25 feb 21, 14:41:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shuppuuden 1. mozi - A mozifilm  (Megtekintve 177996 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
matrayzz
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #510 Dátum: 08 ápr 30, 21:00:55 »

5. Az az ultra-szuper-shion-rasengan (tudom hogy nem ez volt a neve) haláli volt...olyan Narutós.

Ultra Shion Chajra Rasenganja Pirul

Eddigi legjobb movie.(csak magyar szinkronnal ki ne adják Lehánylak Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 21:25:29 írta matrayzz » Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #511 Dátum: 08 ápr 30, 21:06:08 »

Ja tényleg, visszanéztem...valahogy éreztem, hogy a "szuper" nem volt benne  :'X

Eddigi legjobb movie.(csak magyar szinkronnal ki ne adják Lehánylak Nevet)

De miért ne? DE csak egy feltétellel... Pirul Válasszanak normális szinkronszínészeket...mert biztos vagyok benne, hogy meg lehetne csinálni nem 10 évesek hangjaival, csak akarni kellene... Hümm-hümm
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #512 Dátum: 08 ápr 30, 21:11:30 »

Temari-san 6. pontjára reagálva Nevet
Szerintem Neji adta be neki, miután megpróbálta megmenteni a másik Shiont... de csak gondolom :'X

Viszont Hugicám mellé kell állnom e helyzetben, bár asszem néhány oldallal (?) előbb is írtam már: hogy ez a győzzük-le-a-nagy-ellenfelet-valami-rasengan-új-szereplőereje-kombóval már eléggé unalmas Neeem Bár lehet, hogy a movie-k védjegyének is lehetne lassan már venni x'D
Csak a 2-ban ne legyen valami chisengan vagy ilyesmi >.<#

Ja, 2. film, Temari-san: augusztusban jön, a Japán mozikban Mosolyog De amúgy van témája, néhány bemutatót találsz is ott ;P
Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #513 Dátum: 08 ápr 30, 21:16:17 »

Most néztem végig és mitmondjak a vége volt a legdurvább  Nevet amikor Shion bejelenti hogy tovább kell majd adnia az erejét és hogy segít e neki Naruto  Nevet Kakashi Lee és Sakura arcát nem fogom elfelejteni ( hát igen aki rosszra gondol) Szerintem még párszor megnézem a moviet mert nagyon jó volt
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 21:17:25 írta DsAdam » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #514 Dátum: 08 ápr 30, 21:18:09 »

Tudom, hogy mikor jön a 2., csak már nagyon izgatott vagyok!  :'X Na de ha az elsőt ki bírtam várni, kibírom a másikat is, és a 3.-at, is és a 4.-et is, stb...Mosolyog Bár lehet, hogy az nem érdekel annyira, mint ez, de azért megnézem! Nevet

és bocsi az offért...majd írok a másik témába.
Naplózva
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #515 Dátum: 08 ápr 30, 21:27:49 »

Jó ha értelmes lesz a szinkronhang akkor ok de max 15 év múlva még elős sincs MO-n nem a 4-dik  >.<#
Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #516 Dátum: 08 ápr 30, 21:31:29 »

Sajnos...mire leadják magyarul a Shippuudent, adigra megöregszünk...el is képzeltem..tizenéves unokáimmal ülök, és együtt szurkolunk Narutónak, hogy legyőzze Orochimarut... >.<# >.<# uhh...az még nagyon messze van...Szomorú

A témához: ha jól emlékszem , akkor ennek a filmnek egyes részleteit már flhasználták a Shippuuden huszonvalahanyadik rsézeinel (már nem tudom, melyiknél...). Jól emlékszem? Mosolyog
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #517 Dátum: 08 ápr 30, 21:42:10 »

Akkortájt az openingben és az endingben láthattad őket Pontosan
Japánban akkor ment ugyanis a mozikban és ez plusz reklám volt a filmnek Nevet Nyelvesít
Naplózva

R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #518 Dátum: 08 ápr 30, 22:44:02 »

Először is köszönet a feliratért.

A filmről: pici negativum az lehet, hogy főellenség sablonos volt (szokásos világuralmi cél, űgy hogy elötte mindenkit legyilkol...).
De mellette a "sorsunk nincsen előre meghatározva, hanem az ember maga alakítja" tipusú mondanivaló illeszkedik a Naruto sorozatba és, hogy Neji is megtanulta ezt épp Narutotól anno a Chuunin vizsgán és mostanra már hisz ebben, mutatja a karakterének a fejlődését.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #519 Dátum: 08 máj 01, 00:46:46 »

Én is elöször köszönöm a feliratot és a vele járó sok munkát,kíválló a felirat Mosolyog.
A movie az elöttem szolóval teljesen egyet értek. És még a vége is csonka lett ennél sokkal többet vártam volna a végétől, igazából semmit nem láttunk Naruto képességeiből (na jó 20 ezer rasengan) ennél azért többet vártam :/. És végén az a rashi annyira egyértelmű volt az elöző 3 movie után reméltem hogy valami meglepi lesz benne de semmi nem volt. 30 percel többet rászánhattak volna a végére. Összeségében meglehet nézni de bennem jócskán van hiányérzet a többi filmel nem akarom hasonlítgatni mert kb egy szinten vannak. Bár ez már kiszámítható volt attól kezdve hogy jött a végzet rizsa.
Végszónak annyit hogy ezt már elötték a chunnin vizsgán egyszer kitalálhattak volna kicsit mást. :/
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #520 Dátum: 08 máj 01, 02:15:34 »

Először is örök hálám a feliratért!!! Nevet Másodszor szerintem azért sütik el minden movie ezt a szuper rasengan dolgot, mert csori Narutonak ezen kivül nem igen van más támadó technikája, ebben valószínűleg a 2. shippuuden movie újdonságot hoz, mert ott már elvileg rendelkezni fog a Futon shuriken Rasennel is meg ott lesz Sasu is, szóval reméljük ütősebb befejezést hoznak majd össze.

Egyébként nagyon jó volt a movie, pláne ilyen minőségi felirattal. ikszdé Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 02:16:10 írta Csibe19 » Naplózva

Bankai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #521 Dátum: 08 máj 01, 09:44:08 »

Nagyon köszike a feliratott!Nekem nagyon tetszik!
Persze a végén az a Shion Ultra-Chakra Rasengan  Ördögi
De csori Naruto tényleg csak Kage Bunshin no jutsut használ meg Rasengan!
Naplózva

Haku & Bankai Fusion Habu *.* danceboy jedi2
anadrex
Újonc
*

« Válasz #522 Dátum: 08 máj 01, 14:09:27 »

az előzetesek alapján mindenki azt hitte h naruto megfog halni . . .  a shippuden movie 2 nél mindenki azt hiszi h szerepelni fog benne sasuke Nevet az a végén kiderül majd h csak 1 álom volt xD
amugy a vége szerintem is nagyon poén volt . . . naruto megérdemelné magának ezt a kiscsajt Nevet xD
eddigi részek közül ez volt a legjobb . . . nagyon szép lett . . . sokkal szebb a kép mint az animébe . . .  a számítogépelanimált kőszobrok viszont nem teccettek Nevet 1000 kössz a feliratért! alig várom az égetett verziot Nyelvesít
Naplózva

"Habár a kígyó is arról álmodik, hogy szárnyaljon az égen. De örökké arra van ítélve, hogy a hasán csússzon."
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #523 Dátum: 08 máj 01, 16:29:40 »

A szellem hadsereg nekem is irtó furcsa volt benne, mert nekem nagyon olyan érzésem volt, hogy azok nem illenek animébe. Azok olyan 3D-sek voltak, és túl élethűek, viszont azért szépen megtervezték őket (szg-pel nem is nehéz  :'X)
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #524 Dátum: 08 máj 01, 16:47:50 »

Hmm...a Rasengant megint elsütötték, nem is egyszer...
Hogy úgy mondjamm kevesebb újítást hozott a film, mint vártam. Nem azt mondom, egyszer nézhető volt, de számomra semmiben sem különbözött egy sima shippu résztől...sőt, némelyik shippuuden rész még izgalmasabb is.
Ezt a történetet bele lehetett volna sűríteni kevesebb időbe is, így talán mozgalmasabb lett volna a dolog és az ember nem ért volna rá az apró kis szöszmötökkel foglalkozni

Node mindegy, egyszer megnéztem, jó volt Mosolyog
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins