esztrecso
Újonc
Nem elérhető
Yondi 4ever
|
|
« Válasz #225 Dátum: 09 jún 18, 14:04:15 » |
|
Yondié a legjobb,nagyon-nagyon tetszik.jó a színe meg ahogy be van állítva neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #226 Dátum: 09 júl 12, 19:01:48 » |
|
Nekem Ankoé és Shikamarué is tetszik, ez a kettő eléggé hasonlít egymásra. Észrevettétek már, hogy Yondi haja Narutóénak és Hinatáénak ( alap részekben ) a keveréke? Szőke tüsi az oké, de hosszú a pajesza. Tökjó. Ja, és Orochimaru haja a legtutibb!
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 09 júl 13, 00:12:27 » |
|
Hmm, korábban Oro-t és Sasukét írtam, de ahogy újra néztem az animét, még Kimimaro haja tetszett meg nagyon, egészen egyedi, és nem is olyan gagyin van megrajzolva, mint egyeseké. Nem tudom, de nekem a lányok haja nem igazán jön be, nem lettek vmi jól kitalálva, talán még Hinatáé jó, de eléggé egyszerű az is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
|
« Válasz #228 Dátum: 09 júl 22, 13:08:51 » |
|
Sóskeksz haját én is nagyon bírom, meg Hidan hátranyalt frizurája is bejön. Nemes egyszerűséggel viszont Neji haja a favorit. Nem tudom miért. Néha a kevesebb több.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #229 Dátum: 09 júl 22, 18:18:48 » |
|
Suigetsu haja igaz elég natúrnak látszik de akkor is tök jóó h fehér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #230 Dátum: 09 szep 14, 21:24:39 » |
|
Nekem Itachi haja jön be a legjobban. Nem olyan nagy vasziszdasz de pont ez benne a jó. Egyébként is imádom a hosszú hajú, lezseren becofizott, fekete sérót. Egyébként Suigetsu haja is nagyon bejön. Egyszerű, de ahogy Death Dawe írta : FEHÉR! - mert a feketénél már csak ez a jobb Csajok közül a shippudenes Hinatáé jön be - kész trendi. De a Mizukage sérója se rossz
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #231 Dátum: 09 szep 14, 22:31:11 » |
|
Hajbol a fav:Deidara.Ahogy elől elrejti sharinganfiléző szemét,hátul meg beköti,nagyonjó. Emellett alap,hogy Shikamaru .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 09 nov 22, 09:45:37 » |
|
Deidara a hajával úgy néz ki mint egy csaj Nekem pein haja tetszik, és sasuke haja, jól eltalálta azokat Kishi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #233 Dátum: 09 dec 28, 19:53:08 » |
|
Deidara a hajával úgy néz ki mint egy csaj Nekem pein haja tetszik, és sasuke haja, jól eltalálta azokat Kishi Deidara haja szvsz azért olyan elől,hogy elrejtse azt az ocsmány AntiGenjutsu szemet,bár ennek ellentmond,hogy amikor hívták az akatsukiba ésmég azt se tudta,hogy mi fán terem a sharingan,akkoris ilyen volt a haja...Az meg kit érdekel,hogy lányos ?Az akatsukisok nagyrésze festi a körmeit és gyűrűt hord.Mellesleg Deidara mondható az EMO's hajstílus egyik szülőattyának ;> Pein haja szinte elég sokszínű.Van pein hosszúhaj,pein kopasz,pein deidarakoppintóhaj,de amelyikre te gondolsz,az eléggé hasonlít naruto-éra. Sasuke haja valóban elég egyedi.Pontosan elég optiális a hosszúsága ahhoz,hogy ne zavarja csata közben és emellett jól is néz ki. Nők:Hinata haját Kishi,a part1-es kis szégyellős csajból shippuudenes kis cicust csinált,RAWR De így összeképben nekem Kurenai tetszik legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #234 Dátum: 10 jan 05, 15:55:11 » |
|
lányok közül Hinataénha,Kariné,Inonak a Shippuudenben meg Kurenaié, fiuk közül Gaara, Izumo, Kotetsu, Kakashi, Sasuke
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 05, 15:59:12 írta XxXRooliXxX »
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Gaara940814
Vendég
|
|
« Válasz #235 Dátum: 10 jan 23, 20:03:13 » |
|
hmmm...lányok közül Kin és Temari haja teccik Kin:Mert jó hosszu Temari:Mert illik hozzá:) fiúk közül teccik Sasuke, Gaara, Pein és Sasori haja Sasuke:Mert jól áll neki...más hajjal else tudnám képzelni Gaara:Nagyon eltalálták...jó neki a vörös Sasorinak ugyanez Pein:Mert ez Pein-es
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RikuCute95
Újonc
Nem elérhető
Kage:D
|
|
« Válasz #236 Dátum: 10 jan 23, 21:33:43 » |
|
Nagyon sok jó haj van...pl: Minato vagy Kiba...sőt Sasorinak is jó haja van... De sok rossz: Lee és Gai Lányok közül talán...Ino vagy Tayuya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #237 Dátum: 10 feb 24, 10:03:00 » |
|
Most nagyon bejön Dei' és Utakata(fél éve nekem is olyan volt xD) sérója.
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #238 Dátum: 10 máj 31, 16:51:39 » |
|
A legjobb sérója sztem Killerbee-nek van fiúk közül csajok közül meg Shippuuden Ino-nak de jó volt még pl Asuma-nak is meg Hinata-nak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető