24 nov 15, 06:03:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 162
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Könyvek, képregények  (Megtekintve 404781 alkalommal)
0 Felhasználó és 54 vendég van a témában
milanbert
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #960 Dátum: 09 ápr 09, 13:23:45 »

Ennél sokkal többet olvastam de ezeket a sorozatokat gyüjtöm komolyan. Meg a szekszárdi könyvtárbol amig kollégista voltam(4 év) heti 1-2 könyvet kihoztam. Azok ugye nincsenek a polcomon. A Salvatore sorozatomat szeretném teljesen feltölteni de van pár könyv amit nem tudok megszerezni, meg persze alig várom, hogy az uj trilógiáját kiadják magyarul.(kalózkirály, orkkirály, meg ha jól emlékszem lidérckirály bár ez nem biztos) A másik ilyen meg a R.E.F. sorozat abbol is csak kevés van még pedig másik nagy kedvencem és jó hosszú is Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 09, 13:25:22 írta milanbert » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #961 Dátum: 09 máj 05, 15:42:19 »

Na megvettem az Örökség harmadik részét. (Eragon, ha így érthetőbb.) Érdekes, hogy erre már nem az van ráírva, hogy Örökség trilógia, hanem Örökség tetralógia... Így csúsznak el egy kis számoláson az írók, amikor rádöbbennek, hogy a történet nem is fér be három könyvbe. xD

Hát eddig jó könyv...  Nevet De olyan idegesítő - így - hogy már a Saphira név hozzám nőtt, minden egyes oldalon azt olvasni, hogy "Sapira ezt gondolta... Saphira elment ide... Saphira harcolt... " o_O
Naplózva

Pikkon
Gennin
*

« Válasz #962 Dátum: 09 máj 09, 23:16:44 »

Kedvenc könyvem egy japán könyv Takami Koshuntól, a Battle Royal, amit mindenkinek ajánlok.
Ha valaki látta a belőle készült filmet annak mondom, hogy a könyvhöz képest egy semmi, az alapján senki ne ítéljen.
Persze aki utálja az alapötletet, hogy gyilkolásról szól az elkerülheti, de amúgy hihetetlen jó könyv és erősen anime/manga hangulatú elemek is vannak benne.

További kedvenc a Galaxis útikalauz stopposoknak, amit még csak most olvasok, de azt is mindenkinek ajánlom, a humor felsőfoka!!
Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #963 Dátum: 09 máj 10, 10:04:08 »

További kedvenc a Galaxis útikalauz stopposoknak, amit még csak most olvasok, de azt is mindenkinek ajánlom, a humor felsőfoka!!

Csak most olvasod? Nevet
Ajánlom a folytatásait, pl. Vendéglő a világ végén, vagy Viszlát és kösz a halakat!
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #964 Dátum: 09 máj 10, 12:04:27 »

Hát igen nagy baromság ez a könyv az biztos, a film amit ebböl készítettek ahhoz képest semmi.
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 10, 19:09:23 írta milanbert » Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #965 Dátum: 09 máj 10, 15:26:17 »

A TV sorozat szerintem visszaadja a könyv hangulatát Nevet A film már tényleg nem egészen, de még az is állati Nevet
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #966 Dátum: 09 máj 10, 23:38:32 »

Elérhető valahol az a sorozat? Püben dobj egy-két tippet plz:) Bár lehet,h a youtube lesz a vége:p

Á, olyat tilos csinálni,h csak egy részt olvas el valaki. Az a sztori egyben egy:D A naaagy 600 oldalas (ha jól emlékszem) és egyben a világ egyetlen 5 részes trilógiájának formájában Nevet Azt egyben kell bevágni és szétszakadni a fájdalmas humorától=D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Pikkon
Gennin
*

« Válasz #967 Dátum: 09 máj 11, 19:42:52 »

Én azt olvasom, az 5 részt egybe, már az első kettőt befejeztem, 690 oldal asszem
Marvin gigalol!  Pojén
Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #968 Dátum: 09 máj 16, 20:58:25 »

David Gemmel könyveit olvassa itt valaki? (Rajtam kívűl. Nyelvesít)
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a szokásosnál egy kicsit borongósabb, sötétebb légkörű fantasyt.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #969 Dátum: 09 máj 24, 13:14:14 »

hála az X-Men Origins-nek, felfigyeltem Deadpool karakterére, iszonyatos forma...

Egyelőre még nem sikerült beszereznem a teljes sorozatot, de van egy 50 számból álló sorozat, amiben ő, és Kábel szerepelnek. Csodásan nehéz kitalálni, hogy a címe: Cable & Deadpool.

Most ezeket szerzem be, az első 16 szám olvasható magyarul, linket tudok adni PÜ-ben, itt nem reklámozok Nevet

Deadpool-nak baromi jó dumája van, és szerencsére a fordítók úgy oldották meg a poénokat, hogy még fordítás után is érthessük mi, magyarok. Ergó találsz benne utalást Zalatnai Cinire, vagy akár még a Heti Hetesre is Nevet Tényleg nagyon jó, ajánlom mindenkinek. Hamarosan blogbejegyzést írok róla kacsint
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #970 Dátum: 09 máj 24, 14:31:05 »

Deadpoolt én is ismerem és szeretem. Az Ultimate verziója, aki egy az egyben majdnem ugyanolyan, már magyarul is megjelent a CSP-ben.  bye bye
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #971 Dátum: 09 máj 24, 14:34:34 »

Meg is vettem Nevet Bár sztem az Ultimate verziója annyira nem jó karakter, nyilván Bendis csak azért sütötte el, mert hogy népszerű meg minden, különben is az Ulti Spidey első 100 száma kb karakterbemutató Mosolyog Egyik történet se olyan húdejó. Bár most, hogy vége a klónsztoriknak, be fog indulni minden, és egy év múlva kb már Ultimatum-ot olvashatunk *.*
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #972 Dátum: 09 máj 24, 14:37:20 »

Hát azt várd ki, mert most annyira felment az ára, hogy nem biztos, hogy megéri még Immonent is. Pedig az ő érája egész jó. Az ultimatumnak meg csak  a Pókis része a jó, szal én azért kiadnám 132-ig, plusz tpb különszámként az ultimatumot. Bár a hazai kiadók nem szeretik ezt a történetet...
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #973 Dátum: 09 máj 24, 14:41:01 »

Immonent még megéri venni, majd az új rajzolónál fogok elgondolkozni, hogy mi a sz@rt csinálok ikszdé nem tom láttad-e az Ulti Spidey Annual 3-at, de valami förtelmes a fickó stílusa.
Az Ultimátummal az a baj, hogy húzzák-nyúzzák, bár tény, hogy a Pókis része tényleg jó. Az X-Menes trágya, az F4-esre kíváncsi vagyok. A Póki 133. részes lesz kacsint Utána jön az Ultimate Comics Ultimate Spiderman 01 xD
Hogy érted hogy a hazai kiadók nem szeretik ezt a történetet?  Hmm?
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #974 Dátum: 09 máj 24, 14:42:31 »

Meg is vettem Nevet Bár sztem az Ultimate verziója annyira nem jó karakter, nyilván Bendis csak azért sütötte el, mert hogy népszerű meg minden, különben is az Ulti Spidey első 100 száma kb karakterbemutató Mosolyog Egyik történet se olyan húdejó. Bár most, hogy vége a klónsztoriknak, be fog indulni minden, és egy év múlva kb már Ultimatum-ot olvashatunk *.*

Én Ultimate Wolverine vs Hulkot akarok a kezemben tartani majd. Szvsz az egyik legjobb történet az Ultimate univerzum keretein belül. Nem véletlenül, hisz Damon Lindelof írta  Nevet
Az Ultimatum első három száma meg baromi jól meg van rajzolva, a történettel sem lennének gondok, de valahogy nem igazán megy, szal minden részben elhullik egy tucat hős, de semmi dráma vagy valami.
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 24, 14:43:22 írta Slane » Naplózva
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 162
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins