24 nov 26, 12:33:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 341 342 [343] 344 345 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1227834 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5130 Dátum: 14 ápr 09, 20:05:14 »

Így egy kicsit érthetőbb, bár nekem még mindig egy inkább egy eyecandy-karakter Nevet Bele lehet persze magyarázni  amit te is elmondtál, de nekem az random ember kijelenti róla h ő lett volna a legjobb király kicsit kevés. Plusz jók ezek az idézetek, de 5x 500 oldlal alatt elég kevés, nyilván van még pár, de több infó kéne róla. De akkor meg beindulna a múltban élés intézménye ami szintén nem ideális, tekintve h már tárgytalan a dolog.

Meg ha ne adj isten neked van igazad, akkor az meg duplán köcsögség, mert a benne lévő rengeteg potenciál ellenére a föld alatt oszlik már ő is. Ez a baj a Gottal amúgy, az oké, ha megöl szerethető mellékkaraktereket, de itt meg elindít az író egy Frodót a nagy küldetéssel, olvasunk róla 700 oldalt, majd megöli Nevet

Meg még mindig nem magyarázza meg azt, hogy ha ha halálosan szerették is egymást Lyannával, akkor is nagy fokú idiotizmusra vallott tönkretennie ezzel saját házát Nevet

De hát kinek a pap, kinek a paplak.

Meg legalább már értem a nagy rejtélyt.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 20:11:59 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5131 Dátum: 14 ápr 09, 20:09:15 »

Idézet
de itt meg elindít az író egy Frodót a nagy küldetéssel, olvasunk róla 700 oldalt, majd megöli

és pont ettől olyan jók a könyvek, nem tündérmese, realisztikus, miszerint a jó emberekkel sem csak jó dolgok történnek
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5132 Dátum: 14 ápr 09, 20:15:09 »

De egy idő plusz 8 ilyen halál után már kurva unalmas Nevet Persze elméletben bejövős a dolog, eleinte én is élveztem de elvesztettem már minden érdeklődésemet könyvek iránt. Persze, nyilván el fogom olvasni a kövi kettőt még ha kijön, de nem fogom már újraolvasni korábbiakat, annyit nem ér meg.

Meg én ráadásul a Hound-on kívül senkit sem sajnáltam, csak azt hogy Cat MÉG MINDIG nem tudta tisztességesen feldobni, meg h Bran se halt bele a zuhanásba, vagy akármibe később.
Jamie a kedvencem még talán, Tyriont is szeretem persze, mindenki más meghalhat. Magyarán nem az zavar hogy "brühü, meghalt a kedvencem:(", csak az h így száz oldalakat meg lehetséges történeteket, szálakat pazarol el az író.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 20:18:21 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5133 Dátum: 14 ápr 09, 20:17:29 »

Elvileg az ilyen Loras-félék is eyecandy-karakterek, mégis szarik rájuk mindenki, mert olyan a személyiségük. Szóval nem, nemcsak azért szeretem, mert jól néz ki. Nevet

Barristan ismerte, és tudta, hogy jobb volt, mint a többi király. Nem hiába hallottunk róla csak pozitív véleményt Robertet kivéve. Jamie, Cersei, Barristan, Jorah, még Ned is tisztelte.
A fentiek meg nemcsak belemagyarázások, Rhaegar tényleg a közelgő téllel foglalkozott, és szerintem ez elég pozitív abban a világban.

Idézet
de itt meg elindít az író egy Frodót a nagy küldetéssel, olvasunk róla 700 oldalt, majd megöli

Azért ez nem teljesen így megy, többnyire lehet érezni, ki fog meghalni és ki nem. A Frodók eddig nemigen haltak meg, csak az olyan karakterek, akik teljesítették azt, ami ki volt rájuk róva és a többi tízezer oldalban amúgy sem lett volna bennük potenciál (Ned), vagy akik amúgy sem voltak igazán fontos szereplők (Robb).
Persze ezen kívül még meghaltak vagy ezren, de többnyire besorolhatók a két kategória egyikébe.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 20:18:20 írta Saphira » Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5134 Dátum: 14 ápr 09, 20:19:39 »

Kroni, te olyan gonosz vagy. T_T

Höhö régi kedvenc állításom Ördögi

Szal: Nem Gonosz.. Kronosz Hümm-hümm

Am whatthefuck!?? Mit tettem? xD Vagy mit nem?

Verrachi Raptor! Kazán mindketten tudjuk, hogy csak egy van és az Kaze xD am. már csak őt kéne ide visszacsábítani és akkor minden lényeges troll itt lenne :Đ vagy még van összevesződés?
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5135 Dátum: 14 ápr 09, 20:22:05 »

De Kazymazy nem lesz visszacsábítva. Durci

Hmm mostanság keveset zaklatom, pedig lehet jobban haladnék a szakdogámmal, ha többet szálnék be a TS beszélgetéseikbe. xD

Jó hallgatózni mikor más játszik.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #5136 Dátum: 14 ápr 09, 20:25:24 »

Kazét én nem szívesen látom sehol semmilyen formában, de ez már más dolog. Nevet Mindenki mást akar.

Hm, és akkor ha már Frodó, a Vastrón a Drááágasááág. *-* ikszdé
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #5137 Dátum: 14 ápr 09, 20:28:40 »

Még nem, de Saphi semmiképp nem lesz az.
Te valami arab vagy hogy több asszony kell?  Pojén

Miért van az hogy fél 3kor keltem fel (végignéztem a SAO maradék 13 részét és fél 6kor feküdtem), betoltam 2 adag koffeint és úgy érzem magam mint egy kifacsart citrom.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5138 Dátum: 14 ápr 09, 20:30:46 »

Nem tudom, ki az a Loras Nevet
Bár biztos nincs hárfája meg melankolikus aurája és szép hosszú haja  Pojén

Meg nem tudom ki hogy van vele, de én azért Robbtól elég sok mindent vártam, eleve a Starkok mint főszereplők lettek bemutatva. Mondjuk persze, hiába volt jó hadvezér, a saját hülyesége miatt kellett volna segget nyalnia a Frey-ek, amit szintén elbaszott, szóval megérdemelte abszolút.

Meg eleve ugye Starkokkal indított a sztori, kaptak fejenként 1-1 menő fakrast is, hű, such symbol, so deep, erre meg semmit nem csináltak azok se, csak elvesztek vagy meghaltak azok is Nevet

De hogy korábban is írtam, mondjuk szerkesztve szal lehet nem láttad, hogy ezt egyszerűen a saját időm pazarlásának érzem, nem az a bajom hogy a szeretett karaktereimet, akiből kb. 2 van csak, ölik le Nevet Persze nyilván van olyan aki szeret olvasni 500 oldalakat olyan emberekről akik terveznek dolgokat csak azért hogy meghaljanak ez előtt, de én nem vagyok ezek között.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 20:33:01 írta Sabaku » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5139 Dátum: 14 ápr 09, 20:32:48 »

Ayumi, mert ha eleve nincs energiád, a koffein nincs mit felpörgessen benned. Nevet Legalábbis, nekem még így magyarázták el annak idején, és elég logikusnak is tűnik.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #5140 Dátum: 14 ápr 09, 20:35:46 »

A vérnyomásomat felemelhetné, az nem lenne ellenemre.  Nevet
De tuti hogy úgy lesz hogy 11kor fogok "éledezni" és majd megnézem a napfelkeltét lefekvés előtt.  smirksweat
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5141 Dátum: 14 ápr 09, 20:40:17 »

Igazából szerintem az lesz a rejtély hogy ha Rhaegar ennyire tudatosan viselkedett, illetve tervei voltak a birodalmat illetően

1: a terveit miért  nem realizálta a külvilágban hiszen volt hatalma hercegként hogy akár megtegye a szükséges előkészületeket akár északon akr kings landingben

2: hogy hozhatott ennyire elhibázott döntést Lyannával és "elrablásával" ? Mert írják is hogy a háború vége felé tűnik csak fel, és akkor vezeti a seregeket Trident folyóhoz, addig mit csinált? Mert szerintem ez a "nagy szerelem" közte és Lyanna között irreális és felelőtlen annak tükrében amit tudott vagy tudnia kellett a közelgő veszélyről.

Szóval be van állítva szinte "tökéletes" uralkodónak és mégis fatális hibákat követett el a vége felé.

Gyerekek végre van egy értelmes téma ne offoljátok már kávéval meg további evilági baromságokkal tele.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 09, 20:41:33 írta Syzygy » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5142 Dátum: 14 ápr 09, 20:44:36 »

DE! Mert fosok, hogy véletlen elolvasok valami spoilert és nem győzöm ignorálni a hsz-eiteket xD
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #5143 Dátum: 14 ápr 09, 20:47:02 »

Azt se tudom amúgy hogy mi az a hű de izgalmas téma amiről Syzygy lelkesen diskurál itt másokkal mert nem is ismerem az adott művet.  smirksweat
Biztos jó, de nem ismerem.  Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5144 Dátum: 14 ápr 09, 20:47:12 »

Robb tisztán egy mellékszereplő volt a könyvekben. Semmi jelentősége nem volt szinte, minden tettét mások szemén keresztül ismertük meg. Csak a sorozatban kapott viszonylag nagyobb szerepet.

Loras azért elég visszatérő szereplő mind a könyvben, mind a sorozatban.

A farkasok meg nem vesztek el, mert - mint vargok - képesek velük kapcsolatba lépni. Talán még Arya is képes lenne, ha Nymeria nem lenne olyan messze.

Idézet
ezt miért  nem realizálódott a külvilágban hiszen volt hatalma hercegként hogy akár megtegye a szükséges előkészületeket északon

Pont ez a lényeg, hogy semmilyen előkészület nem ért semmit északon, hiszen csak az azor ahai győzhet. Ráadásul milyen hatalma van egy hercegnek? Semmilyen, ha a király szava más.

Idézet
ez a "nagy szerelem" közte és Lyanna között irreális és felelőtlen annak tükrében amit tudott vagy tudnia kellett a közelgő veszélyről.

Írtam én is, hogy nem tudom, a nagy szerelemnek mi volt az oka, de nyilván ezt is megtudjuk idővel.

Naplózva

Oldalak: 1 ... 341 342 [343] 344 345 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins