25 máj 27, 19:26:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ikariam (2 soros szabály!)  (Megtekintve 36706 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sasukekun17
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Sasuke Shippuuden

« Válasz #120 Dátum: 08 jún 13, 12:28:03 »

Én ezt amikor megjelent elkezdtem játszani vele de egy idő után meguntam!
Naplózva
misi94
Akadémiai tanár
*

« Válasz #121 Dátum: 08 jún 26, 20:45:30 »

én regisztráltam erre a  játékra  és 2 teljes napig játszottam vagy még addíig sem és abba hagytam
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #122 Dátum: 08 jún 27, 15:30:00 »

az ikariam az csak egy Travian koppintás!! Gyáááá

Moderátor: Legközelebb 1 emotikon bőven elég lessz!
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 22, 23:34:36 írta Gabesz » Naplózva

Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #123 Dátum: 08 júl 07, 11:28:42 »

Bubu, akkor játssz a travval Nyelvesít
Ne idegeskedj, csak nyúgíí Nevet

Am meg másért írok xD
BANNoltak vagy mi a frász xD Ugye, aki nem olvasta el a szabályzatot így járt  Pojén Asszem itt abba is hagytam a játékot xD

Olyan jó volt pedig,h volt Zaddah és Zoemi is xD De vaze! Tiszta gáz, mert annyi bort én nem tudok összekuncsorogni kereskedelem útján, hogy haladjak és fejlődjek normálisan x'D Meg... ha kirak a szerver a francba, mint új acc, és senki, de senki nem hajlandó márvánnyal kereskedni?? Akkor honnan a kicsi maciból szedjek én márványt, mint a nagyobb acc-omtól?? Tök szabályosan tologattam ide-oda mindent... Hümm-hümm borért márvány.. hmm... nah báj ika:D Most többet játszok majd a travval. Nyelvesít

((((( Igaz, sejthettem volna xD )))))
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Sasukekun17
Akadémiai tanár
*

Sasuke Shippuuden

« Válasz #124 Dátum: 08 júl 07, 11:41:30 »

Nekem van egy falvam ahol Márványt szedek de csak egynap 300-at tudok mert abba hagytam!
Naplózva
Kuroi Ookami
Újonc
*

« Válasz #125 Dátum: 08 júl 07, 18:42:59 »

Aki multizik, az ne csodálkozzon, hogy kitiltják  Nevet
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #126 Dátum: 08 júl 21, 10:25:08 »

Heheheheee Nevet
Én és az ikariam Part II.

Az odáig rendben,h vétek eme nukumulti szabály ellen és bann. De hogyha utána egy másik világba regelek, aminek apró rózsaszín kislábujjkörömnyi köze nincs az előző két városhoz, akkor azt ugyan miért bannolgatják megint? x'D

"azért, hogy tényleg ne játsszhass bann idő alatt..."

Gondoljátok ti! ^^ Én ugyanis küldtem az operátor...vagy moderátor? tudja fene, a kompetens személynek e-mailt,h bocsánat, nem figyeltem, meddig fog tartani a bann és ugye kezdhetek új várost teljesen az elejéről...blabla és jó munkát - mert az fontos kacsint . Ja! plusz bevallottam ama bűnöm,h már létrehoztam ezt a várost, de az előzőtől eltérő világban. Poén: az előző világban is egyet. DE EZEK nem tudnak kapcsolatba lépni, lehetetlen számukra... mi ebben a bibi?
És a vicc: nem azt bannolja, amelyik ugyanabban a világban jött létre, mint amiben előtte multiztam, hanem a másikat x'D
És ha már besegítettem kedves mailemmel...minimum egy válasz, h "ez is szabálytalan, mert..."

Hozzáteszem: már benyaltam a szabályzatot. És esetemről egy árva szót sem tesznekˇ_ˇ

ennyi xD
Jah! kéne végre bor meg márvány, mert senki nem árul, üzire senki nem válaszol csak hébe-hóba... cserébe kénem van. A piacon meg xD Hah... 72 aranyért kínál egy ember 1 db bort 3 hete... most ne nevettessen már senki xD
Beta: Zaze... (92:41) azért itt írom, mert ott a fórumra se tok az ip kaki miatt felmenni xD
És nem érdekel, de én akkor is játszok, ha az ég rózsaszínűt pisil is...
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 10:31:57 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #127 Dátum: 08 júl 22, 02:42:30 »

az ikariam az csak egy Travian koppintás!!
Hát igen, önmagukat másolják. Pojén
Naplózva

DreadItachi
Akadémiai tanár
*

no1 hentai fan X3

« Válasz #128 Dátum: 08 aug 02, 13:45:20 »

Höhö megint elkezdtem most csináltam egy várost  a deltán valaki nincs még ott???  Hümm-hümm
Naplózva
Suvicc
Gennin
*

« Válasz #129 Dátum: 08 aug 06, 22:57:50 »

Én elég sokáig eljutottam...volt 5 városom és mindegyik elég jól fejlett középszint szerű.... kb kicsit kevesebb mint fél év kellett ehez:D de egyszerűen meguntam...most le van fagyasztva és max valamikor újrakezdem és legalább nem kell a legelejéről kezdenem:Dmert az eleje télleg húzós..
Naplózva
jozsi-kun
Chuunin
*

III.Hokage

« Válasz #130 Dátum: 08 aug 08, 11:04:42 »

én a béta szerveren vagyok és még mindig játszok és már elég jó vagyok benne vagyok az 1. 1200-ban van 4 városom van és mindjárt kifejlesztek mindent és mind anégy városom elég erős és nagy de azt már eléggé unom hogy nincs befejzve rendesen ez a játék
Naplózva

Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Suvicc
Gennin
*

« Válasz #131 Dátum: 08 aug 08, 13:13:52 »

hát igen, én sem értem hogy hol van ennek a játéknak vége..ezért hagytam egy kcsiit abba. én az alphán voltam Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #132 Dátum: 09 jan 30, 11:55:51 »

A Gammán játszom, csak egy ideje kb 2 hónapja fel sem mentem, mivel elfelejtettem a jelszót..  smirksweat
Deh asszem elkérhetném, ha emlékeznék a felhasználónévre...  Gondolkozik
komoly, de amíg fennvoltam, addig jól elvoltam.  Hümm-hümm Am... mit akartam még írni...

Értelmes hsz.  Nevet
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #133 Dátum: 09 jan 31, 11:41:20 »

Nekem nem igazán jött be. Persze szerintem azért mert travianhoz voltam szokva...
Nade amugy nem olyan rossz játék. Ha van rá kellő időd akkor szépen lehet épígetni.Szerintem jó a játékötlet is, hogy ilyen kis ókori városok ... DE Az vele nagy baj, hogy tele van bugokkal! Mindig van benne valami hiba. A ranglista számítás meg szörnyű. Amikor én játszottam 27. helyről hagytam abba, mert elegem lett a ranglistából. Egyszerűen az épületekért és haderőért valamint tudósokért alig ad valami pontot. Viszont ha sok aranyad van és abból veszel rengeteg hajót, azért annyit ad, hogy húú xD Na ezen húztam fel magam és nem léptem be 1 hétig. Így visszacsúsztam a 100. helyre. Az meg annyira nem tetszett, hogy töröltem  >.<#
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #134 Dátum: 09 aug 22, 22:38:55 »

Anyám... bétán most szívatom magam halálra. 4-500 egységgel épp magam ellen megyek, amikor magamat akartam védeni valaki ellen. Ehhez is én kellek vaze xD
Lehet, hogy a szövetség vezetője nem örül xD Elvileg egy rakás kicsit védtem volna meg ezzel a megszállt várossal xD
most elrontom ügyesen xD

játszik valaki még egyáltalán ikariammal?
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins