K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2940 Dátum: 14 márc 20, 20:53:12 » |
|
Negativ gondolkodás is nézőpont kérdése.Néha előnyös ha az ember nem csak a pozítivumaokat látja meg(elsőnek).-Majd abba vakul bele. gmannak szánt példa képből indultam mos ki. -Jó kis itenni "táptalajon" úgyis megél Ui:Már Első világháborút is elértem a hozzászolások számával.Hamaraosan meg is lehet a jelen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 20:54:20 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2941 Dátum: 14 márc 20, 20:54:57 » |
|
Tudom noe, ezt szeretem benned, hogy nem hagyod magad és ezt kihasználva értelmesnek tűnő hozzászólásokat tudok gyártani, még ha nem is érdekel a téma. Hakuu, rád mindenképp haragszom, amiért megcsaltál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 21:00:15 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2942 Dátum: 14 márc 20, 21:14:13 » |
|
Negativ gondolkodás is nézőpont kérdése.Néha előnyös ha az ember nem csak a pozítivumaokat látja meg(elsőnek).-Majd abba vakul bele. Ezért jó az optimistának, szép látványban is részesül, mégsem veszti el az eszét.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2943 Dátum: 14 márc 20, 21:15:36 » |
|
A pesszimistát viszont nem éri kellemetlen meglepetés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2944 Dátum: 14 márc 20, 21:18:59 » |
|
A pesszimista sosem boldog igazán, az optimista sokat boldog, de nagyokat csalódik. Olyan ez mint az ivás, mértéktartással kell csinálni :Đ
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2945 Dátum: 14 márc 20, 21:22:20 » |
|
Na és akkor marad az arany közép út. Realista. Úgy látom ez a tegnapi ügy nagyon benned maradt. Sosem felejted el igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2946 Dátum: 14 márc 20, 21:23:12 » |
|
Az optimizmushoz persze mindig társítani kell a realizmust, csak az már a képhez annyira nem illett volna, ugyanis a mai világban a realizmus sokszor átcsap pesszimizmusba. Inkább a jót szoktam remélni és a szépet figyelem inkább, de mindig látom a bukás veszélyét. Így rég csalódtam nagyot. Még a csalódás is lehet hasznos az embernek.
Az optimista lehet csalódik, de legalább bele vág dolgokba amikbe a pesszimista nem merne soha és tanul az estleges hibákból amik csalódáshoz vezettek.
Hakuu beírt elém gonosz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 21:27:00 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2947 Dátum: 14 márc 20, 21:26:01 » |
|
Én is realista vagyok, de néha optimista is vagyok.. máskülönben már..... Mi volt tegnap?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2948 Dátum: 14 márc 20, 21:28:47 » |
|
Légy Optimista.A célt végülis elértétek.Csak beelőztek. Néha egy kis elszakadás nem árt az állandósságtól.Pl Realizmustól. ;)Lényeg nem szabad túlzottan kilengeni hosszabban távon. Ui:1. Világháború vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2949 Dátum: 14 márc 20, 21:30:30 » |
|
Én pedig nem skatulyázom be önmagam, csak másokat. xD
Önmagam számára összetett személyiség vagyok, csak mások szerint viszont könnyen kiismerhető, legalábbis hagyom őket ebben a hitben élni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2950 Dátum: 14 márc 20, 21:34:14 » |
|
Én hedonista vagyok. Az élet apró örömeit vadászom, mint a fórumistenség és nagyrészt minden mást kizárok az életemből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #2951 Dátum: 14 márc 20, 21:36:55 » |
|
Ezeket könnyű megunni. Még jó hogy sok van belőlük. Én régebben sokat farmoltam, de már nem látom értelmét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2952 Dátum: 14 márc 20, 21:37:44 » |
|
Mondjuk, sokszor helyzettől is függ szerintem. Például: Tudom, hogy holnap angolból kapok egy egyest mert nem tanultam meg a szenvedő igealakot (vagy olyasmit) és a szavakat. <- ez pesszimista de realista is. Viszont év végén úgy is ötös leszek a jegyeim miatt. <- ez optimista és realista. Máshogy nem tudtam kifejteni mire gondolok. De ha az ember túlságosan is optimista az tényleg csalódásokhoz vezet, mert az élet nem mindig igazságos. Lehet, hogy jobb, mint bele sem kezdeni valamibe de milyen áron? Ha az ember mindig mérlegeli a helyzetet tudja mikor érdemes, belekezdeni valamibe. Na meg a túl negatív gondolkodással tényleg a büdös életben nem lesz boldog az ember. Nem szeretem magamhoz túl közel engedni az embereket, egy idő után viszont aki tényleg igaz barátnak nevezhető, azzal megteszem úgyis. Meg ha azt látom, hogy tényleg megbízható. Ezen a területen mindig is távolság tartóbb voltam. Hogy mi volt tegnap? Hát szerda Bocsánat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2953 Dátum: 14 márc 20, 21:43:48 » |
|
De áruld már el, hogy mit hiányoltál belőlem! Csak hogy a következő kapcsolatomnál ne járjak így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2954 Dátum: 14 márc 20, 21:50:13 » |
|
Nem voltál elég nőies egy barátnő szerepéhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|