isimoo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 13 okt 17, 18:05:17 » |
|
olvass vissza ott leírta valaki aki elöttem szóló volt am Genjutsu usereknek pedig Chakra Agi + Crit kell + Power ez az ami + info és megtudtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #46 Dátum: 13 okt 17, 23:13:51 » |
|
Ninja Club Perfect Team
Vanguard: Shippuuden Sasuke Assaulter: Itachi-Kicsi Kakashi-Saját/vagy más Support: Pein (érdemes speedre gyúrni)
Nekem nagyin instant win-nek néz ki főleg jó erős attack-speedes cucokkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ady11
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #47 Dátum: 13 okt 18, 14:02:53 » |
|
neked ez a teamed? sose gyözöm le temarit mindig stunol és kb 2000 abilitkell 41 szinten h megtudjam szerezni azt a képséget h csak a vanguardostt stunnolja. nem rossz team csak sose lesz meg 1 karakter se belöle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #48 Dátum: 13 okt 18, 14:12:35 » |
|
A poén az , hogy Itachihoz , Peinhez 80-90Lvl-t el kell érni (ha jol olvastam/forditottam) és csak akkor lehet beszerezni . :S Ink maradok Zabuzánál . Őt legalább hamar be tudom majd szerezni Jelenleg 43Lvl vagyok , és ha minden igaz , holnap már meglesz a Chunin rang plusz még Temarit is le tudom már majd verni . Most nézem , a következö ranghoz már majd 4k prestige kell ... Am a 3klán (Uchiha,Uzumaki,Senju) adnak is vmi plusszot? Csak mert másik seron Senjuba vagyok és napi X aranyat,ezüstöt,kupont ad vagy mi . Am nem tudja vki honnan lehet pl Karint,Hakut szerezni? Pár embernél látok 1párat belölük . Gondolom magasabb szinteken lesz több választási lehetöség is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 14:13:36 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #49 Dátum: 13 okt 18, 19:08:34 » |
|
Hmarosan meglesz a Jounin rangom (ha mázlim van hétvégén összejön). Kezdhetek gondolozni mit és honnan szerezzek. Lehet ,hogy egy kis idöre veszek egy kankurot ,amig a clubbol valakit nem tudok kiszedni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 18, 19:09:05 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
ady11
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #50 Dátum: 13 okt 18, 22:14:07 » |
|
hogyan lehet a shukakut matabira se hogy se tudok rájönni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #51 Dátum: 13 okt 19, 09:52:37 » |
|
A shukakut fel fejleszted 10 es szintre és akkor át lehet alakitani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ady11
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #52 Dátum: 13 okt 19, 10:14:34 » |
|
A shukakut fel fejleszted 10 es szintre és akkor át lehet alakitani
köszii uhh az belefog egy kis silverbe kerülni de most már szinte olyan gyenge vagyok h már elakdatam kimimmaronál is :DD szerintem azért mert késön kezdtem elkezdeni fejleszteni az itemeket és még cunin rangom sincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #53 Dátum: 13 okt 19, 10:47:43 » |
|
Ja hogy ott az arénában, ha kinyitod a ládát, növekszik a rangod? Én meg nem mentem arénázni, mert mindenki nálam magasabb szintű volt, több emberkével.
A lvl40-es felszerelést kb mikor kapom meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ady11
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #54 Dátum: 13 okt 19, 12:58:52 » |
|
ezért buktam be mert nincs lvl 40 felszerés, csak lvl 50, én ezért akartam h elérem a lvl 40 et ,és azokat fejlesztem inkább, de lvl 40 felszerésnek nevezhető, az lvl 30 narancsárga item
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #55 Dátum: 13 okt 19, 15:12:23 » |
|
Jaja ,én is most azt a szettet szedegetem a csapatnak,de sajna még csak 1 emberemnek van meg a full max szintel és még egy low szintel, de az inherit jól megkönnyíti. Lényegében két fegyverhez kéne az alapanyag és már csinálnám is a szetteket, ha meglesz mind a 4 akkor egészen könnyen fogok haladni. Tiszta letargiába estem amikor megszakadt az arenában a 97 es győzelmi sorozatom Hát a 3 farkú kifejlesztése nem lesz 2 perces ,de neki kell állni annak is , majd amikor kjuubivel futkozunk ugye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 13 okt 20, 21:35:17 » |
|
Én most az 50-es szintre hajtok, holnapra meglesz, és kapok pár új cuccot is, a Jounin szint is nemsoká megvan, kár, hogy késve kezdtem Arénázni. Zabuzához se kell már sok, nálam a Treasure map szereti dobni Haku könnyeit:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #57 Dátum: 13 okt 21, 04:06:57 » |
|
Aki vip10-es na az aztán egy idióta pénzes zsák.
Az eléréséhez 200.000 goldot kell vásárolni, ami 5.000 dolcsiba kerül, és az nem kevesebb, mint 1 millió forint.
Összehasonlítva. LCD TV: 200.000 Ft Playstation: 3 60.000 Ft Naruto Ultimate Ninja Strorm 3: 10.000 Ft Szumma: 270.000 Ft
Szóval az árak és a szolgáltatások minősége közt óriási különbség...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 21, 04:41:46 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #58 Dátum: 13 okt 24, 20:43:01 » |
|
Végre sikerült levernem realm ben hinatáékat is ,igaz kellet hozzá a lila rang és az 5 fős csapat ,de sikerült. Lassanként közelitek én is az 50 hez, sajna szettekben még mindig nem állok valami fényesen , 4 van kész fullra ,de ebből csak 3 szet a fejlesztett 30 as , 5. tagom (kankuru ,hát még jó hátul van e téren). Kb mire meglesz az 5 db full os fejlesztett szett kezdhetem az 50 eseket szedni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nova Naga
Újonc
Nem elérhető
Anbu Secret
|
|
« Válasz #59 Dátum: 13 nov 04, 01:05:18 » |
|
SZiasztok van köztetek lvl50+ os? Mert lenne egy pár kérdésem.. 1 hete játszom a játékkal (Kunai server) most jelenleg lvl52-es (Jonin-Spirit) vagyok. A csapatom:Nova Naga(én ), Anko, Hinata, Temari és Ino.. (egész ütős kis team de valamiért mégsem a legjobb )
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy hogy a hülye okoskodik...
|
|
|
|