Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2370 Dátum: 14 márc 11, 10:01:54 » |
|
Nálam most üres a lakás és élvezem. Jó hangosan hallgatom a zenét. A szomszéd meg rohadjon meg ott ahol van. Épp próbálom kitalálni mit főzzek. Valami könnyű kaja kellene.
Képzeld Noe, nagyon jó kis rozmaring nő alattad az arborétumban. Isteni vele a krumpli.
Jah és a szakodga a szigorlatig hanyagolva lesz. Ami április 3. Ijesztően közel van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2371 Dátum: 14 márc 11, 10:03:23 » |
|
Nekem 3 perc múlva üres lesz utána detto a szomszédokat boldogítom zenével
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2372 Dátum: 14 márc 11, 10:05:53 » |
|
Rájöttem, hogy párolt brokkolit fogok enni tejföllel és sajttal. Csak rohadtuk nincs kedvem elmászni a CBA-ba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2373 Dátum: 14 márc 11, 10:16:21 » |
|
Na szép, a sok lustaság. : DDD Nekem is lassan neki kéne állni megfőzni a bolonyait, ami lássuk be a világ legegyszerűbb kajája... aki azt elszúrja... Amúgy Noé nem csoda, hogy inkább azt nézted. Rita ebben meg társulok, nálunk is még üres a ház, bár annyival van nehezítve a dolog, hogy nagyanyám a szomszéd, csak ő meg nem szól be ha bömböltetem a zenét. Szeretem emiatt a nagyikát. főleg, hogy ma sütött nekem bundás kenyeret reggelire. Szép az élet. (A brokkoli meg , jó választás. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 11, 10:17:29 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2374 Dátum: 14 márc 11, 10:28:13 » |
|
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik hallgathatnak hangosan zenét és nem veri rájuk a szomszéd az ajtót, hogy húzzon már a francba. Pedig Raging Blast2-zés közben egészséges lenne valami Disturbed, ION, Pantera vagy hasonló, nem fejhallgatóba erőszakolva, hanem 5.1-en.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2375 Dátum: 14 márc 11, 10:59:49 » |
|
Ha rám verné az ajtót, akkor csak szépen elmondanák neki mindent, amit én tőle hallottam a falon keresztül és az ő feje jobban égne, mint anno a Hindenburg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2377 Dátum: 14 márc 11, 11:24:41 » |
|
Ezeket így végignézve... kéne csinálni madártejet vagy palacsintát. (Almás pitéből már kezd elegem lenni de nagyon. ) Ó Rita, ez olyan szép volt, én hasonló helyzetekben a Reichstag-gal szoktam példálózni. De jobb is, hogy az ilyen inkább csöndben marad, bár gondolom akkor még nem volt rá példa, hogy átment volna szólni. (Ezért kell hegyvidékre költözni, ott jó esetben nincsenek szomszédok ha szerencsés az ember. *-*)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 11, 11:32:08 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2378 Dátum: 14 márc 11, 11:29:37 » |
|
Ezt a flódni-t vagy mit még nem kóstoltam. Mondjuk én vagy három dolgot nem szeretek közölük.
Kész egy JK a háromból...hogy utálom ezt. Bátyám szokott sírni, hogy neki néha 8 meg 12 óra egy házi. Oda ne rohanjak. Talán ha nem leadás előtt egy nappal kezdené el, akkor nem lenne semmi gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2379 Dátum: 14 márc 11, 11:31:48 » |
|
Én sem ettem még flódnit. nem is hallottam róla. halászlevet nem szeretem. a többit viszont *.* rossz nézni a képeket miközben szenyót rágok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2380 Dátum: 14 márc 11, 11:33:35 » |
|
Kész egy JK a háromból...hogy utálom ezt.
JK? Újra végigjátszod a Jedi Knight sorozatot? De mi ebben az utálatos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2381 Dátum: 14 márc 11, 11:35:12 » |
|
Ölni tudnék a cserpes mangalicasonkás szendvicséért. Alig várom, hogy kicsit minden zöldebb legyen és mehessek piknikezni valahova.
Tangens-hiperbolikusz x Aes. Jót nevettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2382 Dátum: 14 márc 11, 12:02:16 » |
|
Ma még nem írtam semmit és nincs is mondanivalóm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2383 Dátum: 14 márc 11, 12:08:32 » |
|
És akkor majd a sörházban se a fedett részen kell majd ücsörögni meg kijárkálni bagózni és átesni mindenkin aki beül középre. Tényleg a ramenezést is lassan meg kéne beszélni, gondolom én. Amúgy a cserpes itt ugye a tejivót jelzi ami ott van a Deáknál?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 11, 12:09:13 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2384 Dátum: 14 márc 11, 12:10:45 » |
|
Igen, azt jelzi, bár a Deáknál még sose voltam. Eddig csak az alléban és a Corvinnál jártam. Szerintem egy hónap és nyugodtan lehet kint is ücsörögni. Jah, a Ramenezés már az én fejembe is benne volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|