Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3225 Dátum: 14 márc 24, 18:16:25 » |
|
Az nem cukrászda, hanem egy étterem. Viszont simán be lehet menni kérni egy sütit, plusz akár egy kávét, ha megkívánod, de megéri, hidd el. Amúgy a közelében van a Sugar. De az is lehet, hogy eszünk egyet, ramenezés után. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3226 Dátum: 14 márc 24, 18:22:53 » |
|
Kroni ilyen mocskos perverz állat lenne? Ejnye.  Nanana, benne vagyok, menjünk sütikézni. *-* Drága a hely vagy tűrhető árkategória? Amúgy pont azt álmodtam, hogy nem tudtunk menni ramenezni mert egy csaj betörte a fejével az ablaküveget és nem tudtam asztalt foglalni, olyan ideges lettem, hogy bosszúból odamentem és kivágtam a csajt az ablakon. Ennek örömére fel is riadtam hajnali 3-kor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 18:24:00 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #3227 Dátum: 14 márc 24, 18:24:34 » |
|
Nem rá értettem, de nem egy szent ő sem.  sugár shop?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #3228 Dátum: 14 márc 24, 18:24:39 » |
|
Tudod Bra, az én, valószínűleg jövendőbelim remekül tud már most is főzni, sütni. Ő is kényszerből, és nekem nagyon tetszik hogy tőlem akar tanulni.  Elég szemét tanára van, így bár a programozásból dicséretes, de ha tovább folytatódik, akkor szakácsnak tanul. Szóval hm... mindenképp le kell győznöm őt főzésben.  Micsoda ételpárbajok lesznek itt majd hétvégente.  Belegondolni is laktató...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #3229 Dátum: 14 márc 24, 18:27:40 » |
|
 Te beteg állat. Szerintem egész normális, ha pl. megnézzük a ramenes helynek a sütizős árát. Itt talán egy ilyen Somlói 800-990 Ft körül lehet, uh meg még finom a Csokoládéfelfújt chilis meggyel és gyömbéres fagyival.  Megnéztem az oldalt, de ott többet írnak, mint amennyi alapjáraton. Sokszor voltam ott, tényleg a 990-re emlékszem.  Igen, a Sugar Shop van a közelében, kb 20 méterre, a Paulay Ede utcában. Masashi, Ms. Trager, egyiket sem szereted, az igazi neveden akkor nem lehet szólítani? Ha jól emlékszem Henriett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 18:30:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3230 Dátum: 14 márc 24, 18:34:24 » |
|
Na, az tök jó. Meg mondjuk annyira nincs is messze egymástól a kettő még gyalog sem. Kinek mi számít soknak mondjuk. És ne írj már ilyen finomságokat mert sírni fogok. T.T Csilis csokit kéne enni. És nem vagyok beteg állat. Na jó beismerem, mégis. 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
 |
« Válasz #3231 Dátum: 14 márc 24, 18:34:30 » |
|
Ő... igazából mindegy, hogy szólítanak, csak a Masashit mellőzzük. Attól valahogy a hideg kiráz.  Nem leplezés, úgyis mindenki tudja, ki vagyok, csak annyira hanyagul választottam a Masashit annak idején.  Egyébként igen, jól emlékszel, az az eredeti nevem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #3232 Dátum: 14 márc 24, 18:43:19 » |
|
Uh én is szeretem a csilis csokit.  Ha gondolod, eljöhetnél ide, van itt pár süti amit meg kellene enni. Mindenki Masashiként emlékszik pedig rád, meg még volt a Devo (valami, arra nem emlékszem. T_T Bocsi). Szeretem azt a nevet nagyon amúgy, mármint az eredeti nevedet, szerintem szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #3233 Dátum: 14 márc 24, 18:44:36 » |
|
Darvolia néven futott egy időben.  Ha jól emlékszek. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #3234 Dátum: 14 márc 24, 18:46:40 » |
|
JELLY BELLY!!!  Oda be kell menjünk, az a hely számomra a második mennyország.  Annyira finom. 10 ezret hagytam ott legutobb azok a picike sütik. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3235 Dátum: 14 márc 24, 18:49:44 » |
|
Megyek! Amúgyis kajás vagyok. Megint olyan a kaja amit nem eszek meg de most oda nem állok főzni. Lime-os csokit ettél már? Na az is  De nálam csak az étcsoki a pálya. Tejcsokit csak sütiben vagyok hajlandó megenni. Tudod mikor hagynék egy olyan helyen annyit atyavilág.  Sushizni kéne menni. Úgyis beszéltük azt is sörözéskor. Atyaég, túl sok dolog lett ott beszélve így visszagondolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #3236 Dátum: 14 márc 24, 18:53:11 » |
|
Csak nem a lime-os étcsokival bevont Bocicsokiról van szó? Azt is szeretem.  A jó múltkorában olyan csokit vettem a Pennyben ami egész mandula darabos tejcsoki. Na az valami finomság, jobb mint a mogyorós. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3237 Dátum: 14 márc 24, 18:53:49 » |
|
Minaginál jobban főzök/sütök.
Nála én is.  Amúgy fogalmam sincs mi a téma, de ezt mindenképpen közölnöm kellett.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #3238 Dátum: 14 márc 24, 18:58:03 » |
|
Tényleg, mióta szívem csücske? Emlékezetem szerint nem nagyon főztem még neked, és te jól tudod miért, szóval hazugságokat nem illik ide irkálni. -.- Amúgy a sütik és mindenfélék a téma.  Vera, igen ettem már, de a narancsosat jobban szeretem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 24, 18:59:49 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
 |
« Válasz #3239 Dátum: 14 márc 24, 19:00:38 » |
|
Vera szerintem te túl sok mindent akarsz egyszerre.  Először legyen a rámen és mondjuk a sugar, aztán majd valamikor sushi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|