Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #930 Dátum: 09 feb 27, 17:19:27 » |
|
Véletlenül olvastam bele a topicba, de... érdekelne^^ Nagy szenvedélyem az írás, szal fogalmazásban nem lenne gondomxD Bár nem tudom, milyen alaptörténet lenne, ugyanis az alapfantasyban úgymond nem vagyok valami jártas Olvastam egy keveset, de pl. Eragon meg Gyűrűk urát sohaxD Úgyh szerintem a műfajtól is függ, hogy kik vállalnák be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #931 Dátum: 09 feb 27, 17:52:15 » |
|
Engem is érdekelne a dolog, fantasyba jártas vagyok valamicskét(Gyűrűk ura trilógia,Szilmarilok) habár nemtudom mire gondoltál alaptémának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #932 Dátum: 09 feb 27, 17:54:44 » |
|
Slane! Ez tök jó ötlet. Én is benne vagyok, és szerintem tidnám is tartani az elvárásokat, ami a fogalmazást illeti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #933 Dátum: 09 feb 27, 18:25:07 » |
|
Ez jó ötlet,én is jelentkezek.Asszem nem vagyok valami hülye az íráshoz...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #934 Dátum: 09 feb 28, 19:50:29 » |
|
Nahh, Slane felhívására én is jelentkezem, és parancsára ezt meg is osztom itt veletek... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #935 Dátum: 09 feb 28, 21:18:14 » |
|
Az frpg megnyílt Ragnarök címmel, így szívesen várok mindenkit, főleg azokat akik azt mondták benne lennének. Ne hagyjatok cserben xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #936 Dátum: 09 márc 12, 17:55:20 » |
|
Én most a Vad foci Bandát olvasom , és nagyon jó mert ott nem mindig főszereplő csapat a Vad Banda győz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #937 Dátum: 09 márc 22, 15:53:16 » |
|
Kezd kihalni a topic, szal valamivel fel kell dobnom Büszkeség polc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #938 Dátum: 09 márc 22, 16:31:31 » |
|
Setét Torony képregény befigyel látom, már meg is van a helye Amúgy nem is tudtam, hogy Gergőt valaki más is olvas/olvasott rajtam kívül Esetleg vélemény a könyvről?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #939 Dátum: 09 márc 22, 17:59:05 » |
|
Alássan jelentem Gergőt én is olvastam.(Meg a Zsófikat is ) Vélemény tetszik Jah, és nevezzetek ezentúl egyszerűen Wízenholsteinlabergrottenburgnak De ami nagyon odaütött azok Borzalag káromkodásai voltak (Megjegyeztem őket kívülről ) Lehetett volna egy kicsit több....(Mármint Borzalag féle káromkodás )
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #940 Dátum: 09 márc 22, 20:03:55 » |
|
Azta te is olvastad a Bartimeus trilógiát ?? Az nagyon jó azt én is nagyon szeretem . Am látom azé ott van a harry potter is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #941 Dátum: 09 márc 23, 17:21:17 » |
|
Jól látom amit látni vélek az ott három Watchman kötet lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #942 Dátum: 09 márc 23, 17:32:47 » |
|
nekem a nővéreim a Paulo Coelho könyvekért élnek halnak ismeri itt valaki az írót?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #943 Dátum: 09 márc 23, 17:51:33 » |
|
Jól látom amit látni vélek az ott három Watchman kötet lenne? Az bizony. Ritka: Szerintem jókl voltak a Gergő könyvek, de tényleg amolyan magyar Harry Potter feelingjük volt, hogy mi is tudunk ilyet. Ezenkívül tetszett ez a hagyományápoló gesztus, visszatérni a magyar őstörténethez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #944 Dátum: 09 márc 23, 19:46:59 » |
|
Előre is elnézést kérek a duplaposztért, csupán a figyelemfelkeltés miatt teszem most meg. Újabb felhívás emberek! Kinek lenne kedve egy novellaíró versenyen részt venni? Egymás műveit értékelnénk pontokkal, majd kihírdetnénk a győztest. Az első - ha lesz egyáltalán - még szabad kategóriában menne (lehetőleg ne fanfiction, mert az nálam például egy pont mínusszal indul ). a határidő meg az indulástól számítva 2 vagy 3 hét lenne, ahogy megegyezünk. Tehát aki jelentkezni szeretne, az írja be ide, a javaslatával - a határidővel kapcsolatban- együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|