Aes Sedai
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 11 dec 07, 22:54:38 » |
|
Jah, meghalt méghozzá már évekkel ezelőtt. Most egy másik író írja a folytatásokat. Állítólag jók lettek ezek a részek is, de csesznek kiadni magyarul. Wheel Of Time téren nagyon nagy a nyomor mostanában. :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 11 dec 21, 15:09:52 » |
|
Kubo Tite Trónok Harca rajongó lenne? A Trónok Harcában ott vannak a Starkok, akiknek a rémfarkas (direwolf) a címerállatuk. A Blachben pedig Starrk Coyote. (coyote=prérifarks)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 11 dec 21, 15:27:01 » |
|
A Starrk nem tudom honnan jött, de a Coyote az biztos, hogy nem onnan van, ha gondolod kifejtem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 11 dec 21, 15:29:06 » |
|
A Starrk a lényeg, mint hozzákapcsolt utalás, nem kell, hogy eleve emiatt legyen prérifarkas is. Szerintem lehet benne valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 11 dec 21, 16:55:00 » |
|
A Blícsben Starrk a magányt képviseli. Magányos farkas. Am Coyote pofára is beillene a Starrk családba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 11 dec 21, 21:54:33 » |
|
Most láttam, hogy egy RPG játékot is akarnak belőle csinálni. Van is egy trailer: Mondjuk a grafika azért csúnya egy mai játékhoz képest. De így is érdekel, hogy mi lesz belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 12 jan 06, 15:42:50 » |
|
ha van itt aki ismeri a how i meet your mother-t akk van belöle 3 könyv barney-rol, beszarás
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 12 jan 12, 00:09:37 » |
|
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik látták és olvasták is a Trónok harcát. Melyik a jobb variáció, először sorozatot végignézni, majd a könyvet végigolvasni, vagy pedig fordítva? Jelenleg a sorozat 6. részénél tartok és a könyvben annál a résznél vagyok, amikor Varys elmondja Nednek, hogy milyen méreggel ölték meg Jont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 12 jan 12, 08:05:42 » |
|
Szerintem igazából mindegy. Én a könyvet olvastam előbb, a többség viszont a sorozatot nézte, és utána olvasta a könyvet. Bár a könyvvel kezd inkább, úgy azért talán jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 12 jan 12, 16:05:58 » |
|
Én előbb láttam a sorozatot és csak utána kezdtem bele a könyvbe, de úgy is tetszett. Hétfőn fejeztem be a negyedik kötetet és már várom az ötödik megjelenését. Nagyon magával ragadó történetet és szereplőket rakott össze Martin. Meg természetesen a második évadát is várom a sorozatnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 12 jan 16, 23:47:43 » |
|
Olvas itt valaki Brant Weeks-től Éjangyal Trilógiát? =) Én most zúzom a második kötetet, nagyon megfogott az alkotás... alig tudok bármit is csinálni tőle, ha a házban vagyok. xD Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a sötétebb fantasy-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 23:48:15 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 12 jan 23, 23:17:58 » |
|
Most olvasom A Hobbitot Aranyos könyv, tetszik benne, hogy annyira meseszerű a megfogalmazása Simán fel lehet olvasni esti meseként is Bár gondolom ez azért van mert Tolkien a gyerekeinek írta (aztán lehet, hogy a Gyűrűk ura meg a többi könyve is ilyen hangvételű, azokat még nem olvastam szóval nem tudom). Ha végeztem akkor meg jöhet A Szilmarilok :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 12 jan 24, 03:43:07 » |
|
Megnyugtatlak a Gyűrűk Ura nem ilyen, ha azt felolvasnád egy kisgyereknek esti meseként, akkor elég sűrűn kapnád a WTF pillantásokat. A Szilmarilokat még én se olvastam, de sokat szemeztem a könyvvel a könyvesboltokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 12 jan 24, 10:59:51 » |
|
Én "most olvasom" épp a Szilmarinokat, párom meg a Hobbitot. A szilmarinokkal nem igazán haladok jelenleg, egyrészt hát nem olyan lazán emészthető, másrészt most olvasom a Jane Earyt (meg súlyos DBZ függőség is rám tört). Félek nem fogok mindennel végezni szorgalmi időszak kezdetéig, de sebaj olvasgatni majd 1-1 oldalt tudok akkor is naponta pihenés kép, úgy talán nyárig végzek is és jöhet a Sárkányok tánca, mondjuk van egy olyan érzésem, hogy azzal jobban fogok haladni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 12 jan 24, 12:11:40 » |
|
A Hobbit az tényleg egy mese. De aranyos nagyon. A Szilmarilok jó. Én kétszer is olvastam már. Főleg a númenori részek tetszettek, meg persze Beren és Lúthien története, mert imádom az ilyeneket. A Szilmarilokból ezer jó filmet lehetne csinálni. Olvas itt valaki Brant Weeks-től Éjangyal Trilógiát? =) Én most zúzom a második kötetet, nagyon megfogott az alkotás... alig tudok bármit is csinálni tőle, ha a házban vagyok. xD Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a sötétebb fantasy-t.
Első kötetet olvastam, az tetszett nagyon. (Bár kissé rossz emlékekhez kötődik, mert akkor olvastam, tavaly előtt év végén, amikor betegen rohadtam otthon, szilveszterkor is.) Jó könyv, majd egyszer sort kerítek a második részre is. ASOIAF fanoknak is tudom ajánlani, mert ez is a durvább, realisztikusabb fantasy kategóriába tartozik. jöhet a Sárkányok tánca, mondjuk van egy olyan érzésem, hogy azzal jobban fogok haladni. Bár a kezemben lehetne már. Sok Jon meg Dany akció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|