24 nov 27, 12:49:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto.games.la (Ultimate Naruto - Free Browser RPG)  (Megtekintve 38696 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
isimoo
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 13 okt 16, 13:04:16 »

vip 1 adja sasuket onnan tudom hogy költöttem rá 1000 ft ot és többet nem szándékozok rákölteni ikszdé
amikor naponta belépsz a játékba és "beírod" magad akkor kapsz 5 pontott rá és 10 pont 1 ninja clubbos material Nevet
most már elég jól állok tegnap 73 voltam az arenaba most már megvan az első lila settem is Mosolyog és mondjuk csak level 41 vagyok direkt nem sietem el a dolgokat  igy is verem le a nálam magasabb szintüeket Mosolyog
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #31 Dátum: 13 okt 16, 14:44:16 »

de amugynem kapunk collecte több goldot mert adott 90 és már 2 napja nem adja.érdemes elkzedeni az arenat mert akkor huznom kéne a itemet csak arra gondoltam g 40 szinten akkarom majd elkezdeni , 37 huzam inkb akkor?
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #32 Dátum: 13 okt 16, 15:55:39 »

minél korábban elkezded szerintem annál jobb 37 esen már simán elkezdheted Mosolyog tegnap 39 en jutottam első 200 ba léptem 2 szintett és az első 100 ba voltam már meg vagyok is Mosolyog
Naplózva

Kirigi
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #33 Dátum: 13 okt 16, 16:41:24 »

Én is dobtam egy ezrest Sasukéra, soha nem költöttem még játékra de gondoltam úgyis elkölteném más baromságra, hát miért ne venném meg...
Én ritkán Arénáztam ezért a rangom eléggé lemaradt a szintemhez meg az embereimhez képest, de már felzárkóztam és holnapra meg is lesz a support, ezáltal Hinata-alap ninja-Sasuke-Ino felállásom lesz, meg más a Niibi is megvan egy ideje.
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #34 Dátum: 13 okt 16, 17:32:36 »

nekem szintén ez a felállásom jelenleg és arena 56 Nevet  50 re össze akarom gyüjteni a 37 chidorit saskenak szombaton kapok 17 et  a többit remélem majd valahogy a napi belépésből kiszedem most 1 picit meglassítom a fejlődésemet Mosolyog
Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #35 Dátum: 13 okt 16, 20:18:16 »

ki van a 34 szeron ? Nevet az irhatna nem lenne rossz egy klánt csinálni várom h elérjem a 40 szintett aztán go aréna top 100 ba szerintem simán beférek, hogy lehet naponta ninja clubos itemet kapni mert nem nagyon értem.
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #36 Dátum: 13 okt 16, 20:29:47 »

s34 en vagyok  Illuminate klánba van velem 1 másik magyar srác ha lesz hely és 40+ leszel tuti bevesz majd a leader  szóval naponta belépsz kapsz 5 pontott amikor rákattintasz arra hogy check in szóval  be check inelsz minden nap kapsz 5 pontott ott van a másik fülön a hogy reedem és ott tudod beváltani a pontokat ninja clubbos itemekre Nevet
Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #37 Dátum: 13 okt 16, 21:43:03 »

40 lvl vagyok kéne sárga item de honann lehet cucokat szerezni hozzá ? Nevet áhh mindenhez vip kell beszarok nem kérhetek itemeket mert viptagság kell........
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 16, 21:45:21 írta ady11 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #38 Dátum: 13 okt 17, 10:33:28 »

Nekem is ez a Vip-tagságos dolog ami nem tetszik , de anélkül is jol el lehet lenni Mosolyog Igaz , igy talán sose lesz jobb ninjám , de azért az alap nin-neji-hinata-ino felállás sem rossz , ötödiknek még nem tudom ki lesz  az mondjuk még odébb van egy kicsit . Most vagyok 42Lvl-lel GeninSecret-en , remélhetöleg még ma meglesz a GeninDevil is és onnan már csak egy lépés a ChuninFang és jöhet Ino 4.nek Nevet
Reggel is szereztem Check in-en egy 5pontot s igy lett 16chidorinak valo cucc amit nem tudok sem eladni sem mást csinálni vele :S
Vip nélkül ahogy elnézem , a kövi ninjákat lehet beszerezni : a Tavern-os 6 (Ino-Shika-ChoAsuma-Sakura-Kankuro) , az a 3 amit az elején kapunk (Iruka-Kiba-Neji) + Hinata (akit már az elején be lehet szerezni Check in-nel) + ha összejön a cucc Threasure-bol akkor Ninja clubbol is lehet ... Legalábbis eddig ezek akik most elérhetők számomra .
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #39 Dátum: 13 okt 17, 11:23:12 »

Kis tip lvl30 és lvl40 közöttieknek, a gyors fejlődéshez, ha esetleg nincs fő küldetés

Menjetek a térképre, ott az erdőre lvl31-39

S küzdjetek meg  avonós néyges legerősebb elérhető tagjával többször.

Hogy ez miért jó.

1. egyedül van, és csak egyszer kell harcolni, de több xp-t és silvert ad, mint más map ahol 3 csapattal kell megküzdeni.
Magyarán gyorsabban is fejezed be, és több pontot is kapsz.

Ha meg nincs időd, akkor auoto batle, maxra tenni, és vidámkodni az életed.
Aztán örülni a sok ikszpének és silvernek. Mosolyog
Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #40 Dátum: 13 okt 17, 14:47:32 »

szóval akkor esélytelen h szerezek ninjaclubol karakkteret viptagságnélkül? :/
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #41 Dátum: 13 okt 17, 15:04:23 »

kincsestérkép és farmolsz oszt ja szerencséd van kapsz ami kell

Én Orora hajtok, és eddig van 1 darab bigyó hozzá (a 40-völ, vagy mennyiből)
Szal türelem nindzsát terem.

szerencsés esetben 1-2 hónap alatt kifarmolható.  Nyelvesít
Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #42 Dátum: 13 okt 17, 17:38:07 »

Hogy lehet meg szerezni inot mert kéne egy support Nevet amugy nem esik ritkán ittem most eset egy chidori meg egy zabuzahoz való item csak nem tudom h ér e valamit zabuza
Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #43 Dátum: 13 okt 17, 17:53:31 »

Ha lefordítod a képesség és jól emlékszem akkor az az hogy +6% damage ami elég sok lehet amúgy VIP nélkül is elég sok ninjád lehet ahogy észrevettem + info érdemes Agi + Chackra vagy Agi + Forcera refineolni az itemeket és azért meg agi ból jönnek az extra roundok arenaba szóval minél több agi  minél több támadás ergo arénába sokkal jobb lehetsz vele erre most világosított fel a klán leaderem jelenleg top 30 ba vagyok a csapatommal  Mosolyog  Ino-t  kő-papír-ollóval lehet szerezni  + az összes többi tavernes ninját Mosolyog
Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #44 Dátum: 13 okt 17, 17:57:02 »

Most én is neki estem az arénának madj gondolod isimo akkor csaktlakozhatok a klánhoz bár most a szintezésbe megállok egy kicsit mert erősödni akkarok  Nevet el is felejtettem hogy lehet legyözni trialon temarit mert stun miatt mindig legyőz valaki mondhatna valami tippet előre is köszi Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 17, 18:03:04 írta ady11 » Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins