Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 aug 29, 19:39:49 » |
|
a lányok közül Tsunade haja nagyon teccik, mert természetes, egyszerű és jól néz ki most éppen olyan hosszúságra pályázom Konan haja is ott van, bár a lila színe egy kicsit zavar, ezért nem az övé a kedvencem.. Kushina haja gyönyörű, bár azért nem az első, mert ez csak animében néz ki jól, a való világban csapzottnak és ápolatlannak néznénk ki tőle
fiúknál: ott meg furcsamód nem a természetes hajak jönnek be mint pl. Saié, hanem az olyan agyon zselézett, mint pl. Sasukéé, Minatoé (imádom azt a pajeszt ) Narutoé stb.
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 aug 29, 21:02:05 » |
|
Nyahh, tehát... Szó volt Shikamaru kiengedett hajáról... Igaz, h csak fanart, de itt egy kép: http://www.naruto-forum.com/uploads/photo-10360.jpg Amúgy nekem Gaara és Minato haja tetszik ^^ /Meg talán Sasukéé, csak egy kicsit ímóóós beütése van /
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 14:53:17 írta SasuSaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinztye
Újonc
Nem elérhető
Úttörő
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 aug 30, 02:28:46 » |
|
A Narutóban tök jó frizurák vannak, pl. Deidarának a fején mindenhova jut a hajából. Én semelyik rajzfilmben sem szerettem a nem természetes színű frizurákat, ebből a kedvencem Tenten , viszont Rock Lee extrasájnin' sérója is menő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanonorbi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 okt 27, 11:56:43 » |
|
nekem egyedül sasuke "vad" emo haja nem jön be! A többieknek szinte mindenkinek tetszik a haja, pláne Kakashi-é
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 okt 28, 15:38:38 » |
|
A favorit Minato haja ^^ De Kiba-nak sem rossz..neki jól áll Lányok köszül meg Hinata.
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 okt 28, 18:26:23 » |
|
nekem naruto frizuja tetszik(meg egy kivcsit sasukee) azert tetszik a naruto frizuja mert gyarkorlatilag jellemzi magaát(narutot)össze vissza :DXD sasukee aze tetszik me oan mint a DBZ-ben a vegitáé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 nov 01, 21:06:52 » |
|
Kakashié az már olyan vad hogy az jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 nov 02, 15:44:39 » |
|
Nekem Gaara vörös haja tetszik + a Yondaime (Namikaze Minato)haja is cooooooooooooooolllll
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 02, 19:09:01 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 nov 02, 16:06:09 » |
|
lányok közül Sakuráé.. fiuk közül meg Kakashi és az "isteni birodalom" Pein-é Sakuráé mert csak.. Kakshié mert extra...illik hozzá és olyan kicsit idétlen és szétszórt mint ő :'D Peinek meg mert megy az agyon piercingelt arcához az a séró..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 nov 16, 23:50:07 » |
|
jaja... Kakashi fizója viszi a pálmát! Végignézel a neten...egy ember se tutta még lekopyzni a haját!! UltimateKakashiHairsyleClub ha van ilyen akkor belépek!!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 nov 18, 20:39:19 » |
|
nekem a sasukéjé mert emos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 dec 04, 02:27:47 » |
|
Fiúk: Kakashi - olyan kawai ezzel a hajjal és mstanában amúgyis tetszik az ezüst szín Oro - olyan szép hosszú fekete Lányok: Hinata - shippudenes haja Kurenai - olyan jó az esése
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 dec 04, 17:39:27 » |
|
Nekem sasuke haja tettszik de nem a normál hanem ami a mostani mangákban van! Mert ha észrevetétek mikor (spoilerveszély) : sasuke kinyírta itachit utánna le van engedve a fufruja és nincs oldalra fésülve mint még pl a norm narutoban és így elég kemény lett! Meg am szentem sasukénak nincs MO-s haja az azért valahogy nekem más!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vanny
Újonc
Nem elérhető
a világ ura x3
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 dec 05, 12:14:12 » |
|
nekem Naruto haja jön be mert olyan mint a bátyámnak xD meg Peinnek
|
|
|
Naplózva
|
"azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos " "normális voltam egészen odáig, amíg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok"
|
|
|
Lili
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 dec 16, 16:41:51 » |
|
Én Temari haját bírom a legjobban,mert olyan vagány
|