Zemori
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 08 máj 30, 01:41:00 » |
|
Mmmm... jól látom, hogy bétáról eltűnt az NKW klán? Egyszer csak azt látom,h már nem vagyok tagja semminek... Vagy engem dobtatok ti ketten, klántársak? 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 08 máj 31, 00:13:00 » |
|
Akkor te voltál még:D Neked megvan a Nagykövetségen belül, hogy NKW? Vagy a neved alá kiírja? Mert totál eltűnt nekemxD Ha mégis megvan, akkor sem hinném,h kasztor csakúgy kidobott - olyat egyáltalán lehet?  - hanem inkább valami olyasmin gondolkodom, hogy azzal, hogy új telepem lett változhatott valami. Kaaaasztoooor hol vagyol? Kíváncsacsi vagyokxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 00:15:14 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 08 máj 31, 10:50:03 » |
|
Azt se tom, hogy kéne aktívkodni a szövvel  Pedig olyan kis aranyosak voltunk hármacskán xD Kábé annyi volt,h egyszer küldtem körlevelet (xd) nekik:D Két embernek:D körlevél a javából xD Lehet, h Kasztor törölte magát a városát, vagy mi... és azzal a szöv is ugrott. Hmm... Köszi,h megnézted:D Én úgy értettem a te voltál, hogy te voltál a másik szövetséges:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 10:50:36 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 08 máj 31, 11:02:34 » |
|
Erről a Sanninok jutnak eszembe xD  Az ikariam ledzsendöri sanninjai  Hihi  Talán háborúzni kellett vna elkezdeni:D Nem egy olyan játék inkább, amivel játszani lehet folyamatosan. Tényleg arra van, h napi kétszer felmenj és kattints hármat  De jó:D Mert pl egy Age offal el lehet jól lenni  Jaj de szerettem ^_^ Csak tudnám, h hova tettem xD Nah, az offot abbahagyom innen:p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zenor
Vendég
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 08 jún 07, 09:03:25 » |
|
Sztem is nagyon jó játék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 08 jún 07, 10:52:34 » |
|
Az a helyzet, hogy nem tudtam egy ideig bejelentkezni és töröltek mint a 4 gyarmatommal együtt és nem volt már kedvem újra építeni. Ez van és NEM DOBTAM KI SENKIT!!... Húúúúh, ..huh ..huh.... Na már megnyugodtam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 08 jún 07, 10:54:36 » |
|
Pedig már azt hittük, h egyedül akarsz világuralomra törni  De ezek szerint ez nem így van x""D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 08 jún 07, 11:53:43 » |
|
Hajh...  nincs benned elég gyűlölet kasztor-san, látom  De örülünk, hogy nem önszántadból dobtál minket:P Egyébként mennyi idő volt ez, hogy már dobtak is? Mennyi a tűrési idejük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 08 jún 07, 12:01:04 » |
|
Nem t'om, azt hiszem másfél hét volt. (Akkor volt sz*r a gépem.) Egyébként ha nem dobnak ki, akkor már enyém lenne a világ!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 08 jún 07, 18:22:53 » |
|
Meglehet, hogy több volt, igazából nem emlékszem már. Hát, a vér nem válik vízzé! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 08 jún 09, 10:09:11 » |
|
Akkor majd én meghódítom helyetted is  Csak lenne elég borom, úgy vedel a nép, mintha muszáj lennexD Éljen a nyár... tamtaram... remélem ráérős lesz, taramtam... Ikka-ikka- riam- ram... (nyugi, daijoubu  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|