25 feb 20, 07:22:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shuppuuden 1. mozi - A mozifilm  (Megtekintve 177866 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
3mpty
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #525 Dátum: 08 máj 01, 17:13:54 »

Szerintem jó kis movie volt. Nem a harc jelenetkre hegyezték ki a filmet, hanem Narutora és az ő majd én megváltoztatom a sorsodat "képességére". Tetszett, hogy nem használta a Kyuubi erejét, hanem a sajátjával boldogult. A végén az a Kombinált ultra mega giga rasengan háááát ... mintha már láttam volna valahol Mosolyog
((((((((( Még mindig az első movie a legtetszetősebb nékem. )))))))))
Naplózva

Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Nyelvesít
Mára ennyit jó éjszakát gyerekek

It's more than evil. It's... It's ningen.
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #526 Dátum: 08 máj 01, 19:02:48 »

De mondjuk szerintem a végére egy 10 percetszánhattak volna így nekem nem tetszett annyira...

legalább egy olyan lehetett volna hogy 9 hónappal később és ott egy pólya(vagy pója?) Nevet Pojén
Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #527 Dátum: 08 máj 01, 19:18:28 »

Ismét megnéztem a filmet, és végiggondolva lehetett volna egy kissé eseménydúsabb is... :/ Naruto is kaphatott volna új technikákat, vagy a többi karakter/mellékszereplő is szerepelhetett volna többet...Például hiányoltam Tentent...Hamár Rock Lee és Neji is 'fő'szerepet kaptak, akkor ő miért nem...
És még valami: nekem irtózatosan tetszett az, amikor a film végén Shikamaru után mutatták Temarit is. Szeretet Micsoda véletlen egybeesés! Miért pont egymás után mutatták őket?!  Gondolkozik  Viszont elég furcsa volt, hogy hirtelen Temari is idekerült...Mosolyog
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #528 Dátum: 08 máj 01, 19:47:55 »

Most hogy mondod nekem is feltűnt Temari Mosolyog tényleg merő véletlen. Ha új technikát nem is de legalább a Naruto rendant használta volna. Így nagyon egy hangú lett. De azért nem olyan rossz movie ez. Nevet
Naplózva
narutovok
Vendég
« Válasz #529 Dátum: 08 máj 01, 20:05:12 »

^^ naruto szerintem a végén nem értette amit Shion mondott ^^ Gondolkozik vagy mégis  Pojén
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #530 Dátum: 08 máj 01, 20:08:33 »

Én nem tudom, de először nekem sem esett le, hogy mit akar Shion. Úgy gondoltam, hogy csak segítséget kér tőle, de nem úgy...de én még most se értem igazán... :'X
Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #531 Dátum: 08 máj 01, 20:13:50 »

Ezt elsőre én se nagyon értettem, főleg, hogy angol felirat volt alatta. Visszatekertem, aztán dőltem a röhögéstől ikszdé. Naruto kicsit nehéz felfogású... Ero-sennintől úgylátom semmit sem tanult... Nevet
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #532 Dátum: 08 máj 01, 20:46:17 »

Áhh ezt a fejet nagyon birom :

Naplózva

hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #533 Dátum: 08 máj 01, 20:46:53 »

de az is lehet hogy naruto pontosan értette mire gondol shion Nevet. végül is ő az oiroke no jutsu kitalálója
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #534 Dátum: 08 máj 01, 20:56:55 »

matrayzz: ez tényleg nagyon jó kép!  Kiröhög látom Kakashi is tud pofákat vágni! Leenek meg a haja áll az égnek...ű!  Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #535 Dátum: 08 máj 01, 22:12:21 »

Nem tudom... nekem már első látásra leesett mi a helyzet ^^" (neeem, nem vagyok ero^^) Vissza is néztem vagy 10x ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #536 Dátum: 08 máj 02, 00:32:28 »

Nekem is mindjárt leesett mi a helyzet de sakura képe is nagy amit bevágott ( lehet hogy féltékeny  Nevet )
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #537 Dátum: 08 máj 02, 08:03:51 »

hmm énis  végignéztem  végre  magyar  felirattal a  moviet xDDD hmm sztem az  eddigi legjobb kacsint
jóvolt   a   történet  és  a vizuálása  is  sikert  aratott nálam Nevet sőtt még  némi izgalmat  is  nyújtott Nyelvesít Nevet
szal végülis msot  ez  a  fav Nevet
lehetett izgulni..nevetni...nameghát  volt sok érzelem és csatában  sem  volt  hiány Nevet
a  legjobban aztettszett  ahhogy  a Raikirit  használta kakashi Nyelvesít sztem nagyon penge volt a   megjelenítése Nevet
hmm  nahhmeg  Lee a szuper Bon-Bon -jával  xDDDDD   
am a  vége  nekem  is  egyből leesett Nevet szeeegény Naruto mit  meg  nem tesz  a  nemes  cél érdekében Nyelvesít  Ördögi  Izé José...
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #538 Dátum: 08 máj 02, 08:57:50 »

De azért sztem Naruto biztos is hogy nem tudta, miről van szó, mert azonnal válaszolt, hogy "Persze! Mindent megteszek, amit csak tudok!"  Nyelvesít És ha másképp értelmezte volna, biztos nem ezt mondta volna...Nevet

De azért jó volt a film...Mosolyog
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #539 Dátum: 08 máj 02, 09:11:10 »

nemvágtátok akk le   a  poént Nevet
ugye Naruto megígérte h  megváltoztatja   a kiscsaj végzetét akárhogyanis Nevet hát az h segít neki az  új utód dologban azis  beletartozik  a  sors  megváltoztatásba Nyelvesít Nevet ésmivel  láthatóan  tetszet  Narutonak  a kiscsaj  ezért boldogan teljesítené eme ,,nemes" feladatot xDD ottvol  a  jófiú póz meg minden Nevet xDDDDD 
szal  tudta  ő h mivan Nevet inkább közöttünk vannak  akik nemveszik/vennék  a  lapot Nevet Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins