki mit hall meg a fülével. Emberek beszélgetnek, néha indulatosan, máskor vidáman, mintha mindig is ismerték volna egymást, de egy valami nagyon fontos. Véleményeket osztunk meg egymással. Sokszor élettapasztalatokat is természetesen. Ilyen az élet, csak itt kicsit másképp megy azért.

Én értem, hogy ilyen vagy, nem akarlak s nem az én dolgom megváltoztatni, csak szólok inkább, hogy tudatosítsd magadban, hogy nem kell azért is bocsánatot kérned - kis túlzást fogsz olvasni - mert esik az eső és miközben írtam neked, rá esett pár csepp a fejemre.
Fogad el, hogy nem kell mindenért bocsánatot kérned és félned attól, hogy valakit megbántasz. Ahova most csöppentél,  egy egész aranyos kis magja a helynek mostanra már s hidd el, ha valakit megsértesz, tudni fogsz róla. Nem csak azért mert ő szól neked a fórumon, privát üzenetben akár, hanem mert más is rád ugrik, hogy mit képzelsz.

Szerencsére nem cukorból vagyunk, se a nők, se a férfiak és ezt úgy mondom, hogy én nagyon sokáig azért is bocsánatot kértem, mert .... hirtelen nem jut eszembe példa. Nevet Legyen a fent említett, amit neked írtam. Viszont én ezt még tini koromban szinte kinőttem, máig valamennyire meg van, de máshogy és az mindegy.

------------------------------
Ez a tegnapi téma elég érdekes volt. Nevet Egy valami jutott eszembe. Magadban miért nem hiszel/bízol, Ayumi?

Idézet
aki vigyáz mindenre és mindenkire, "megveri" a "bűnösöket"
Ez akkora baromság. Hol olvastál te ilyet? A nagy hitgyülisek jönnek mindig azzal, hogy félnek attól, hogy az Úr lecsap rájuk egy villámmal, vagy ha hazudnak, rosszat tesznek megbünteti őket. Hagyjatok már ezekkel a faszságokkal. Elhiszem, hogy nem hiszel, nem is érdekel őszintén, főleg mert magadban sem hiszel, de ne gyermek mesékkel gyere, hanem akkor tud, hogy mit tagadsz meg.

És azért mondom, hogy gyermek mesék, mert ilyeneket a gyerekeknek mondanak, főleg a nagyon vallásosok, hogy "tanítsák" őket és így neveljék őket - hibásan -, hogy ne hazudjanak és ne gonoszkodjanak a másikkal.
Nem így működik ez.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 07:45:58 írta Minagi » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1414 Dátum: 14 júl 30, 07:40:03 »

A nagy hitgyülisek jönnek mindig azzal, hogy félnek attól, hogy az Úr lecsap rájuk egy villámmal,

Hát pedig de!

Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1415 Dátum: 14 júl 30, 07:49:39 »

Nyertél, Syzygy. Nevet Ez a kereszt, mindent visz.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1416 Dátum: 14 júl 30, 07:52:56 »

De itt most a villám volt a lényeg nem a kereszt. (persze ennek tudatában vagy, csak nem a kereszt illett ide, de nem volt kedvem levágni a képről)  Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1417 Dátum: 14 júl 30, 07:54:30 »

Tudom, csak a kereszt jobban bejött. ikszdé
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1418 Dátum: 14 júl 30, 08:27:02 »

úgy érzem a "szívemre" kell hallgatnom és akkor oda jutok Mosolyog talán így tudnám meg fogalmazni a választ Mosolyog de nem biztos ikszdé

Én ez után a villámos post után már csak Zeuszban hiszek.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1419 Dátum: 14 júl 30, 08:46:08 »

Ebből a keresztből fel kéne vásárolni egy vagonra valót, becsempészni Irakba, és eladni jó áron az ISIS-nak. Szerintem nekik tetszene. Nevet

Más: tök szar, volt Ózdon egy tök cuki kis zöld házikó, amit minden reggel láttam a buszból, hogy milyen aranyos, mert ilyen békaszíne van. Hát nemrég leégett a teteje, most meg már a cigányok neki is állatak széthordani az egészet. (Mondjuk lehet előtte is ezek laktak benne, mert olyan környéken van). De azért szar érzés, ezek a barnák olyan hatással vannak az infrastruktúrára, mint egy nehéztüzérségi csapás.

RIP békaszínű házikó.  Byebög
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #1420 Dátum: 14 júl 30, 08:48:09 »

Akkor a németeknek '17-ben nem Lenint kellett volna vonatra ültetniük és becsempészni az oroszokhoz, hanem egy vagonnyi cigányt?
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1421 Dátum: 14 júl 30, 11:41:51 »

de az felveti azt a problémát, hogy ha elképzelhető, akkor létezhet is.

Ezt kitől is vetted át ezt az érvelést? olvastam már róla de most meg nem mondanám.
Fogalmam sincs, lehet, hogy én is csak olvastam. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1422 Dátum: 14 júl 30, 12:01:51 »

http://oi57.tinypic.com/11goscy.jpg

Ez a kép valami egészen fantasztikusan jól néz ki Mosolyog
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #1423 Dátum: 14 júl 30, 12:06:28 »

Tegnap volt az idôjárás téma. Ahhoz még annyit, hogy nagyon élvezem én személy szerint, mert meleg is van, de levegôt is kapunk s esô is esik. Egy kis gondom van. A pára. Állok egy helyben s csurog rólam a víz, na azt nem bírom. S semmilyen vízbe nem tudok beugrani amint haza értem, max a kádba. ikszdé De alig várom, hogy legyen még nyári zápor.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1424 Dátum: 14 júl 30, 12:27:15 »

A sötételfek társadalma az őrült isteneik miatt olyan romlott, vagy azért, mert nők irányítják?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins