Cody
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 08 máj 02, 08:56:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 08 máj 02, 16:18:45 » |
|
Kérem segítsen valaki !!! Már tök jól fejlődök még csak 1 napja játszok , de már 3 - as szintű városom van meg lenne kivel szövetségre lépnem is , de nem kaom meg azt a rohadt levelet és nem tudok se pü - t küldeni se támadni ... Ír 1 ilyet , az e-mail címem alatt : A módosítások érvénybe lépnek ekkor 08.05.2008 16:46:25 Most akkor május 8- án három negyed 5 körül kapom csak meg a levelet ? Vagy csak akkora lesz ez az e-mail címem ? Mert utóla változtattam rajta mert nagy kezdőbetűvel írtam , de kicsi és nem küldi a levelet !! Ja és please ! Nagyonm fontos valaki aki az epszilon szerveren van , írjon jehh - nek , hogy : Nem tudok üzit küldeni , mert nem kaptam aktiváló linket , de benne vagyok , hogy szövetkezzünk !!! Msn címem : stupidboy@vipmail.hu , Keress meg és ott beszélünk ! aláírás : Herodotosz Pleeeeaaaaaseee valaki segítsen !!! Shiro - sama ? Egyéb emberkék ... Vagy csak valaki az epszilon szerverről ... nekem még az is elég , ha csak ezt az üzenetet küldi el jehh - nek az illető !!! Bárki !! Help me ! Valaki küldje el , please !!! Előre is köszönökm , thanks , arigatou , mercy bakou ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 18:26:50 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 08 máj 02, 20:12:35 » |
|
Én az osszes serveren rajata vagyok és nekem sem kuldi el az e-mail-t!Pedig kéne!!!Nagyon!!!Valaki segítsen!!!Lécci.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 08 máj 05, 06:34:49 » |
|
Már nagyon unom, úgyhogy azthiszem abba hagyom. (A bétán még nem.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 08 máj 08, 15:35:49 » |
|
Hello, tudna valaki segíteni? Hogyan tudok kultúrális egyezményt kötni valakivel? Elég szomorú kezd lenni a lakosság és ez kellene ahhoz, hogy a múzeumomat is normálisan működtessem, blabla, tudjátok. Szóval plz help:)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 08 máj 08, 19:15:13 » |
|
Kulturális egyezmény küldése – útmutató Kiválasztod a játékost, akivel kulturális egyezményt akarsz kötni, utána pont úgy, ahogy üzenetet szoktál küldeni, megnyitod az üzenetküldő ablakot, ide írsz valamit, vagy nem  És itt jön a lényeg, fent van olyan hogy Fogadó: xxxxx , és Téma: . Na most a témánál egy legördülő menü van. Itt kell kiválasztani azt hogy "Kulturgüterabkommen anbieten" És a már korábban megírt üzenettel elküldeni, a jelen pillanatban már kulturális szerződésnek áttminősített levelet. Azt hiszem ennyi lenne Még annyi, hogy mielőtt érvénybe lépne, a fogadónak el kell fogadnia Ezt még régebben a szöviben küldtem körbe 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 08 máj 09, 12:56:17 » |
|
Na, ezt este még megnézem és szöv-t kötök mindenkivel, akivel lehet  És köszönöm ismeretlen Sethamon-nak, aki szövetséget kötött velem  ámen:)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 08 máj 25, 22:36:34 » |
|
Hát nekem nem igazán nyerete el a tetszésemet.
A 700-ik voltam a Beta szerveren de töröltem maga. A közelébe sem ér a traviannak. Rettenetes hogy mennyi bug van benne. Pedig jó játék lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 08 máj 26, 23:42:42 » |
|
Nah, igen. Van az a réteg, akik pro-k, ha játékról van szó, meg vagyok én és társaim, akik: "Bug? Mi, hol, milyen? Eszem vagy iszom?... hiszen olyan szép, a trav meg ronda... én játszok inkább ezzel ((((((((na jó, a másikkal is xD)))))))"
700.? Jéj, de jó... egyszer majd énisénisénis xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 26, 23:45:54 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 08 máj 27, 00:30:25 » |
|
Hát igen ez is egy nézőpont.
Kétségtelen, hogy jobban néz ki mint a travian (ami nem is ronda!).
Én egyébként nem vagyok olyan nagy pro, de az idegesített, hogy nem lehetett falut foglalni.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 08 máj 27, 10:00:23 » |
|
Én is meguntam a játékot. Valaha bent voltam a topp 100 között, a szövetség pedig a 3.volt a Gamma serveren de ma már 400 körül vagyok, már nem ad semmi újat a játék. A fosztogatásról csak annyit, hogy egy kalap sz.-t se ér. 17-es városfal, két-három tucat phalanx-os kifejlesztve 3-as szintre. Nagyon nehéz áttörni a védelmet, ráadásul nagyon drága a katonák eltartása, ha meg támadok megduplázódik. Továbbá ha nincs felhúzva a kereskedelmi kikötő legalább 5-6 szintre meg se éri megtámadni. A fejlesztésekkel ugyanez a helyzet. A kristállyal se tudom már mit kezdeni, van vagy 40000 raktáron (már az üveg kutatása rég megvan, de nincs olyan fejlesztés amit még érdemes lenne siettetni, nem is dolgoztatok, csak minden városban 35 tudóst. Már csak egy szövetségi háborúban reménykedem (valószínűleg a héten véghezvisszük), de az is mi előkészüketeket igényel. Ilyen rossz koordináció mellett felderíteni egy másik szövetség városainak pontos elhelyezkedését? Majdnem lehetelen, vért izzadunk! Egy ilyen kezdetleges játékot nyilvánosságra hozni felér egy emberek ellen elkövetett bűncselekménnyel!!! Ha lement a háború én is pihentetem, egy 1,5-2 évig. Addigra, ha a fejlesztők is nekilátnak lehet belőle valami érdemlegeset kihozni. Most nálam a favorit a http://ogame.hu/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 08 máj 27, 15:14:09 » |
|
Mivel nem vagyok folyton gépnél, nekem még elég szórakoztató:D Indítottam is egy újat a bétán, de vaze... rájöttem, hogy nem tudom, hogy kell elnevezni a városom^^" A GYIK-ban se találtam semmit. Pedig már van kettő városom és elneveztem már őket, de most nem tudom a harmadikat xD Kérnék némi segítséget:D AHH!! Óriási homlokra csapás! Megtaláltam, és rettenetesen ég a bőr a képemen  :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 27, 15:32:42 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 08 máj 27, 15:35:12 » |
|
Öö asszem, h a városházára kell rámenni és ott van, h város átnevezése  De, nem biztos, mert így fejből nem tudom :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 08 máj 28, 12:14:26 » |
|
hello ! valaki játszik az alpha szerveren és tudna segíteni mert állandóan támadnak a koordinátám 66 24 Miskolc város aki a közelbe van segítsen aki támad annak a koordja : 66 25 és a város Sanyaland aki tud kérem segítsen küldök érte bármit csak kristályt nem mert az nincs
MÁR NEM KELL A SEGÍTSÉG
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 28, 18:57:15 írta Sabaku no Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
|