Ayumichan
|
|
« Válasz #13200 Dátum: 14 jún 23, 14:10:01 » |
|
Az hogy 'Szászuke' idétlenül hangzik. Kiráz tőle a hideg.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13201 Dátum: 14 jún 23, 14:11:43 » |
|
Viszont lehetnél te is Ájumicsán!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13202 Dátum: 14 jún 23, 14:11:43 » |
|
uhh Saphi hipster sznob az y meg a cz miatt. Bár akkor én is a th miatt. Te anélkül is hipster sznob lennél.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13203 Dátum: 14 jún 23, 14:15:04 » |
|
Ha valaki sznob névvel született, az nem gáz, arról nem tehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13204 Dátum: 14 jún 23, 14:15:29 » |
|
Viszont lehetnél te is Ájumicsán! Ettől most felállt a hátamon a nemlétező szőr.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13205 Dátum: 14 jún 23, 14:19:14 » |
|
Nekem szőrös a hátam, mégsem az áll fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13206 Dátum: 14 jún 23, 14:20:50 » |
|
A mi családnevünk elvileg régen simán Virág volt de valami hiba folytán amit nagyapám elkövetett lett gh-val írva és azóta úgy maradt. Viszont a Veronikát egyszer biztosan meg fogom változtatni mert egyáltalán nem szeretem és nem is hallgatok rá. Szeretnek olyankor így hívni amikor haragszanak rám.
Szerintem meg tök jó a Tábita, mondtam is Mininek amikor mesélte hogy nekem mennyire tetszik úgy. De ez milyen hülyeség már, ennyi erővel mindegyik karaktert úgy kéne írni, nem nézne ki hülyén á dehogy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 23, 14:21:55 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13207 Dátum: 14 jún 23, 14:22:28 » |
|
Te anélkül is hipster sznob lennél. De legalább nem vagyok stréber, ez rólad nem mondható el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13208 Dátum: 14 jún 23, 14:29:10 » |
|
Tényleg sznob vagyok, de hipszter nem. A hipsztersznobművész az Syzy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13209 Dátum: 14 jún 23, 14:33:03 » |
|
Én egy tök egyszerű ember vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13210 Dátum: 14 jún 23, 14:35:56 » |
|
Te anélkül is hipster sznob lennél. De legalább nem vagyok stréber, ez rólad nem mondható el. és még nem is vagy hajlandó bevallani magadnak az igazat
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13211 Dátum: 14 jún 23, 14:39:31 » |
|
Hogy intéztétek el a Th-t? Elvileg a régies vagy magyar kiejtéstől eltérő írásmód nem engedélyezett, és a Tábíta van bejegyezve a nyelvtudományi intézetnél.
Csak mert én is y-ra és cz-re akarom változtatni, de elvileg nem lehet. Bár minden a pénz függvénye, mint tudjuk.
Sehogy, ahogy Syzygy írta, még mindig Tábita vagyok, rövid i-vel, á-val és h nélkül. Így lettem anyakönyvezve és én nagyon szeretem így a nevem. Csak mikor facebookra mentem, meg megtudtam, hogy külföldön th-val írják, elkezdtem úgy írni oda, úgy jelentkeztem föl. Gdat, azért lehet "fura" mert nem szokványos név. Viszont a nővéremnek Ruth a neve th-val és csak úgy engedték anyakönyvezni, hogy még egy nevet választottak a szüleim, így lett egy 3. neve is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 23, 14:41:50 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13212 Dátum: 14 jún 23, 14:40:46 » |
|
Persze nem tudom ki nyafogott a 4-es miatt hogy nem 5-ös. Nah átírtam a titulust. Tábita név nekem nem tetszik, Tabitha viszont igen. Igazából csak az á zavar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13213 Dátum: 14 jún 23, 14:40:54 » |
|
A Tábita szép oké. De miét akarják a szüleid, hogy a lányuk rút legyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13214 Dátum: 14 jún 23, 14:43:10 » |
|
Mert nem rút. Ne légy ilyen paraszt és műveletlen Gdat kérlek, csalódni fogok benned. Nem értem mi a bajod az á-val Syzygy, még mindig nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|