Akármi is lesz alap hogy melette állok. ^^
Most kezdődnek a rosszullétek is. Mondjuk ez elég durván jön ki.
Én 9 éve érettségiztem, de anno nem volt nagy szám. Öszintén semmit nem tanultam rá.
Csak az volt a fejemben amennyi az órákon rámragadt 3 év alatt. Mi gyorsított évadban voltunk.
De ez nagyban tanárfüggő. Nemrégen irtam hogy nem mind1 milyen a tanár.
Sosem felejtem el hogy álltalános felsőben matekból végig kettes voktam. Azt hittem én vagyok hozzá hülye, amit a tanár gyakran ki is fejezett. Szó szerint azt mondta hülye vagyok és örüljek hogy nem húz meg.
Ennek ellenére a középsuliban végig 4-5 között voktam matekból.
Fura mi?
Az érettségim is 4-es lett. Lett volna jobb is, csak rohadtul bezavart hogy körülöttem mindenki puskázni próbált és még nem is a jó levezetést mutogattàk.
Mondjuk ennek ellenére az is igaz hogy vannak olyan dolgok amik miatt valami nem megy.
Pl én diszlexiás és diszgráfiás is vagyok. És hiába fejlödtem annyit hogy nem látszik, még a mai napig is okoz gondot.
Pl az idegen nyelvekhez totál sík vagyok. Sokan nem értik és azt mondják lustaság.
Én azt szoktam mondani a magyar nyelvtant sem értem csak használom.
Ha az angoltanár azt mondta mondjak egy főnévi igenevet csak lestem hogy előbb mondja meg magyarban az mi?
Mondatelemzés? Totál káosz volt. És ez nem szégyen mert logopédussal és több 100 óra korrepetálással sem tudtam egy háromszavas mondatot elemezni.
Mindig 2-es voltam nyelvtanból és angolból. ^^"
A másik meg a kutyák. Nem tudom ezt a videót betette-e valaki de olyan fejeket vágnak benne...
De komolyan az van a szemükben hogy "most mi történt? Megmondaná valaki?" Egyikük meg reklamál is.
http://mivoltma.444.hu/2014/03/22/ez-tortenik-ha-egy-buvesz-eltunteti-a-kutya-jutalomfalatkajat/