25 feb 20, 06:48:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shuppuuden 1. mozi - A mozifilm  (Megtekintve 177843 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
sipati
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #540 Dátum: 08 máj 02, 09:12:32 »

Biztos hogy Naruto nemfogta fel velem ellentétben hogy mitmondott de a Kakashi fej mindent visz ikszdé ott ledöltem a székröl.
Naplózva

C and D Rank Missons: 6/10
B Rank Missions: 3/11
A Rank Missions: 0/12
S Rank Missions: 0/7
Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #541 Dátum: 08 máj 02, 09:23:37 »

Nah igen, az egész movie-ban Naruto mindig olyan pofákat vágott, hogy én csak röhögtem rajta! Pl amikor Tsunade elkezdi mesélni a szellem-hadsereg történetét, Naru nagyon berezel: "utálom az ilyen történeteket...Mosolyog...meg amikor megtudja, hogy meg fog halni, és utána Taruho mondja neki, hogy de ezért nem kell aggódni. [...] Eddig mind a 100 jóslata bevált.
Erre Naruto szép nyugodtam beszél a falnál, és hirtelen leesik neki a lényeg...  Nevet És felveszi a "páncélzatát" ez nagyon király volt!  Kiröhög
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #542 Dátum: 08 máj 02, 09:42:14 »

miért olyan biztos ?? xDDDD  Hmm? Nevet
hmm  a  páncélos  rész  tényleg  vitte a pálmát  x'DDDD hmm  egyébként  ebbena   részben  tényleg  televoltak  a  jelenetek  a  hülye  pofát  vágó emberekkel  xDDD
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #543 Dátum: 08 máj 02, 09:53:14 »

Egyébként az ellenfelek közül nekem az a víz/tűz elemű csaj tetszett, amikor Narutót kergetve az erdőben siklott a vízen...azt nagyon bírtam. Ja és mikor Lee 'begolyózott' Kiröhög ...
Naplózva
R4z0r
Kezdő Jounin
*

« Válasz #544 Dátum: 08 máj 02, 09:55:04 »

Na ezzel is végeztem, télleg ez volt idáig a legjobb movie, volt benne minden ami egy jó moviehoz kell Nevet

Bár kár, hogy a 4es bandábol a többi nem változott át de attol még jók voltak benne a harcok Nevet
A vége is nagyot ütött meg azok a fejek xD
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #545 Dátum: 08 máj 02, 10:34:42 »

Igen, nekem is rohadtúl tetszett...... Jobb, mint az első film, most ez a favorit ^^.....

Kitudja, lehet, Naruto is olyan ERO, mint Jiraiya, vagy kakashi ikszdé..........

Amúgymeg, én örülnék, ha végülis a papnő is bekerülne a mangába..... Jobban elnézegettném a ShionxNarut, min a SakuNaru, HinaNaru-t, meg az egyebeket ikszdé
Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #546 Dátum: 08 máj 02, 11:13:53 »

Én is egyből fölfogtam hogy mit akart mondani a papnő Naruto-nak Nevet
15.5 évesen :/
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #547 Dátum: 08 máj 02, 11:18:40 »

Amúgymeg, én örülnék, ha végülis a papnő is bekerülne a mangába..... Jobban elnézegettném a ShionxNarut, min a SakuNaru, HinaNaru-t, meg az egyebeket ikszdé

Én inkább annak őrülnék ahogy Sakurát látom pofára esni. Meg érdemelné amúgy hogy a végén ráfizessen a Szöszke imádatára és még Narutot is elvesztené a végén Mosolyog. Ha nem is a movieból egy csajjal nekem az is elég ha filleres csaj lenne Mosolyog.
Naplózva
robozsog
Gennin
*

« Válasz #548 Dátum: 08 máj 02, 14:16:20 »

A naruto shippuuden movie 1 végét még nem is láttam most amikor 2 odjára megnéztem nagyon nagy volt a vége Nevet
"tovább kell adnom az erömet a következö papnönek.Mi a véleményed naruto?Segitesz,hogy tovább adhasam az erömet?És utána azok a fejek kakashi,lee meg sakuránál!Sakura biztos féltékeny megérdemli.
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #549 Dátum: 08 máj 02, 14:32:15 »

No, ezt is kivégeztem. Nagyon állat, de hogy Naruto még mindíg egy ilyen lassúfelfogású barom.... hihetetlen.
Naplózva
Danielt
Újonc
*

« Válasz #550 Dátum: 08 máj 02, 16:18:16 »

Most néztem meg a 4. moviet és valami eszméletlen módon tetszik. Volt benne sok vicces beszólás, jelenet és mindent egybevetve király Mosolyog.

bár a végén a papnő beszólása, hogy át kell adnom az erőmet Naruto segitesz benne??? Az tényleg a szokásos fejek Mosolyog.
Naplózva
Dongo
Chuunin
*

Újra itt van a nagy csapat

« Válasz #551 Dátum: 08 máj 02, 18:20:48 »

vki említette,h van shikamaru-temari utalás is benne...ez mikor van benne??
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #552 Dátum: 08 máj 02, 18:24:20 »

Nézd 1:27:00-tól, amikor Naruto egyesíti Rasenganját Shion csengőjének erejével, és közben mutatják a többieket, először Kakashit, aztán Shikamarut, ahogy megbénította a hadsereget, utána pedig Temari, ahogy a Kirikiri Mai-jal felszeleteli a katonákat...Mosolyog De az ending után egy másfél percben is benne vannak, ahogy Temari a sziklán ül...a többit pedig meglátod.
Naplózva
Drave
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #553 Dátum: 08 máj 02, 18:57:51 »

Tényleg ez volt az eddigi legjobb movie!

Naruto. Lee mi a fenét ittál te?
Lee: Bevettem és aztám BUMM Nevet

De a vége az mindent vissz Nevet Nevet. Bár lehet hogy a papnő nem így értette csak a Konohai csapat egy kicsit perverz Nevet Ha meg nem, lesz Narutonak nagy meglepi Muhaha
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 18:58:29 írta Drave » Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #554 Dátum: 08 máj 02, 19:08:21 »

Megnéztem a kedvenc részeimet, és az a Lee-s nekem annyira bejön, hogy el se tudom mondani! Nevet Nevet Nevet
Az nagyon király volt, szal egy véleményen vagyok Drave-vel Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins