|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 aug 23, 17:21:54 » |
|
Ha az uj patch előtt játszottál akkor csak az alapokban tudsz segíteni mert az nagyon sokmindent megváltoztatott, pl uj épületek, árak, fenntartás, idők, bányák árai....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 aug 23, 19:03:24 » |
|
Én sem vagyok pro ikariamos mindig csak a játék "élvezete" miatt játszottam. de ha kell én is segithetek. Egyébként a zeta szerveren vagyok milanbert néven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #139 Dátum: 09 aug 24, 22:53:45 » |
|
Ó, most volt egy éve, hogy játszom:) (Mármint a Zaze névvel. Mert addig kb félévig játszottam, de 2 accal, nem tudtam,h nem lehet:P Ki lettem dobva multiért^^) Azért vágom a dolgot, csak most rosszul nyomtam, mert szőke vagyok és figyelmetlen, illetve harcolni nem nagyon szoktam. De a bétán a CAE vagyis Caesar szövi tagja vagyok, szenátori ranggal^_^ Van kb 427ezer pontom, 6 városom és az 1373. helyen állok épp. Szóval hozzám is lehet azért kérdésekkel fordulni:P De nem kizárt,h nekem is akad még^_^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 22:54:44 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #140 Dátum: 09 aug 25, 07:51:03 » |
|
Én nem vagyok ilyen erős a 2700. hely körül vagyok 5 várossal, de nem olyan régen kezdtem én is ujra. Regeltem megin a teszszerverre is, lesz pár érdekes ujitás a 0.3.2 verzióban. Szigetfórum jó ötlet, jó hogy lesznek működő csodák is még akkor is ha változnak a hatások erősen(egy rosz hogy nem lesz +10% luxusanyagos csoda), a fejlesztési rendszer az akadémiákban elég sajátos, de ami nem tetszik az a harcrendszer.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 05, 12:30:25 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 ápr 23, 18:17:08 » |
|
én kb egy hete kezdtem de hála hatalmas kockaságomnak(napi 3 belépés xD) mindjárt megvan a 2. falum
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 aug 03, 11:36:00 » |
|
hozzám is fordulhattok kérdéssel Psanyi vagyok ott is a Del tagja csekély 700k összpontszámmal
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
lendvai16
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 aug 10, 12:01:58 » |
|
Próbáljátok ki a grepoliszt! Sokkal jobb mint az Ikariam. Csakk katt a linkre és regisztráljatok: http://hu.grepolis.com/invite-106417-hu1Én is játszottam az ikariamon de nem tetszett annyira mint ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viri13
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hadnagy
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 szep 26, 11:53:09 » |
|
Üdv mindenkinek! Létrehoztam egy szövetséget Delta szerveren aminek Naruto-kun Team a neve. Régi motoros vagyok a játékban ezért gondoltam kipróbálom magam mint vezető. Ha érdekel benneteket egy jó csapat (már vagyunk 5-en) akkor regisztrálj ezen a linken keresztül valami Naruto-s néven: http://s4.hu.ikariam.com/reg.php?friendId=149961Az én nevem yondaime15! A szöviben természetesen vannak kiadó posztok! Erősítsétek a Naruto-s csapatot kérlek! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 szep 26, 12:05:07 » |
|
nekem bejön, énis ottvagyok azon a szigeten ám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 okt 01, 17:05:46 » |
|
Látom sokan regisztráltatok örülök neki Csak nemtudunk mindenkit elérni ,mert olyan szigeten vannak ahol mi még nem nembaj fejlődjetek hogy be tudjatok lépni a szövetségbe és nincs probléma Bármi kérdés van jöhet ide. Köszi az NKWT-nek h kirakta a hírt:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 01, 17:07:01 írta obi »
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 okt 02, 10:38:07 » |
|
Régen rengeteget játszottam vele Béta szerveren, volt már 7 városom mindegyik 20 fölött, nagy hadsereg, sok nyersanyag csak meguntam Viszont most regisztráltam újra, remélem belejövök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 okt 05, 16:43:20 » |
|
Most csinálom a 9. várost juhhúúú!!
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 okt 06, 01:21:40 » |
|
Ezzel is rég játszottam, még annó régen az alfa indulásakor, és egy valami nagyon nincs meg.
Mégpedig, hogy hogyan tudom növelni a kereskedelmi távot, mert a közvetlen szomszéd szigetek elég kihaltak, és Shiro hamarosan gondban lessz (főleg a pia) hiány miatt. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|