Gondolom a legtöbben ismeritek a mai nagy konzolhelyzetet...................
Az X360 a világ nyugati felén, a Wii-vel küzd az eladási listákon, így ez, a keleti (inkább Japán) félen, pont fordítva van......A PS3, mindkét világrészen stagnál...
Közben a PS2-re, mostanában érkeznek, a utolsó, világot rengető "nagyok".........
Itt meg lehet vitatni, a különböző nézeteket, be lehet szúrni, az aktuális eladási listákat, és egyéb dolgokat a Sony, a Nintendo, és a Micrsoft játékgépeidől......
Az én állásfoglalásom:
Nintendo Wii:
A "csodakonzol", a játékélmény, a legfőbb ereje, az újgenerációs joy-stick miatt.
A grafikai élmények terén, viszont nem jeleskedik: Szakértők, csak GameCube 1,5-nek nevezik..........
A játékok terén, hatalmas lövések vannak, az nextgen irányítás miatt, a legtöbb soother, mint PL: Resident Evil - The Umbrella Chronicles, és egyéb.
Én ezt 7,5-8,5 értékelem
XBOX 360:
A legelső volt az újgenerációs gépek közül, ezért hardweresen, nem a legbiztonságosabb. Ez sajnos, az újabban (érts, akár, a mai nap kiadott) gépeknél is így van, mivel a Microsoft, több helyről, is hozat be hardwereket. (hallottam, már olyat is, hogy egy ember, egy évben, legalább 10-szer vitte vissza, a v36+0-át javításra).......
Grafika terén, jóval kimagaslóbb, mint a Wii, például, a HD. felbontás miatt.
A játékok terén, nem egy kincs került ki rá: Naruto: Rise of Ninja, Borrount, Call of Duty 4, stb......
Irányítása, megszokott, csak vezeték nélküli.........
Az értékelésem: 8,5-9
Sony Playtation 3
Ez volt a legutolsó, az újgenerációs gépek közül. Hardwere igen fejlett, egyesek, "erőgép"-ként szokták nevezni.......
Grafikája igen kimagasló, és játékélmény terén segít neki, a Wii-éhez hasonló, újgenerációs kontroller, ami mozgásérzékelős.....
A (nem egyetlen) negatívuma, hogy az Európában kiadott gépek, nem ismerik hardweresen, a PS2/1-es játékokat, és még a merevlemeze is butított.......
Az ára mostanában, már 99e. Ft. Szerintem megéri........
Nagy játékok fognak rá kijönni: Metal Gear Solid 4, Final Fantasy XII/ Final Fantasy Versus XII
Értékelésem, 9 pont.
Köszönöm a figyelmet, kellemes versengést.....
Szavazni itt lehet:
http://szavazo.net/showpoll.php?id=27863