Valaki követi még a mangát?
Kezdetben igen, mert kíváncsi voltam, mitől olyan nagy was ist das, de dobtam, amikor:
1.az író egy újabb zseniális húzással, elkerülte azt az egyszerű megoldást, hogy kipróbálják a leányok a kulcsokat, ami ugye nem más volt, mint hogy a második kulcs Chitogénél van, a leány kiakarta próbálni, hogy az övé illik e a zárba, de mivel a zár már öreg volt a kulccsal eggyüt a leány hatalmas fizikai ereje véletlenül beletörte a zárba a kulcsot, s mivel természetesen maga a zár "különleges és egyedi lakat", ezért a javítása impossible.
2.a szerelmi háromszög ,négy ,majd később öt szöggé bővül, ami ugyan önmagában nem volna baj, ha nem egymás után a semmiből jönnének, természetesen mindegyikük egy-egy kulccsal.
3.annyira koppintotta a Love Hina-t kezdve a "pormised girl"-től a "á dehogy a fő csaj az, vagy mégis is trollolololo"
http://raven01988.files.wordpress.com/2014/01/21.jpgSzóval igen, egy idő után már dobtam, mert ha már hárem manga, akkor legalább legyen valami más, mint egy Love Hina copycat. Igen, tudom, az erős hype vonat meg a tömeg gyártás nagy úr, de sajnálom, hogy amíg pl a
SHINIGAMI-SAMA TO 4-NIN NO KANOJO manga nem kapott akkora hype-ot, addig ez már az ELSŐ fejezetnél is már a csapból szólt, mint a Toriko. Pedig ha választanom kéne, akkor inkább az, mert ott legalább a hölgyemények érdekesre sikerültek, ezek meg a sablon hárem hölgyek klónjainak a klónjai, akikből egyedül talán Marika az, aki még vicces is, a törpiek meg felejtetőek mind.
Mielőtt valaki leszólna, hogy "hype gyűlölő", nem, nem magát a hype-ot utálom, hanem azt/azokat, amik érdemtelenül kapták a hype-ot.