Viszont akkor is teljes csalódás lett ez a 2. évad :S Értem én, hogy a mangában is hasonlóan voltak, de megfigyelhető, hogy például a 2 Ovát innen-onnan szedték ki a mangából (mert az egyik a 2. évad előtt, míg a másik utána van időben).
Ez a 12 rész semmivel se vitte előre a történetet és behozott egy csomó (eddig legalábbis) teljesen felesleges és persze hogy lány karaktert, nincs még elég ugye...
Alapból 20 részre számítottam az 1. évad után megint, erre kiadnak ilyen keveset és kb. az összes rész fillernek érződött
Szomorú vagyok, nagyon szomorú! De főleg csalódott! Persze minden 2. epizód vicces volt és érdekes, de akkor is durva belegondolni, hogy elment 12 rész a semmivel.
Ezt vagy úgy oldhatták volna meg, hogy megint 20 epizódot adnak ki, vagy úgy (mint az 1. évadban), hogy egyes epizodikus fejezeteket kihagynak, hogy a főtörténet is haladjon előre.
Na mind1, ezt kaptuk, ez van. Maga a Shaft munkára egyébként nem lehet panaszunk, mivel minden egyes részt gyönyörűen megcsináltak. Viszont az, hogy ez kb. elkönyvelhető egy filler évadnak, hatalmas csalódás. Egyetértek a Nyaa torrenten hozzászólókkal, ez csak egy
5/10-es évad
Ilyen tempóban viszont még az 5. évad sem kizárt.
Egyébként köszönöm a minőségi fordítást ehhez az évadhoz is!
Most akkor legalább 1 évig szünet megint, mi?