25 feb 21, 14:41:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shuppuuden 1. mozi - A mozifilm  (Megtekintve 177995 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Heliosz
Vendég
« Válasz #495 Dátum: 08 ápr 30, 13:34:44 »

Nah heló nekem lenne 1 olyan kérdésem hogy honnan lehet letölteni vagy hol tudom megnézni a movie-t az első 40 percet megnéztem youtube on de ott nincsen tovább és sehol se találom valaki mondja el pls és ha lehet ne torrenteset  :'X vagy hol tudom megnézni
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 13:47:29 írta Heliosz » Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #496 Dátum: 08 ápr 30, 15:52:10 »

6 és 7 óra között valamikor felkerül a Shippuuden Movie magyar felirattal. Direktben lesz letölthető a DB és a Q-R Rawhoz való időzítést is találhattok majd a feliratcsomagban.

Visszaszámlálás indul!  Kúl
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #497 Dátum: 08 ápr 30, 15:57:05 »

Ti vagytok a best! Már alig várom el se hiszem. Remélem jó lesz mert ha csalodok akkor felkötöm magam. Na jó nem de megtehetném!!! Nevet
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #498 Dátum: 08 ápr 30, 17:05:00 »

Örülülnk Cart hogy mindnyárt itt lesz.Kirángat az unalmas mindennapjaimból Nevet
Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #499 Dátum: 08 ápr 30, 17:28:27 »

Már nem sokáig kell várni...remélem...nekem már ott vigyorog a movie a D:\ meghajtómon, de annyira meg akarom már nézni, hogy meg se merem nyitni... Pirul CSAK MAGYARUL!!!!  Nevet szóval, mint ahogyan mások is írták, ha fél éve várok rá, akkor 1 órát már csak kibírok...csak hajrá!!!  Yóóóó
Naplózva
Mefiszto
Vendég
« Válasz #500 Dátum: 08 ápr 30, 17:46:33 »

Danke schön a movie 4-et^^
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #501 Dátum: 08 ápr 30, 17:47:09 »

Felirat elérhető a www.naruto-kun.hu -n!

Spuri oda, most! ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #502 Dátum: 08 ápr 30, 17:51:18 »

Nah megyek én is megnézem a filmet végre normálisan, egy hubi egy tequila egy sör, kannásbor és egyéb fincsi italok társaságában x'D Kiszakad a szemem a helyéről x'D Itt is: szép munka volt!! xP
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #503 Dátum: 08 ápr 30, 18:30:48 »

Jajjj... megvan!  Nevet
Én is megyek és végre megnézem. ^^ (Igen tudom, eretnekség és szörnyű bűn, h. csak most nézem meg... ikszdé
De én szeretem végig tudni, h. miről is van szó, nem csak sejteni... ^^" )

És a lényeg: KÖSZÖNJÜK FIÚK LÁNYOK és ufók által elrabolt majd megkerült személyek!... ikszdé
                    Szép munka volt! ^^ (ill. remélem h. szép  Nyelvesít  mert most megyek nézni  Nevet )
                    De úgyis fogok kommentelni.  Nyelvesít Nem ússzátok meg a véleményem nélkül.  Nevet
Naplózva

matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #504 Dátum: 08 ápr 30, 19:49:57 »

MIvel már néháy napja mind a 2 fajta film (Db Q-R)-es verzió fennvan gépemen már alig vártam magyar feliratot.

Rögtön meg is néztem a moviet és mit is mondjak a 3.ikhoz képest fenomenális volt.
De az elején ki is szírta a szememet, hogy a Bushin Taitari az egy fajta árnyék klón volt?
Meg a vége volt a kedvencem le is irom idézettel! Nevet

Shion:És tovább kell adnom az erőmet a következő papnőnek. MI a véleményed Naruto? Segítesz hogy tovább adhassam az erőmet?
Naruto:Persze megteszek mindent.

kedvenc részem mikor azt a lila szines Ultra Shion CHakra Rasengant csinálja. Mosolyog

Úgy érzem megint megnézem a moviet. NAgyon tettttszet. Nevet

NAGYON KÖSZÖNÖM A FELIRATOT(kiábálás de örömömben(remélem ezért enm kapok fejmosást))
Naplózva

Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #505 Dátum: 08 ápr 30, 19:59:49 »

Köszi a feliratot! Mosolyog
Egész jól sikerült a movie. Naruto belépőjén sem csalódtam... Nevet. Azokat a doppingolt shinobikat is elég szépen leverik. Meg Lee a csokis bon-bon-jával... xD. De a végén 1 kicsit meglepődtem, nemcsak én Kakashiék is nagyot néztek...és Naruto meg csak helyesel, hogy mindent megtesz Nevet.
Nekem is jobban tetszett, mint a többi movie, de ebben is volt valami különleges rasengan... nekem ez kicsit már sok... Mosolyog
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #506 Dátum: 08 ápr 30, 20:26:06 »

Nah, én pont most végeztem vele...hát..mit is mondjak... nem találok szavakat...LENYŰGÖZŐ! BRAVÚROS! PRECÍZ!  TÖKÉLETES!!!! minden!!! *örömében vörös fejjel, röhögve ugrál a szoba közepén*
Nekem nagyon tetszett a movie, ráadásul az a HAAATAAALMAAAS csalódás benne, tudjátok a vége-eleje helyzet...Behalt Nevet
 Kussolj Spoiler vélemény a legmegragadtabb jelenetekkel:
1. én nem értem, ennyire elhitetni a néppel, hogy Naruto meghal...meg hányszor mutatják már hogy meg fog halni...de nem halt meg!!! *körtáncot jár*
2. no meg az a Shion is...egyik percben ilyen, másszor olyan...
3. ShikaTema a végén!!! jeeee!  Szeretet
4. Azok a jóslatok engem kiborítottak! Totál elhittem hogy Naruto meghal...szegényke, hogy felkészült rá...vas-öltözet *majd' leesik a székről a röhögéstől*
5. Az az ultra-szuper-shion-rasengan (tudom hogy nem ez volt a neve) haláli volt...olyan Narutós.
6. És azt nem értem, hogy amikor Sakura megbénul, leesik a fáról. Amikor már az ál-Shion holtteste mellett állnak, már semmi baja. Mikor gyógyította meg magát, ha megbénult?  :'X  Kussolj

Egyszóval, ez a movie fergeteges volt!!!  Kiröhög
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #507 Dátum: 08 ápr 30, 20:30:55 »

Érdekes, számomra a Shionnal csinált Rasengan volt a legnagyobb klisé a filmben :'X talán csak azért, mert a filmek végén Naruto mindig egy Rasengannal öli meg a főellent, és most is ezt tette... vajon milyen változatot akarnak még kitalálni neki :'X

Amúgy magyarul megnézve is jó volt, bár mivel angolul már láttam, másodszorra nem tett akkora benyomástXD De így a magyarázós részek világosabbá váltak, arigatou a feliratért srácok, megérte dolgozni vele Mosolyog
Naplózva
baska
Akadémiai tanár
*

alsógatyát kivűl hordo superhero

« Válasz #508 Dátum: 08 ápr 30, 20:31:46 »

És mond csak Temari-san, teccet a film? >.<#
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #509 Dátum: 08 ápr 30, 20:45:16 »

Hát persze hogy tetszett! Már csak egy kérdésem lenne: mikor jön a 2. film?  Nevet Ördögi Kiröhög
Naplózva
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins