Heheheheee

Én és az ikariam Part II.
Az odáig rendben,h vétek eme nukumulti szabály ellen és bann. De hogyha utána egy másik világba regelek, aminek apró rózsaszín kislábujjkörömnyi köze nincs az előző két városhoz, akkor azt ugyan miért bannolgatják megint? x'D
"azért, hogy tényleg ne játsszhass bann idő alatt..."
Gondoljátok ti! ^^ Én ugyanis küldtem az operátor...vagy moderátor? tudja fene, a kompetens személynek e-mailt,h bocsánat, nem figyeltem, meddig fog tartani a bann és ugye kezdhetek új várost teljesen az elejéről...blabla és jó munkát - mert az fontos

. Ja! plusz bevallottam ama bűnöm,h már létrehoztam ezt a várost, de az előzőtől eltérő világban. Poén: az előző világban is egyet. DE EZEK nem tudnak kapcsolatba lépni, lehetetlen számukra... mi ebben a bibi?
És a vicc: nem azt bannolja, amelyik ugyanabban a világban jött létre, mint amiben előtte multiztam, hanem a másikat x'D
És ha már besegítettem kedves mailemmel...minimum egy válasz, h "ez is szabálytalan, mert..."
Hozzáteszem: már benyaltam a szabályzatot. És esetemről egy árva szót sem tesznekˇ_ˇ
ennyi xD
Jah! kéne végre bor meg márvány, mert senki nem árul, üzire senki nem válaszol csak hébe-hóba... cserébe kénem van. A piacon meg xD Hah... 72 aranyért kínál egy ember 1 db bort 3 hete... most ne nevettessen már senki xD
Beta: Zaze... (92:41) azért itt írom, mert ott a fórumra se tok az ip kaki miatt felmenni xD
És nem érdekel, de én akkor is játszok, ha az ég rózsaszínűt pisil is...