Lew
|
|
« Válasz #13185 Dátum: 14 jún 23, 06:17:22 » |
|
Szép fagyasztás, bráfó zsép votl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13187 Dátum: 14 jún 23, 08:28:37 » |
|
De jó, hogy nem voltam pár napig fórumon. Ahogy magamat ismerem minden hülyeségen felcsesződött volna az agyam. De végigolvastam cirka 40 oldalt. Na jó a pasis témás oldalakat nem, mert ott sok bugyutaság volt szóval akkor 30 oldalt csak. Élőben majd véleményt is fogok mondani, de írásban nem nem soha. És csináltunk krumplilángos Danival, de túl olajos lett. @_@
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13188 Dátum: 14 jún 23, 09:42:55 » |
|
Dörgöld vele végig magad és szexi leszel. Kicsit büdös is, de ha Dani férfi, nem fogja zavarni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13190 Dátum: 14 jún 23, 10:24:52 » |
|
Úristen, coelho! Ez egy hosszúszőrű weimari. Ha végleg döntök a rövidszőrű és e között, akkor ilyen kutyát akarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13191 Dátum: 14 jún 23, 10:47:59 » |
|
Vajon más-más íze van a különböző kutyafajtáknak, vagy mind egyforma?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13193 Dátum: 14 jún 23, 12:32:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13194 Dátum: 14 jún 23, 13:11:21 » |
|
Valószínűleg a hajlammal született és a körülmények kihozták belőle.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13195 Dátum: 14 jún 23, 13:15:46 » |
|
Hogy intéztétek el a Th-t? Elvileg a régies vagy magyar kiejtéstől eltérő írásmód nem engedélyezett, és a Tábíta van bejegyezve a nyelvtudományi intézetnél. Ugyanakkor volt osztálytársam is Kitty volt, pedig elvileg az y sem engedélyezett (vagy keresztnévnél igen?). Bár ez esetben szerintem hülyén jön ki, olyan, mintha két ty-vel lenne írva.
Csak mert én is y-ra és cz-re akarom változtatni, de elvileg nem lehet. Bár minden a pénz függvénye, mint tudjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13196 Dátum: 14 jún 23, 13:41:57 » |
|
Miért akarok sznobosítani a neved?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13197 Dátum: 14 jún 23, 13:45:20 » |
|
De neked az y és a cz is a vezetéknévben lenne ott nem értem miért lenne problémás.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13198 Dátum: 14 jún 23, 13:58:57 » |
|
Hogy intéztétek el a Th-t? Elvileg a régies vagy magyar kiejtéstől eltérő írásmód nem engedélyezett, és a Tábíta van bejegyezve a nyelvtudományi intézetnél.
Lelövöm a poént, nem intézte el, még mindig Tábita. uhh Saphi hipster sznob az y meg a cz miatt. Bár akkor én is a th miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 23, 14:04:29 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13199 Dátum: 14 jún 23, 14:07:08 » |
|
Ez kicsit olyan mint amikor valaki Szászukénak írja Sasukét. Anno valakinek volt pofája azt írni a fórumon, hogy így a helyes, mert magyarok vagyunk és ha japánul akarnánk írni akkor kanjikkal írnánk. Ami hülyeség, mert direkt erre találták ki a hepburn átírást, plusz semmi nem illúziórombolóbb mint egy anime karakter nevében sz betűt látni. A Tábita sem az igazi valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|