24 nov 22, 20:53:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1216501 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2955 Dátum: 14 márc 20, 21:53:00 »

De hát most vagyok a barátnőd, eddig a barátod voltam és odáig voltál értem! Ohh My God
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2956 Dátum: 14 márc 20, 21:56:12 »

Az a baja veled hogy nincs meg benned a nő, na meg a férfi se, mi marad ezek után még?

Nem szeretem magamhoz túl közel engedni az embereket, egy idő után viszont aki tényleg igaz barátnak nevezhető, azzal megteszem úgyis. Meg ha azt látom, hogy tényleg megbízható. Ezen a területen mindig is távolság tartóbb voltam.

Hogy mi volt tegnap? Hát szerda Nevet

<3

Én nem tudnám így leírni, hogyan működök, de vannak akiket annyira szeretek, hogy történjen bármi, akkor is szeretni fogom őket, még ha nem találkozunk/beszélünk sokáig és utána 1-2 alkalommal összefutunk akkor ezen ember típussal órákat beszélgetünk és érzem h zsíííír a szitu :Đ na ennek most szerintem nem sok értelme, de kva fáradt vok szal tudjátok be annak.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2957 Dátum: 14 márc 20, 21:56:53 »

ezért nem kell önmagát beskatulyázni az embernek

Eddigi életem nagy részében sodródtam az árral.
Voltak terveim amik nem valósultak meg néha az akaratomból, vagy mert hallgattam másokra, ilyen az pl. hogy nem az ELTE-BTK-n, vagy méginkább az egyik pozsoni, prágai, vagy épp brünni egyetem BTK-ján tanulok, annak ellenére, hogy min. 10 éven át ezt terveztem. Lehet könnyebb életem lenne, de túlontúl szerettem a bioszt és uncsinak tartottam, a BTK nyílt napjait. Valamint meg akartam mutatni kémia tanáromnak, hogy hiába mond akármit pl. hogy az életben nem lesz közöm a kémiához, mert bár szorgos vagyok ahhoz, hogy jó jegyeim legyenek, nem fogom megérteni, tévedett, legalábbis részben biztosan, mert korrepetáltam szervetlen kémiai számításokat, sikerrel.

A sodródásomra az árral a legjobb példa a jelen kapcsolatom, ha 4 éve szilveszterkor a józan paraszti észre hallgatok, sosem jövök össze a barátommal. Mondjuk ez esetben is volt aki meggyőzött, hogy veszteni nincs mit, szóval itt vagyunk. Nevet

Ilyen a munkám is. Ami remek élet tapasztalatot adott nekem, még ha ma mentem is agyf*szt kapni.

Egyébként meg általában egyes elmondások szerint nekem a kisugárzásom pozitív. Pedig főleg csak visszasugárzom, azt ha valaki pozitívan hat rám.
Sokan tapasztalták már a bunkó oldalam is, ami során szintén igyekszem kedves lenni. Mégis van, hogy olyanra sikerül, hogy az emberek 10 m-es sugárban próbálnak elkerülni. Ez az a bunkóságom amit észre veszek, a másikról még csak hallottam, hogy létezik, annyira burkolt, hogy bennem nem is tudatosul, csak azokban akik tényleg ismernek.

Jaj és a szeretetet sokszor undoksággal mutatom ki. De szerintem azt is cukin teszem, csak mások panaszkodnak. Nem értem miért. xD

Már nem emlékszem mire fel kezdtem el ezt a hsz-t. Na mind1, egyel több vagy kevesebb esetemben nem számít, úgyse veszi észre senki. xD
Oh köszi Kroni eszembe juttattad mire válaszolok. xD
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 21:58:22 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2958 Dátum: 14 márc 20, 22:01:33 »

Én azért nem tudom leírni, hogy pontosan miként működöm, mert nem érdekel.
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2959 Dátum: 14 márc 20, 22:20:41 »

Megnéztem a Wasabit és a japán lány tökre hasonlít rád, Noe.  Nevet A szemét leszámítva persze. (szerintem nagyon szép úgyhogy ez dicséretnek számít, ha vki félreértené  Nevet )

Én se tudom leírni a működésem ugyanabból az okból mint gman.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2960 Dátum: 14 márc 20, 22:34:32 »

Azt a filmet még nem láttam, de most kerestem képeket a csajról, de én nem látom a hasonlóságot, de ha te mondod hiszek neked. Nevet

Most elkezdett újra hiányozni a rövid haj, de míg le nem diplomázom marad hosszú és vörös(es), úgy döntöttem. Meg néha élvezem vele a játszást, úgy szeretek hajat fonni. Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #2961 Dátum: 14 márc 20, 22:53:49 »

Szoval reszeg voltam, vagy az vagyok?  >.<#    Amugy, amit leirtal Noe az most szamomra pozitivan hatott. En is annyi mindent tervezek, de egyszeruen nem tudom a legtobbet ugy veghez vinni, hogy elegedett legyek. Szamomra mindig a jovo lesz az amitol a legjobban felek. Mivel ami leszek, (Mar ha leszek) az unalnas, nem erdekel es megtanulni sem tudom jol. De azzal lehet jol keresni. Ellemben azt  sem tudom mi akarok lenni igazan. Ezert tipikusan az az ember vagyok aki, nem tervez nagyon elore. Max egy-ket het. Nevet Mindig is feltem attol a kortol amikor mar feleloseggel jar a dontesem. De mostanra mar annyira nem is felelmetes, csak faraszto. Majd szerintem 2 ev mulva amikor le erettsegiztem elo allok ezzel a temaval. Nevet Amugy meg azok az emberek akiket kozel engedtem a mai napig itt vannak. Kiveve kettot.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 22:56:03 írta Hakuu » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2962 Dátum: 14 márc 21, 00:03:30 »

Rám már semmi sem hat pozitívan. Úgy érzem magam, mint IV. László a pápai legátus megérkezésekor.
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2963 Dátum: 14 márc 21, 11:06:14 »

Ez szomorú Saphira. Miért van ez így?
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2964 Dátum: 14 márc 21, 12:11:25 »

Átérzem bár ma jó kedvem van Nevet  Este megyek tombolni Nevet (bár fél gőzzel holnap reggel mennem kell az irodába oktatásra) De akkor is ma este https://www.youtube.com/watch?v=KSSCnygdQ3A

FREEDOM!! Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2965 Dátum: 14 márc 21, 13:45:23 »

Ez szomorú Saphira. Miért van ez így?
Azóta ilyen, mióta szakítottunk.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2966 Dátum: 14 márc 21, 13:53:01 »

Saphira emózik, Micsudinak meg jó kedve van...  Gondolkozik Azt hiszem, rossz fórumot nézek.  Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2967 Dátum: 14 márc 21, 13:59:53 »

ikszdé A tavaszi napéjegyenlőség napja megváltoztatta az embereket a fórumon.  Wátdöfákk
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2968 Dátum: 14 márc 21, 14:19:52 »

Nekem akkor mivé kéne változnom? xD Szerintem ugyanilyen lenék kifordítva is :O
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2969 Dátum: 14 márc 21, 14:29:33 »

Én szeszélyes hangulatban vagyok. Hirtelen jókedv és depi között ingadozok egész nap.  Nevet De a jó hangulat erősebb szerencsére.  Nevet
Rájöttem, hogy azért marad el minden évben a tavasz és lesz azonnal nyár, mert az emberek 10 fokban is már elkezdenek nyári ruhákban járni és úgy viselkedni mintha nyár lenne. A hallgatókat néztem, hogy mezítláb, sortban mászkálnak pl. Weisz Fanni (süket szépségkirálynő) megosztotta, hogy  nagyapja meglepetése strandjegy volt és ott ül fürdőruhában.  Hmm?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins