gman
|
|
« Válasz #3510 Dátum: 14 márc 28, 18:40:23 » |
|
Ez a kép... Nem tudok undorítóbb dolgot elképzelni mint egy transzvesztita.
Ivankovot sem szereted? A transzvesztiták menők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3511 Dátum: 14 márc 28, 18:40:36 » |
|
Sabaku, Szóval régebben kezdted? Hmm.... Vagy is oké... ezt most valahogy nem értem. De biztos...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 18:42:47 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3512 Dátum: 14 márc 28, 18:43:17 » |
|
Valaki magyarázza el neki. Aztán meg nekem, hogy ő hogy értette az elkezdéses dolgot... xD Ivankov a legjobb Napi net poénja: ,,Kész vagyok, mint a 4-es metró"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 18:43:49 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3514 Dátum: 14 márc 28, 18:45:23 » |
|
Én a kijelentésesedből és a transzi profilképedről csak egy dolgot tudtam leszűrni, veniam, de ezt pont rosszkor hoztad fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3515 Dátum: 14 márc 28, 18:47:43 » |
|
I'd say that 'Light me up', but it'd be a bit confusing mirror-translation, and I don't wanna burn, soo... Amúgy ne mondd, hogy nem ismerted ezt a kifejezést :O Magyar nyelv rulez!!444!!négy!!!!!!!!!!!!!!!44!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3516 Dátum: 14 márc 28, 18:50:11 » |
|
Ha a neten vált nagy divattá akkor nem, nem ismerem. És angolozni sincs túlzottan most kedvem. Meg úgy most hangulatom sem ehhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3517 Dátum: 14 márc 28, 18:51:43 » |
|
Tudom Mini hogy nem úgy érted, csak szívatlak xD
Ajajj, lehet ezzen most felélesztettétek régi, sátánibb énem.
Ilyen fenékkel? Nem lesz baj, ha gonoszkodsz. Elkezdtem ezt írni, de közben elkezdte főzni és írtatok 10 hsz-et, de akkor is elküldöm és ahogy észre vettem, Sabaku megint ÉL, büszke vagyok rád!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3518 Dátum: 14 márc 28, 18:52:47 » |
|
Sabaku megint ÉL, büszke vagyok rád! Kár hogy én élesztettem most fel. Fordítva szoktam, viccesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3519 Dátum: 14 márc 28, 18:53:12 » |
|
I'd say that 'Light me up',
Beam me up, Scotty! Sabaku elszabadul!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3520 Dátum: 14 márc 28, 18:56:37 » |
|
Egy kicsit vissza kellett olvasnom,de most már értem honnan edert a mostani téma(transzvesztita) Mini annak a (Szóvivő-rendőr,talán )nőnek az anime változatos képei 1-2 nagyon jól sikerült Nem tudom miért,de ehhez az archoz ösztönösen illene a forró gőz az orrból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3521 Dátum: 14 márc 28, 18:58:15 » |
|
Oh, Heni, Mininek ebben waaay more gyakorlata van. Az a baj hogy Aes nem tud rámszólni az indokolatlan anglicizmus miatt, mert épp End of Time-ozik, és mikor(ha) ma majd visszajön kisírt szemekkel vaszeg jobb dolga is lesz ennél... Mini, miért érzed úgy hogy ez a fórum büntetést érdemel? Mostanában béke és nyugalom volt viszonylag ... és ezzel ha jól sejtem megválaszoltam saját kérdésemet xD Egy amcsi kórházban ahol vannak ilyen belsős walkie-talkiek a nővérek között, ha belemondod hogy 'Beam me up, Scotty', akkor kiadja azt a hangot. *----*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 18:59:55 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3522 Dátum: 14 márc 28, 19:00:28 » |
|
(Szóvivő-rendőr,talán ) Főügyész egyébként, de ne zavarjon. Ezért a tiszteletlenségért most japán otakuk hada fog ellened hadjáratot indítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3523 Dátum: 14 márc 28, 19:03:01 » |
|
Mert néha kell egy kis " Bumm!", hogy megint élvezzük szívünkből a békét és nyugalmat. Bár tudod, hogy én A Peace and Love -ot üvöltöm a világba, de mikor nyugi van, nem olyan vicces már. És köszi! K ichigo, nekem is tetszik egy-kettő, vannak olyan aranyosak, mint a csaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3524 Dátum: 14 márc 28, 19:04:19 » |
|
Bocsánat már elfelejtettem milyen poziciót töltött be. Tudom hogy figyelmem elterelése más személy által nem minősül érdemleges kifogásnak.Mindesetre megpróbálom érvényesíteni. Otaku hadot pedig küldhetedvalahogy csak megegyeznék velük egy nagyobb kihívásban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 19:05:00 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|