Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3480 Dátum: 14 márc 28, 16:35:28 » |
|
Itt van több, meg itt, és itt Egy kettő 18+ -os!!!Valakik hamarabb megunják az avatarjukat. Bár akkor az nem tökéletes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 16:36:46 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3481 Dátum: 14 márc 28, 16:43:16 » |
|
Na, kész is van. Felkészültem a hétfői évadzáróra. Ha Beth tényleg meghal, akkor tuti legalább egy évig kint hagyom ezeket a képeket. Csak azért is. (Ha mégse hal meg, akkor meg sima lustaságból )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3482 Dátum: 14 márc 28, 16:49:03 » |
|
Félő hogy az avatáromat én is gyorsan megunom. Bár mikor nem? A signem viszont úgy jó ahogy van. De ez a pasi olyan helyes ott a képemen. Olyan Kabuto beütése van amúgy... vagy rossz a szemem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3483 Dátum: 14 márc 28, 17:23:13 » |
|
Jaj, ki ez a csávó Heni? Olyan ismerős, már láttam ezt a képet, meg tudom ki is ez, de nem jut eszembe és roppant idegesítő.
Aes, nagyon fasza lett az avatár, aláírás kombód, jó ez a kis változás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3484 Dátum: 14 márc 28, 17:23:45 » |
|
Meg időszerű is volt már a dolog azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3485 Dátum: 14 márc 28, 17:26:11 » |
|
Én meg cserélhetek kombót emiatt a kék sáv miatt, mikor kb. ez volt a második szettem amit el tudtam viselni hosszútávon... magyarán visszaállok majd valszeg a másikra, Greed-sama <3 ui: vagy ha valaki tud, adhat valami jót, én lusta vagyok most...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 17:28:37 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3486 Dátum: 14 márc 28, 17:31:40 » |
|
Sabaku, emlékszel az állva pisilős képre amit küldtem? Amiről te jutottál eszembe. Azt rakd be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3487 Dátum: 14 márc 28, 17:32:35 » |
|
Jaj, ki ez a csávó Heni? Olyan ismerős, már láttam ezt a képet, meg tudom ki is ez, de nem jut eszembe és roppant idegesítő.
Backstreet Boys Everybody c. számából Kevin, asszem... https://www.youtube.com/watch?v=6M6samPEMpMKár hogy eltelt azóta legalább 10 év (klip óta). Pedig szívesen körbe vezettem volna a.... lakásomban. De a smink jobban áll neki, ez a gyíkos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3488 Dátum: 14 márc 28, 17:33:10 » |
|
Mindig tudod hogy dobd fel a napomat, Mini Ha megtalálom és meg is tudom vágni nomrális avának, berakom esküszöm xD ui: of course megvan XDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 17:34:36 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3489 Dátum: 14 márc 28, 17:37:20 » |
|
Ez a dolgom! Amúgy, ne aggódj, akkor már lementettem, nem úszod meg. http://s28.postimg.org/uad4ikb31/582_max.jpgLátom, te is megtaláltad. Heni! Köszönöm, végre, nem kínoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 17:38:08 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3490 Dátum: 14 márc 28, 18:00:17 » |
|
Nem engedi kirakni, és nem tudom mi az égért :O "A csatolmányod nem menthető el. Ez azért történhetett, mert túl sokáig tartott a fájl feltöltése vagy a fájl nagyobb, mint amekkorát a szerver engedélyez. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával további információért." Pedig 180x130 kb, és Chakra meg folyton gyökerek háttérkép méretű képeit szedi ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3491 Dátum: 14 márc 28, 18:02:26 » |
|
Ez valami rendszerhiba, nekem elsőre még engedte feltölteni, de akkor meg volt csúszka, ezért kisebbre vettem és úgy meg már nem. Úgy kerültem meg a dolgot, hogy feltettem imagerzre, és linkként tettem be az avatart. Szerintem te is így csináld.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3492 Dátum: 14 márc 28, 18:05:41 » |
|
Ez velem is elő fordult egy animés hippys képemmel. Nálam is mikor csúszós volt engedte, de miután kisebbre vettem, akkor ugyan ezt írta ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 18:06:12 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3493 Dátum: 14 márc 28, 18:11:20 » |
|
Oh, régen nem is lehetett linkként betenni avatart.
Mini, amíg ez kint van lenyúltam régi aládat, csak ez illik hozzá ami megvan, meg egy másik, de az szintén a tied és azt nem is rég még hazsnáltadxD
Mondjuk nem lesz hosszú életű sztm, túl darkos előző után xD Baszki, jelenleg Aesnak cukibb/lányosabb avája van, ilyen is ritkán történik xD
Apropó, avák, örülök hogy Lew visszatette ezt az Okabét, én mentálisan mindig ahhoz kötöttem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 18:13:06 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3494 Dátum: 14 márc 28, 18:12:51 » |
|
Ez a kép... Nem tudok undorítóbb dolgot elképzelni mint egy transzvesztita.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|