|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #196 Dátum: 09 aug 26, 14:07:48 » |
|
hát jah, csak gáz hogy az euró és a dollár között van 80 FT különbség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #197 Dátum: 09 aug 26, 15:33:35 » |
|
őőő láttam torrent oldalakon hogy vannak fent ps3 -s játékok. ps3 -ra chippelési lehetőséget terveznek v mi? Itt egy cikk róla, hogy már sikerült feltörni. A tanulság, hogy nem éri meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 09 aug 27, 06:16:11 » |
|
Hát igen... Ha figyelsz a cikkre akkor látod benne a lényeget, miért is került börtönbe a gyerek, mivel másoknak csinálta PÉNZÉRT... Na itt a gond... Ha megveszed a géped és mondjuk megcsippeled szép magyar szóval magadnak, hogy tudjál játszani az eredeti játékaidról készített back uppal az a te dolgod. Senki sem fog érte börtönbe csukni, de ha ezt interneten hírdeted és ebből jövedelmet szerzel, hogy másoknak csinálod az más tészta. Na egyébként PS3 modolás még mindíg nincs megoldva....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 09 szep 04, 18:33:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 09 szep 06, 20:24:21 » |
|
Jancsi....melyik az a sokkal több jó játék ps3-mon.... Szerintem 3 igazán jó jatek van rá ami nincs 360-ra JELENLEG Killzone 2, MGS4 és Uncharted... (Nekem van mind a kettő 360-és PS3 is)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 08, 06:23:24 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #201 Dátum: 09 szep 07, 14:36:00 » |
|
kornel nem csak az a 3 jó játék van ps3 -ra ami neked teccik... pl nuns, gta 4, dmc4 ezek is nagyon jók ps3 -ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #202 Dátum: 09 szep 07, 16:25:12 » |
|
Igen de ezek ugyan úgy vannak xboxra is... és nefelejtsük el a csak boxos címeket, mint a fable sorozat a gow sorozat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #203 Dátum: 09 szep 07, 20:44:30 » |
|
Halo 3, Halo 3 ODST . Lost Odussey, Dead or Alive. Ez egy nagyon fasza trailer, és hallgassátok milyen nyelven beszélnek benne xD... http://www.youtube.com/watch?v=ub5eE7gk6Qg&feature=channel_page
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aimbot
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 09 okt 20, 22:29:11 » |
|
nah akkor mondom az én elképzelésem... Wii: hulladék, ronda grafikával, esetleg a játékélmény az uj generációs joyyal még elviselhető... Ps3: szép grafika, profi joyya van, de mindezt tükrözi az ára... Xbox360: szép grafika, profi joy, rengeteg játék, ami nem is olyan drága, mint a ps3 játékok... lehet flashelni is, ráadásul nincs is olyan magas ára! Tehát én a boxra szavazok... live-on tökéletes tolni a halo 3-at, left3dead-et, és még jobb, ha van xfps30-ad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #205 Dátum: 09 okt 24, 23:57:50 » |
|
Régen én is Ps mániás voltam ( én is szidtam az Xbox-ot mint bármeik más ember nagy harcokban voltam oszt társammal h meik a jobb ) deh ez egy 1 éve megváltozott minden, beruháztam egy XBox-ra és azóta mindenféle sz*r stb kifejezést visszaszívok baromi jóó grafika jó játékok és amit eddig csak PS re csináltak mostmár újabb játékok már Xbox-ra is elérhetővé váltak ( lásd Tekken 6 csak PS re voltak ) szóval 100%-osan az Xbox-ra jah és azóta már oszt társammal együtt beszéljük meg h ez meg ez a játék mien jóóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #206 Dátum: 09 okt 28, 21:17:12 » |
|
Jövő hónapba valszeg nekem is meglesz a box, ha máskor nem is akkor majd Decemberben ^^ Szerintetek csinálja livot majd? Valszeg feltört lesz a gép... nemtudom, hogy megéri e a bann, vagy nem ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #207 Dátum: 09 okt 28, 21:56:38 » |
|
asszem van olyan h kapcsolós én nemtom oszt társam mondta h neki olyan lesz h kapcsolgatós h lehessen állítani h most feltört legyen vagy ne h vigye a másoltat és ne vigye szóval valami ilyesmi nem tudom pontosan nem magyarázta el h ha nem jól tudom vagy máshogy van ne kövezzetek meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 09 okt 29, 08:29:10 » |
|
Ismételten látom, hogy senki sem ért hozzzá... olyan nincs, hogy kapcsolgatós....a régi xboxhoz volt, amiben monjuk infectus, vagy xecuter3 modchip volt... a 360-hoz vagy feltöröd vagy nem megoldás létezik (lehet kapcsolgatni, ha monjuk van 2 drivod hozzá egy eredeti firmware-vel, egy pedi ixtrem-mel, akkor át tudod kötni oszt ennyi) Live ixtrreme firmware (1.60 az aktuális) + stealth patchelt játékok biztonságosak (ha nem jó a stealth akkor az ixtreme el sem indítja a másolt játékot) nyugodtan lehetsz online vele, nem lesz ban..
Megéri e számoly: egy jatek 400 ft-ba kerül ami ugye 1 db dvd 9 lemez ára. 6 jatekon behoztad a box árát (számoljunk mondjuk 8000 ft/db-al eredetiben, de az már igen jó ár)
Most jelenik meg az ún wave 4 iso-szerkezet, amit jelenleg még nem kezel az ixtreme firmware, szerintem várj vele amíg kijön az új belőle 1.61-62 vagy valami ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #209 Dátum: 09 okt 29, 18:52:08 » |
|
Live ixtrreme firmware (1.60 az aktuális) + stealth patchelt játékok biztonságosak (ha nem jó a stealth akkor az ixtreme el sem indítja a másolt játékot) nyugodtan lehetsz online vele, nem lesz ban..
Ezt én is megerősíthetem. Ugyan így játszom már több mint fél éve live-on és semmi gondom nincs. Szerk: Lenne egy kérdésem.: Ha wave3 patch-et használok egy wave4 játékon azt is kiszúraja az MS? Csak mert gondolom tudják, hogy milyen wave-el adják ki a játékokat... :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 19:25:18 írta Axel-sama »
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
|