kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8865 Dátum: 14 máj 11, 14:08:43 » |
|
Ennél fontosabb kérdésem van hozzátok: hol az istenben lehet venni pisztáciás fagyit? Az a belső megérzésem, jogy sehol :F Am mivaaaan? Most a bibliából lett egy mutáns rovar, aki felsőbbrendű lett, mert elvitték az ufóék? Én én vagyok és ezen egyik csicska sem tud változtatni hmph Gdat: mit érdekel más hogyan látja a dolgokat, az alapján amilyennek ismerlek te is tudod, hogy nem lehet csak így írosgálva rávenni valakit, hogy ossza a nézeteidet, ahhoz több kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 11, 14:13:19 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8866 Dátum: 14 máj 11, 14:11:11 » |
|
Csoki és eper fagyit kell venni, mert az a finom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8867 Dátum: 14 máj 11, 14:12:01 » |
|
Csinálj házilag. Így még jobban fog ízleni mert te készítetted... csuuuuupaaa szeretetből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8868 Dátum: 14 máj 11, 14:12:25 » |
|
"Elég felháborító, hogy azt gondolod, hogy a csillagoknak bármi közük lenne a biszem-baszomhoz." Nem is gondoltam komolyan,csak megtetszett ez a hozzászólás a képnél. (Meg ugye a 4 szavas szabály)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 11, 14:13:19 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8869 Dátum: 14 máj 11, 14:12:44 » |
|
Hitetlen férgek! Most elvagytok a kis Bibliátokkal, de ha R'lyeh felemelkedik, akkor meg majd fostok, de akkor már késő lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8870 Dátum: 14 máj 11, 14:14:48 » |
|
Már nagyon vicces ez a "vita". Tudom, hogy én túl könnyen feladok dolgokat, de szerintem ezt nektek is fel kéne adni. Ennél fontosabb kérdésem van hozzátok: hol az istenben lehet venni pisztáciás fagyit? Az a belső megérzésem, jogy sehol :F
Elég sok helyen árulnak, Gelato fagyizóban pl. Ott még after eight es fagyi is van, állítólag finom, még csak barátom kóstolta. Tegnap beakadt egy ideg a nyakamban az azóta fáj, ma meg talán az időjárás miatt a fejem is hasogat és nem segít a fájdalom csillapító, sem a magnézium nem tudom még mit tudnék kipróbálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 11, 14:16:06 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8871 Dátum: 14 máj 11, 14:19:03 » |
|
Menj le a boltba, vegyél egy pár Mizo madártejet, és iszogasd jó hidegen, engem is azt tart életben. Legalábbis a fejfájós részre. A nyakaddal sajnos nem tudok mit kezdeni :'D Szólj Petinek menjen át megmaszírozni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 11, 14:19:55 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8872 Dátum: 14 máj 11, 14:19:58 » |
|
Ez a vita meghozta a kedvem, hogy keressek a fórumra egy hozzászólás értékelő modot. Találtam is, már csak be kéne építeni. Amúgy lenne rá igény? Ha nem, akkor nem basztatom feleslegesen Chakrát. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8873 Dátum: 14 máj 11, 14:21:41 » |
|
Lenne rá igény ! Én örülnék neki !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8874 Dátum: 14 máj 11, 14:22:35 » |
|
Neeee, akkor sok lenne a troll. Noémi, ugyan így vagyok, nekem is fáj, de igyál még sok vizet, hátha az is segít, nekem szokott néha ezek mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8875 Dátum: 14 máj 11, 14:23:46 » |
|
Lepontoznék mindenkit és élvezném, ezért szerintem jó ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8876 Dátum: 14 máj 11, 14:26:05 » |
|
Jó ötlet lenne nagyon, de ebből is csak ún. "viccet" csinálnának. Vö. efeletti hsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8877 Dátum: 14 máj 11, 14:27:24 » |
|
Lennének emberek akik meg soha nem kapnának pontot. Milyen szomorú lenne. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8878 Dátum: 14 máj 11, 14:28:08 » |
|
Mondjuk úgy lenne rá igény, ha nem anonim lenne az értékelés, mert akkor tudjuk hogy kik a trollok és ki nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8879 Dátum: 14 máj 11, 14:28:23 » |
|
Nahh utoljára felétek ettem am Noé. Ez nem az én ötletem bátyus?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|