Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #705 Dátum: 14 júl 24, 23:05:23 » |
|
Nanáci!  Te viszont az ezerarcú férfiként....  Megnézném, hogy mi maradna a testükből egy 2 hetes tüdőgyulladás után.  Az nem lesz gond, majd én ápollak, akkor is. ---------------------- Az Uralkodónak kék tincsei vannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 23:20:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #706 Dátum: 14 júl 24, 23:51:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #707 Dátum: 14 júl 25, 00:08:58 » |
|
Jah, ezt én is olvastam.
Elegem van az emberekből. Fölöttünk van a Dunakanyar panoráma kilátó, ami mind szép és jó, de mi a fasznak kell éjszaka 1 órakor kiabálni a hülye turistáknak lefelé? Nem is úgy kiabálnak, ami normális, - ha van ilyen - hanem basszus, mintha megerőszakolnának valakit, de csak így jön ki a hang a torkukon. Ilyenkor felmennék és szétverném őket egy baseball ütővel, hogy befogják.-.- Csak akkor vagyok ilyen agresszív, ha mérges vagyok és mivel éppen aludni akartam nem vagyok boldog, hogy ilyen hangokra kelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #708 Dátum: 14 júl 25, 00:09:52 » |
|
Én ha alszom akkor alszom. Nem kelek fel.  Illetve egyszer volt a katonai táborban gyerekként, hogy aludtak és bejött az (amúgy most egyik legjobb barátom) egyik gyerek meg a többiek és elkezdtek ordítozni. Én mondtam, hogy ne már. Ő meg még le is cseszett. Ennek az volt a következménye, hogy egész éjjel 5 percenként felébresztettem. Én sem aludtam és ő sem. De teljesen megérte. Ha a kicsinyességnek lett volna istene, én lettem volna az. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 00:12:18 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #709 Dátum: 14 júl 25, 00:12:44 » |
|
Én még nem kerültem az alvás állapotába, csak tudod mikor kezdesz megnyugodni és "lebegni". Mivel nem vagyok olyan álmos, hogy kidőljek ezért ilyenkor egy ilyen folyamaton megyek át. A kedvencem mikor a szar zenéjüket bömböltetik a kocsiból. Azt leszarom mikor fönt szexelnek. Télen vicces, mikor párás a kocsi ablaka és csak bizonyos testrészeket lehet látni.  De ezt csak akkor látjuk, ha épp állunk le a kocsival.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 00:14:38 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #710 Dátum: 14 júl 25, 00:16:44 » |
|
Én ha alszom akkor alszom. Nem kelek fel.  Jó neked, olyan alvókád van mint apámnak volt, mellette akár bombát is robbanthattak volna akkor is aludna. De én ezt sajnos nem örököltem tőle, a szomszédaim is csak azért élnek még mert törvénybe ütköző lelőni őket. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 00:17:52 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #711 Dátum: 14 júl 25, 00:19:06 » |
|
Nem tettem vesszőt és meg is lett örökítve. Utólag pedig mindig szerkesztem az ilyeneket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #712 Dátum: 14 júl 25, 00:25:08 » |
|
Nem ciki, mi így is szeretünk!  A katona táboról jut eszembe. Mikor apukám katona volt - kötelezően természetesen - reggelente mindig korán keltek. Viszont, nem egyszer előfordult nála, hogy fel-ki kellett pattanni az ágyból mindenre készen és elájult a hirtelen felkelés miatt.  Lehet tőle örököltem az ájulásos hajlamomat... vagy a mamitól, ej, kitudja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 00:26:51 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #713 Dátum: 14 júl 25, 06:51:23 » |
|
Lehet, hogy az Uralkodó, Ayumi? Vagy, ha nagy csavart szeretnénk, akkor... Saphira?  Nekem is Ayumi jutott eszembe. Nézd a kék haját ami kilóg a csuklya alól.  Vagy ez lenne a trükk? 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #714 Dátum: 14 júl 25, 07:02:24 » |
|
Saphi az orákulum lesz, mert mindent tud. Ez elég egyértelmű szerintem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #715 Dátum: 14 júl 25, 07:23:34 » |
|
Nagyon jó volt az új fejezet!  A pálcika testeken meg a piás üvegeken behaltam.  A főgonoszra én is kíváncsi vagyok. Csak nehogy itt is az legyen mint a Narutoban, hogy van egy főgonosz aztán kiderül, hogy van egy még főbb gonosz stb. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #716 Dátum: 14 júl 25, 08:03:45 » |
|
Én gmant valami ilyesminek képzelném el a valóságban. https://www.google.hu/search?q=private+pyle&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KwHSU-7CLpLY7AaKp4DwBA&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667Még kapcsolódik a kiképzős témához is. Én ha alszom akkor alszom. Nem kelek fel. Én se, bár ma reggel 6-kor a nyulam keltett (szerencsére helyrejött az egészsége és megint olyan rosszaság, mint volt). Aztán arra keltem, hogy 7:45 van és 8-ra menni kéne dolgozni, közben meg a kéményseprő is megjött, azt is intézni kellett. De beértem 5 perc késéssel, szerencsére nem nagyon nézik, ki mikorra esik be.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 08:25:23 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #717 Dátum: 14 júl 25, 08:49:02 » |
|
Láttam reggel Noét  és abban az irányban amerre tartott csak 1 nagyobb sörfőzde van  szóval sejtem hol melózik  A poén az hogy nem kell külön elmennem megkóstolni azt a sört  mert évek óta az a bevált kedvenc sörfőzdénk ha nagyobb mennyiség kell kerti partira bulira stb 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #719 Dátum: 14 júl 25, 08:52:01 » |
|
|
|
|