snupi16
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 14 dec 04, 17:28:51 » |
|
értem köszönöm a gyors választ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 14 dec 10, 19:09:20 » |
|
Rég nevettem ennyit, mint a mai fejezet olvasása közben. Egy kis spoiler a 61. fejezetből: Santa csatlakozik, ami ugye senkinek sem meglepő... És, hát látszik, hogy van Springfield vér Toutában. Növekszik a "hárem", bár kicsit másképp, mint Negi esetében. xD És mi az, ami nem hiányozhat sosem egy Akamatsu mangából? Hát persze, hogy a fürdős fejezetek. A mai fejezet fontos része is itt játszódik.
Kirie egy "másik" (?) oldalát megismerhetjük, előtte Karint leoltja Touta, majd Kuroumaru gyötrődésén próbálnak a Számozottak segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #122 Dátum: 14 dec 10, 20:27:47 » |
|
Hát, a 61. fejezet tényleg kész volt. Ezt hiányoltam eddig az UQ Holderből, a viccességet. Ok, néha van pár poén, de azért a MSN mangához képest ezen a téren nem igazán alkotott még. Ja, és persze a jó öreg fürdős jelenetek, amit Azazel is említett. Azért Kuroumaru esete tényleg elég zacc. ^^" Vannak esetek, amikor még azok is nehezen birkóznak meg az érzéseikkel, akik tudják, hogy melyik WC ajtót válasszák. De Kuromaru esetében mi van? És a halhatatlansága miatt a teste jó eséllyel el sem fogja érni a "18 éves" kort, amikor majd nemet választhatna. Hát, Akamatsu mangaka sensei ezzel érdekes színfoltot vitt a mangájába, reméljük jól játssza ki az ehhez kapcsolódó lapjait. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 10, 20:30:24 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #123 Dátum: 14 dec 11, 16:48:44 » |
|
Nem, volt ez rossz lezárás. Ha Santa fiú, akkor még a Sayokoval való, igencsak szoros kapcsolata is oké nálam. Ha lány, akkor....ő na, akkor fura Összességében nagyon gyenge volt a Sayoko elleni harc (szigorúan a harc része). Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, ilyen képességekkel, mint ami Santanak, vagy Sayokonak van. Annyira kreatívan, sokszínűen meg lehetett volna csinálni, de csak csapkodtak. Viszont Santa "csatlakozása" volt az arc célja, és az szépen lett megoldva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 16:53:16 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 14 dec 12, 21:26:57 » |
|
An immortal in hiding at the renamed Mahora academy. He possesses psionic abilities which grant him the ability to become intangible and fly. In the past, Karin was sent to recruit him, but he evaded her notice until she was forced to give up. In the present, he's suspected to be behind several murders both in the present and in the distant past. Thus, orders are clear: Recruit him into UQ Holder, or eliminate the dangerous and out of control immortal. Forrás: http://tvtropes.orgItt azt írják Santáról, hogy "he" szóval fiú.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #125 Dátum: 14 dec 15, 20:17:47 » |
|
61. fejezet http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/061/6Az igen, Touta oltja Karint és megússza élve. http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/061/83. képkocka. Mindenki a maga módján duzzog, csoportos "heee?!". Csak épp Karinnak kicsit furcsa így a feje. ^^" http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/061/10Karin nagyon kerülgeti ezt a témát. Még Fate előtt is felhozta korábban... http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/061/13Persze ha perverzségről van szó, akkor Kirie sem panaszkodhat. ^^ Mondjuk nem tudjuk, hogy ő ténylegesen mennyi idős. http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/061/14Ikku nem szívbajos, minden további nélkül simán kiteregeti Kuromaru titkait. ^^" http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/061/17"Három"szög?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #126 Dátum: 14 dec 15, 22:59:57 » |
|
Na! Hát ez a rész már nagyon kellett! A sok harc, meg feláldozás, meg egyéb dolog után, egy kis lazítás, pihenés, és kis poénkodás. Nem tudom, hogy Kuromarou hogyan fog dönteni, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy lánnyá fog majd "változni". Kirie-n meg nekem már az elején látszott, hogy valamit érez Touta iránt, legalább is nekem már akkor úgy tűnt, mikor először találkoztak. Most azon kezdtem el gondolkodni, hogy ha Kuromarou már az elején elmondta volna Toutának, hogy mi is a helyzet vele, akkor most nem lenne ekkora nyomás rajta.
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 14 dec 21, 18:22:18 » |
|
Megjött a 62. fejezet spoilere, és úgy tűnik, hogy megjelenik még egy Negima karakter a műben, mégpedig Mana. A 24. fejezet 11. oldalán már láthattuk őt Fate és Chachamaru között, ebből már tudni lehetett, hogy 20 évvel ezelőtt még mindig élt. Ha a vérvonalát nézzük, akkor nem meglepő, ha ő is halhatatlan, vagy esetleg olyan, mint Fate, vagyis örök fiatalsággal rendelkezik. Kíváncsian várom, hogy milyen szerepet fog kapni a műben. Főleg amiatt, mert lehet, hogy ő lesz Juuzou. Szerintem hasonlítanak, bár lehet, hogy ezt csak én gondolom így.Remélem a spoilerek igazak, és nem írtam valami badarságot. (Eddig minden spoiler hiteles volt.)
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #128 Dátum: 14 dec 30, 17:49:15 » |
|
Aha. Szóval akkor ezt a nőt: http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/062/16 ismerik azok, akik olvasták a Negimát. Hát nem is tudom, egyre inkább úgy látom, hogy sokkal jobb ez a manga, ha ismered az előzményeket.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Secret-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #129 Dátum: 14 dec 30, 20:40:07 » |
|
Ismerjük, igen. Nem olvastam végig a Negimát, de ameddig igen szimpatikus volt a karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 14 dec 30, 21:40:13 » |
|
Az igazság, hogy ez a személy nem olyasvalaki, aki sokszor megjelent a műben. Bár lehet, hogy csak elfelejtettem néhány dolgot, de mindössze 4 harcára emlékszem.
Igaz, hogy az egyik történetszálban kapott egy nagyobb szerepet, mint "ellenség". de nagyjából ennyi(hozzáteszem, a 4 harcból 2 ebben a történetszálban történik).
Ezeket leszámítva két olyan nem harci jelenetre emlékszem, amiben ő is szerepelt. Ezek pedig azok, amikor megpróbált bemenni a moziba Kaedével, és mikor megismerünk egy keveset a múltjából (persze nem számoltam a fürdős jeleneteket). Nagyjából ennyi, amire emlékszem.
Ráadásul a mangaka a legérdekesebb harcát szépen "kihagyta", nem sokat láttunk belőle. Mondhatjuk úgy is, hogy semmit szinte.
Egyszóval, igen, ismerjük őt, de nem sokat tudunk róla. Szóval nála nem veszít olyan sokat az ember, ha nem ismeri az előzményeket, mint mondjuk Evangeline, Fate, vagy Negi esetében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #131 Dátum: 14 dec 30, 21:49:24 » |
|
Ahhh ez volt az utolsó csepp. Elolvasom majd angolul a negimát. Nem rég fejeztem be angolul egy manhwát, és most olvasok egy másikat, de ha azt befejezem akkor elkezdem a negit. Legyen akármilyen kicsi az utalás a negimábol, ha nem értem akkor is sokat vesztek. Ez kb olyan mintha valaki olvasná a fairy tail ismerete nélkül a ft zerot :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 14 dec 30, 22:44:05 » |
|
Jól teszed, nem fogod megbánni! Azért ezt ne hasonlítsuk a Fairy Tailhez, és a Zerohoz. Zeroban megismerhetjük Mavis történetét, tehát ez olyan, mint egy kiegészítő történet. Az UQ Holder! viszont egy teljesen különálló mű. Emiatt olvasható Negima nélkül is. Viszont ez a FT Zeroról nem mondható el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 30, 22:44:46 írta Azazel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 15 jan 04, 10:07:11 » |
|
Kint is van a 63. fejezete spoilere! Mana és Touta megküzdenek egymással. Viszont Mana közelharcban nagyon erős a pisztolyaival, távharc esetén meg sniperével sújt le ellenfeleire. Emiatt Touta tehetetlen ellene, és teljesen elveszti a párbajt. Ennek ellenére Mana azt mondja, hogy megfelelt. Ezután Touta "kicsit" meglepődik, mikor megtudja, hogy a nagyapja, Negi, 100-szor erősebb Manánál.
Toutának elárulja, hogy a torony tetején a Mahora Harművészeti Torna éppen nyitva van. És, hogy ő az igazgatóhelyettes.
Ha ez igaznak bizonyul, akkor lehet, hogy kapunk egy Harcművészeti Tornás történetszálat, akárcsak a Negimában? Nem lenne rossz. Mellesleg a Negimában Mana egyetlen nagyobb szerepe pont a Torna alatt volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Revi95
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 15 jan 04, 12:51:02 » |
|
Én most olvasom a Negimát és csak 30 fejezet után gondoltam meglestem a wikia oldalat és Konoe Konoka oldalánál ez találtam "Touta Konoe (Grandchild)<-noted in another manga called UQ Holder". Most akkor hogy is van ez? o.O Negi elvette Konokát, de a fia az anyja nevét vitte tovább? Vagy Konoka apai ágon a nagyi Negi pedig anyai ágon a nagypapi? de inkább utóbbira tippelek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 04, 13:00:11 írta Revi95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|