Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 07 aug 09, 20:55:16 » |
|
Hát én se rajongok érte. A sok kis mellékszál. ÁÁ idegesítő
De egyébként nem véletlenül tarják a legnagyobb magyar írónak.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #286 Dátum: 07 aug 09, 20:58:38 » |
|
Én most kezdtem el a kötelezőt, a Kőszivű ember fiai-t, de csupa nem magyar szó van benne, és totál enm értem az egészet, de má most elegem van belőle! >.< Van néhány oldalon pár magyarázat, de még egy csomó nemtommilyen nyelvű h*lye szó van benne...
én a Kőszivünek köszönhetem hogy olvasni kezdtem, szal nekem nagyon tetszett Gk ma valahogy nem egyezünk könyvilegXD sztem meg eddig ma csak ez az egy eltérésünk van :-X de tetudod...én mindenesetre nagyon elkapom Jókait, ha eccer ottleszek, az biztos! > szemét ember!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #287 Dátum: 07 aug 09, 21:00:33 » |
|
és a legyek ura??? ne bánts Jókait mert hívom Sorat >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #288 Dátum: 07 aug 09, 21:03:08 » |
|
a közepét nem olvastam :-X hát jó...akkor nem... héj, ha hívod Sorát, megölöm a mókust! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 07 aug 09, 21:03:42 » |
|
Akkor szóllj Jókainak h írja át a könyvet teljesen magyarra... : Nekünk csak a Kőszivű van, de a legyek uráról még nem is hallottam... :-X mien mókus? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #290 Dátum: 07 aug 09, 21:07:35 » |
|
jobbis! ne is akarj hallani! ;D ha jót akarsz magadnak! > egy testőri jótanács... hosszú...mármint nem a mókus, hanem a története!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 07 aug 09, 21:12:26 » |
|
Oké, akkor nem is akarom hallani... :-X Nekem azért eddig annyira nagy bajom nem volt a kötelezőkkel... Bár az Egrivel jó sokáig szenvedtem, és valahogy csak nem akartak fogyni a hátralévő lapok... ;D De oan hülyeség, mert csak a negyed része szólt az Egri csatáról, szal a többi tiszta fölösleg volt... -.- akkor küldjél Pü-t mindenről tudni akarok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 09, 21:13:43 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #292 Dátum: 07 aug 09, 21:14:01 » |
|
nem kell átírni jó az úgy > kérem a mókus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #293 Dátum: 07 aug 09, 21:14:57 » |
|
egy kicsit nagy az ellentmondás... szóval...amit érdemes: Wayne Chapman-MAGUS! : ahogy gondolod Amy... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #294 Dátum: 07 aug 09, 21:16:02 » |
|
hmm róla még nem hallottam, de ismerek egy másik Mágus ez Wilbur Smith féle és szintén nagyon jó és nincs legyuk urás vagy kőszívüs beütéseXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #295 Dátum: 07 aug 09, 21:17:40 » |
|
még jó, hogy nincs! olyan sz*r csak a magyar irodalomban van! :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #296 Dátum: 07 aug 09, 21:28:43 » |
|
nem is olyan rossz a magyar irodalom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #297 Dátum: 07 aug 09, 21:31:37 » |
|
te akartad! nincs mókus, kész! vége! ezt elszúrtad... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #298 Dátum: 07 aug 09, 21:36:23 » |
|
neee mááár tudod mit akor mehkérek mást és hozz nekem és igen is jó a magyar irodalom és már találtam is valakit aki hoz nekem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 09, 21:43:49 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #299 Dátum: 07 aug 10, 00:00:09 » |
|
Alice Sebold: Komfortos mennyország (Lovely bones) Aranyos is meg brutális is és már nem is emlékszem...csak annyira, hogy különleges. Azzal kezdődik, hogy megöl egy 13 vagy 14 éves kislányt a szomszédja és a kislány a saját kis mennyországába száll, ahonnan végigköveti a lenti eseményeket. Azt hogy hogyan dolgozzák fel szülei és testvérei, barátai a halálát. S közben a gyilkos életébe is bepillantást nyerünk. Elrugaszkodik néha a valóságtól. De remek is nagyon! Jövőre készül el a film belőle. Nem értem miért pont Peter Jackson rendezi, de rendezze. Remélem jó lesz. Itt egy leírás: http://olvasonaplo.blogter.hu/?post_id=39985 ha érdekel valakit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 10, 00:10:10 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|