Shiro
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 08 ápr 02, 15:37:23 » |
|
Úgy hogy rákatt az adot városra, aztán baloldalt a nyersanyag küldése ikonra, de gondolom egyik vrosodból a másikba akarsz küldeni, mert azt úgy látszik, hogy nem lehet.
Alternatív tipp Kiépíted anyira a piaco(ai)dat, hogy mindkét város benne legyen a hatókörben, majd eladod salyát magadnak a nyersanyagot.
ui: Most mindenkinek bugos az iKariam, vagy csak nekem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 15:38:20 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 08 ápr 02, 17:24:50 » |
|
Milen bugra gondolsz SHiro? Én az imént mentem fel és minden működött. Mellesleg létezik cserekereskedelem az Ikariamban? Hogy valamilyen terményért cserébe terményt adok?
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 08 ápr 02, 17:43:48 » |
|
Hát akkor ebből nem lesz semmi, szövetséget még nem tudok kötni, és ha tudnák, akkor se azokkal kötnék, akik nyersanyagot szállítanak, ha a Gamma szerveren vagy, készülj fel, hogy magadra vagy utalva. Másfél napig vártam a bort, pedig 3 személlyel is megeggyeztem, végül ma délelőtt kaptam is, de addigra vesztettem vagy 70-80 embert. Ez jó ösztönzés volt szmámomra, és azon voltam, hogy minél előbb a magam ura legyek.  És örömmel tudatom, sikeresen megalapítottam második városomat, egy bortermelő vidéken, és kb. 2 óra múlva már a helytartóság is elkészül (vége a korrupciónak).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 08 ápr 02, 17:54:03 » |
|
Milen bugra gondolsz SHiro? Én az imént mentem fel és minden működött.
Valahogy ma az Operával nem nagyon akar összejönni nállam, de IE-vel müxik Alternatív tipp Kiépíted anyira a piaco(ai)dat, hogy mindkét város benne legyen a hatókörben, majd eladod salyát magadnak a nyersanyagot.
Ez a módszer működik, hogy egyik városodból a másikba szálíts.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 08 ápr 07, 19:12:32 » |
|
Mjadnem megszívtam(volna), almentem kifosztani egy kincsesbányát, erre most nézem, hogy ellenséges hajóflotta blokádozni készül a kikötőmet (a fosztásból hazajövő cserkészeim meg halakkal vacsoráznának mi?  ), de és most visszahívtam a hajóimat védekezésre. Amit nem értek a tengeri csatával kapcsolatban. A kém jelentése szerint 2 balista hajó védte a kikötőt, én odaküldtem 9 törő hajót. a csata jelentése szerint a 9 hajóm harcolt, - (nulla) számú ellenséges hajóval, de hatot mégis elvesztettem, ez most hogy van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 08 ápr 09, 14:51:27 » |
|
Nah, egy kérdés. A raktár épületemben van egy rakás jav xD jó, vagy mi:P Szal minden:p A baj az, hogy a Fosztható oszlopban sajna sok a szám:D Hogy a csodába tudom megcsinálni, hogy ne lehessen sokat fosztani? Mármint nem mintha eddig fosztogattak volna, de akkor is. Felfejlesztettem eddig 7-esre a raktáram, de csak növekszik a foszthatóság. Pl márvány: Biztos: 280, Fosztható: 3116 Kapacitás 4080. Jól van, hogy kb egy ezres kell a kapacitás eléréséhez. De akkor is. Mi az, h csak 280-at véd meg?
Plz reply:p
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 08 ápr 09, 15:00:04 » |
|
Hát ő gyárts le néhány tucat hadihajót, és akkor el sem jutnak odáig az ellenséges katonák.  De talán valamelyik kutatásal lehet növelni az arányt.  Van valaki az alpha szeron, mert kötnék cool túrális egyezménytet. Meg esetleg csinálhatnánk egy klántot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 08 ápr 10, 07:50:53 » |
|
Én az alpha szerón vagyok. Ha gondolod köthetünk egyezményt. 
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 08 ápr 10, 14:42:30 » |
|
Ok én Byakurai néven vagyok. Az egyik városom Ravios szigeten van, melynek koordinátái [64:57] a város neve pedig Seiryuu A másik városom pedig a Banoios szigeten [63:55]-ös koordinátákkaé Shuzaku néven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 08 ápr 11, 14:37:53 » |
|
A Bétán meg alakult az NKWT klán lehet jelentkezni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 08 ápr 11, 14:52:07 » |
|
Tök jóóóó  Bár tudnám, hogy keeeell  Hiába, néhány dologban fájdalmasan béna vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 08 ápr 11, 14:59:39 » |
|
Oks meglesz  Én leszek a Zoemi:D Egyébként be lehet lépni több klánba/szövetségbe is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 08 ápr 11, 15:04:17 » |
|
Jókat kérdezel, nem'tom nem próbáltam, szerintem nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|