Zemori
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 08 márc 29, 14:31:08 » |
|
Az az egy adott fejlesztésre vonatkozik szerintem:D A hajózáson belül van egy rakás (ahogy másikakon belül is) és fejlesztésenként számol. Pl a Terjeszkedés a hajózáson belül: 19h 36m 28s. És ha összeadjuk a számokat... xD Hát... én nem próbálom meg, mert kiborulok és itthagyom a játékot:P (Így is nyaralás módba kell tennem, most, hogy visszamegyek Pestre:/ Olyan kár, így még lassabban fogok haladniXD )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 08 márc 29, 15:07:14 » |
|
Ezt a sorrendet sztem nem lehet megbontani... sajna:p Viszont megválaszthatod, hogy Hajózást, Tudományt, Gazdaságot vagy Hadügyet akarsz-e jobban fejleszteni. Mármint ott kell ülni mellette néha, és rákattolni, h nehogy már továbbmenj vaze!  És akkor módosítás  Vagy lehet másképp? Vki? 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 08 márc 30, 10:50:21 » |
|
nah akkor most felvilágositok xD szóval fejlesztést a tudósokkal lehet gyorsitani.. épitsetek minnél nagyobb akadémiát és minnél több tudost rakjatok bele.. érdemes mindig maxolni... meg fogtok lepődni, hogy 1-2 tudós is mennyire megdobja a dolgokat.. ja és kolóniákon is lehet akadémiát épiteni és ők is ugyan azt kutizzák szal a teljesitményük összeadódik... fejleswztést igen is lehet módositani... bal oldalt módositásnál.. a 4 közül mejiket akarod.. vagy bemész a könyvtárba ott kiválasztasz egyet és először annak kikutizza az előzményeit utána meg azt... ja és a már kikutatott pontok sose vesznek el azokat át lehet vinni másik kutatásba... szal lehet itt trüközgetni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 08 márc 30, 13:27:39 » |
|
Valaki segíthetne, hogy tudok alkut ajánlani szükségem lenne borra, de mindig azt írja, hogy én akarok eladni, pedig én venni akarok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 08 márc 30, 17:09:49 » |
|
piacon a venni kört jelöld ki és alku keresése 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 08 márc 30, 23:09:22 » |
|
segítség!!! Hogy todom növelni a lakosság növekedését mivel most csak 1.64 lakosom éled óránként
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 08 márc 31, 00:48:04 » |
|
Növeld az elégedetséget, azt úgy tudod, hogy pl nyitol egy kocsmátot és adsz az embereknek bortot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 08 márc 31, 07:27:42 » |
|
Fogadó és múzeum építésével növelheted az elégedettséget a városban. Mellesleg jobb helyeken a kocsmát fogadónak hívják. 
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 08 márc 31, 11:01:32 » |
|
Köszi, időközben én is rájöttem
Kristály csak az akadémia fejlesztéséhez, és a palotához fog kelleni, vagy máshoz is? csak azért kérdem, hogy kell-e beszállítót keresnem, vagy elég, ha megveszem, ami kell
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 16:08:10 írta Kuroi Ookami »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 08 márc 31, 16:22:06 » |
|
Szerintem nem nagyon kell aggodnod a hiányzó dolgok miatt, mivel elég hamar lehet Palotát építeni, utána meg gyarmatosítani. Persze elötte azért kell egy kis fejlesztés az akadémiának, ami kristályokba kerül, hogy aztán az okoskáid kikutassák a dolgokat.
Szerintetek melyik lehet a legfontosabb nyersanag, vagyis melyeknek az előfurdulási helyét érdemes elsősorban gyarmatosítani?
márvány -> magasabb szintű épületekhez kell kristály -> akadémiához kell Szöllő -> Kocsmába.. akarom mondani fogadóba, vagyis oda ahól a publes leissza magát a sárga földig kén -> katonákhoz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 16:28:07 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 08 márc 31, 16:27:48 » |
|
Meg ha kémeket akarsz képezni, ahhoz is kell kristály  Amúgy valaki küldött már ki kémeket? Mert én igen és miután elvégezték a küldetésüket, mindig lebuktak és nem tudtak visszajönni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 08 márc 31, 16:47:09 » |
|
Az én alapnyersanyagom a márvány de van két bor beszállítóm és egy kén beszállítóm
de kristály nincs, a játék azt írja, hogy a palota sok aranyat elszív, mennyi ez pontosan?
Gyerekek én nagyon rákaptam ezekre a játékokra, már Travian-on is és OGame-n is fent vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 22:57:24 írta Kuroi Ookami »
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 08 ápr 01, 15:27:08 » |
|
a palota önmagában egy aranyba se kerül... egyébként 3-as szinthez kutik miatt nekem ennyi nyersi kell: #Fa: 19,627 # Márvány: 6,877 # Kristály: 4,585 hát ez se ma lesz kész... egyébként nem is igazán ezzel van a probléma hanem azzal, hogy kb 50-es köben már minden sziget teli van szal rohadt messzire kell majd mennem  ja és van gy Olyan kuti, hogy helytartó amivel elméletileg majd falut lehet elfoglalni... csak azt mondják az jelenleg bugos... pedig jól jönne az nekem mert tényleg rohadt messzire kell már most is mennem... mi lesz mire meg is lesz hozzá a cucc... enyit még csak eltárolni se tok  de majd megoldom olyan 1 hét és már kolonizálok is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuroi Ookami
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 08 ápr 02, 14:42:28 » |
|
Embereket nem tudok valahogy küldeni egyik városomból a másikba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|