24 nov 15, 06:11:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 162
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Könyvek, képregények  (Megtekintve 404871 alkalommal)
0 Felhasználó és 120 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1305 Dátum: 11 dec 04, 10:48:26 »

Nálam elásta magát azzal amit Biennel és szegény Poddal tett. Szerettem őket.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1306 Dátum: 11 dec 04, 11:00:31 »

Nem minden tettével lehet egyet érteni az tény. De én ennek ellenére megértem. Végülis mindazok után amin keresztülment, neki tényleg már csak a bosszú maradt.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1307 Dátum: 11 dec 04, 11:29:34 »

Persze meglehet érteni, de ő már túlságosan elvesztette az emberi mivoltját. Túl sok időt töltött holtan. Rossz húzás volt feltámasztani.
Am olvastátok milyen sokat fog változni a sorozat 2. évada a könyvhöz képest?
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/08/03/alakul-a-masodik-game-of-thrones-evad-castja/
Kicsit csalódottnak érzem magam miatta.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 04, 11:30:26 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1308 Dátum: 11 dec 04, 11:37:40 »

Hát a bosszúálláshoz nem is kell emberi mivolt. Nevet Csak írtsa a Freyeket, remélem elkapja a vén főperverzet is. ikszdé

Ami a sorozatot illeti, tesóimmal is beszéltük már, még a nyáron, hogy nehogy nagyon elszálljanak maguktól, és elkezdjék egyre inkább átírni a történetet. Sajnos vannak azért ötleteik, pl Asha és Ser Cleos átnevezése simán a kőbunkó amerikai nézők kedvéért van, mert különben még nem értenék a történetet... (Pl. ha a Frey-ek Robb pártján vannak, akkor Cleos Frey hogyan lehet Lannister párti? Ez sokaknak gondolom magas kissé -.- Ezért csináltak belőle Lannister nevűt karit, így még a legsötétebb hamburgerzabáló is érteni fogja. Utálom az ilyet :F)

Az meg, hogy Bryndent kihagyják, hát az erről való véleményemet nem tudom civilizáltan megfogalmazni...  Gyáááá A kisebb szereplők közül az egyik kedvencem a Fekete Hal, nem értem miért hagyják ki.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1309 Dátum: 11 dec 04, 11:45:51 »

De ha most Cellosból Lannistert faragnak, attól később gáz lesz behozni a storyba Jamie nagynénjét, akit szintén bánnék, ha kimaradna, ugyanis egyik kedvenc részem mikor megmondja Jamienek, hogy hát sose ő volt az a fiú aki az apjára ütött, hanem Tyrion elvégre ez a rész is jelentős volt szerintem Jamie karakter fejlődésében Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 04, 11:57:14 írta noemimi-chan » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1310 Dátum: 11 dec 04, 11:48:18 »

Azt én is sajnálnám. Nagyon jó fej volt az a nő. Genna volt a neve ha jól emlékszem. Mosolyog De hát így nem lesz egyszerű ezeket később megoldani.
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1311 Dátum: 11 dec 04, 16:08:48 »

S Dontost nem fogják átnevezni az amcsik kedvéért? :/

Dobtam egy gyors ps-t Melisandre-t játszó színészre:
http://www.clattoverata.com/wp-content/uploads/2011/07/Carice-Van-Houten.jpg

http://kepfeltoltes.hu/111204/Carice-Van-Houten_as_Melisande2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/111204/Carice-Van-Houten_as_Melisande_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valószínűleg a sminkesek majd jobb munkát végeznek, de valahogy nem tudom, nincs az a tűzboszorkány démonkirálynő vöröspapnő kinézete. Szomorú
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1312 Dátum: 11 dec 04, 16:22:46 »

Shiro nézd meg itt, már jobban átjön a tűzboszorkány kinézet:

http://comment.blog.hu/2011/11/23/33_uj_szereplo_a_tronok_harcaban

Legalábbis nekem smirksweat.

Én most olvasom a negyedik kötetet. Elvileg nem sokára kiadják az ötödiket.
Legalábbis a wikipédia 2011-et ír.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 04, 16:25:16 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1313 Dátum: 11 dec 04, 17:14:22 »

Szerintem elég jó ez a Mellisandre. Nevet A sminkesek majd megboszorkányosítják a fejét. Alig várom már, hogy láthassam az új szereplőket jelmezben. Margaery-re nagyon kíváncsi vagyok.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1314 Dátum: 11 dec 04, 20:02:38 »

Natalie Dormer szerintem nem fog csalódást okozni. Anne Boleyn-ként is nagyon alakított, és szerintem Margaery-ként sem lesz ez másképp.  Nevet Tehetséges, intelligens, és nagyon attraktív. Tökéletes a szerephez.
(Egyedül amiatt aggódtam, hogy egy 30 éves érett nő hogy szeretne eljátszani egy velem egykorú lányt.. de majd a sminkesek,a  stylist és Natalie megoldja.. Nevet )
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1315 Dátum: 11 dec 06, 11:30:06 »

Nekem se jön át a "néni" Melissarde szerepében, de kitudja mi lesz még...
Am az új kötet magyar kiadásával kapcsolatban én úgy értesültem a várható kiadás 2012 márciusában van.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1316 Dátum: 11 dec 06, 13:17:41 »

Hát Melissandre se éppen egy könnyű szerep. Nevet Reméljük a nő boldogulni fog vele. A küllemét meg majd csak összehozzák valahogy. A szereplők kinézetére eddig nem nagyon volt panaszom, remélem ez így is marad. Mosolyog

Ami a könyvet illeti, ha van egy kis eszük akkor tényleg valamikor tavasszal adják ki, mert akkor jön a sorozat is, sokkal nagyobb hypeot fognak tudni csapni. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1317 Dátum: 11 dec 06, 17:58:35 »

Am amit én aszereplők kinézetével kapcsolatban még mindig nem értek szerintem a könyvben igaz csak 1x van róla szó de Jon világos hajú meg így neki sem épp úgy van leírva abban a csekély egy fejezetben a külleme mint ahogy akárhol ábrázolják Nem akarom, hogy meghaljon! T_T és ha ki is jön az 5-ös a 6-osra még újabb éveket várhatunk T_T (addig még az is lehet lediplomázom... családot alapítok... érett felnőtt ember leszek T_T soká Szomorú)
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 06, 18:00:01 írta noemimi-chan » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1318 Dátum: 11 dec 06, 22:22:47 »

Hát jah Jon azért eléggé másként néz ki a könyvben. xD Tyrionról nem is beszélve. De én már megszoktam a filmes megjelenéseket.  És Jon nem fog meghalni! Ebben biztos vagyok. Majd a 6. részben szépen erőre kap, és meghódítja Északot. És remélem Ramsayt megeteti Szellemmel. Nevet   Amúgy az viszont tényleg nagyon kellemetlen, hogy még rengeteget kell várni a következő részekre. És ugye Martin elég öreg már. Szomorú Remélem nem esik baja, nem akarok úgy járni, mint Robert Jordannal.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1319 Dátum: 11 dec 07, 22:52:32 »

Miért, Jordan meghalt, vagy iylesmi? Jó, inkább megnézem a googlen, de ez azért rendesen eldöbbentett most.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 07, 22:53:19 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 162
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins