24 nov 15, 23:49:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136232 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 13 aug 05, 08:11:28 »

SPOILER

Mivel a mangából 3, de minimum 2 fejezetet dolgoznak fel részenként, ezért egyhamar nem fog véget érni ez a sztori, mivel még 104 fejezet van hátra x"DDD 17 rész alatt 29 fejezetet dolgoztak fel eddig ebből az arcból. Úgyhogy ( habár nem olvastam a mangát ) valószínűleg Gon és Killua még vissza fog térni NGL-be, és ahogy elnézem, a gyengébb kimérahangyákkal talán szövetségre is léphetnének. Nekem pl. Colt nagyon szimpatikus, remélem csatlakozik Gonékhoz a harcban. Hacsak Netero ki nem végzi a jövő héten xDDD

« Utoljára szerkesztve: 13 aug 05, 08:13:15 írta Tapion D. sama » Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #121 Dátum: 13 aug 05, 09:00:36 »

Arról van információ, hogy a Chiméra arc után folytatják a manga adaptálását animébe, vagy filler következik egyből?
Habár a történet szempontjából valószínűbb, hogy  fillert csak ott tesznek be ahol leállt a manga, de ha valakinek van erről információja szívesen fogadom Nevet
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
xindrix
Gennin
*

« Válasz #122 Dátum: 13 aug 05, 09:05:21 »

Van még utána egy rövid arc, az nagy eséllyel még benne lesz és utána 99%, hogy leállás és ha Togashi megint elhalad, akkor jön a folytatás.
Bár Togashi azt nyilatkozta, hogy nem fogja hagyni, hogy az anime beérje a mangát, mégis elment szünetre a 20. rész után...
Mondjuk még van esély, ha 1-2 hónapon belül összeszedi magát, akkor nem kell majd leállni.

91. és 92. rész SPOILER
1000x láttam kb leírva, hogy a király Cell és Frieza gyereke. Én vagyok az egyetlen aki szerint a farkán kívül nem is hasonlít? Nem volt bajom a traininggel, mert csak 4-5 rész volt, de már nagyon kellett egy újabb hangyás rész. A király egy igazi barom, nagyon enyhe kifejezéssel, szegény kisgyereket azért reméltem nem öli meg, de hát azután hogy "belekóstolt" a saját fajtársába.. Mondjuk egy főgonosznak nem is kell jófejnek lennie, majd lesz innen hova fejlődni vagy pozitív, vagy negatív irányba.
A 92. rész egyrészről tetszett, mert Colt az egyik kedvenc hangyám, másfelől meg nem, mert nagyon lassú volt, kicsit idegesítő ez az össze-vissza pacing ,hogy egyszer gyors, egyszer lassú.
A Kiteos dolog kemény volt, már én sem tudom milyen logika alapján, amikor a csaj beszélt róla, hogy biztosan él én majdnem hittem is neki, olyan meggyőző volt, aztán jött az a zombis dolog... Kíváncsi vagyok Gon mit fog szólni, amikor meglátja így, remélem egy hangyányit majd megkomolyodik.
A 93. rész előzetese meg no komment, valami totál nem ide illő idiótaságnak néz ki, de nem ítélem el, amíg nem láttam. Ebben az arcban számomra az tetszett a legjobban, hogy mennyire komoly és mekkora veszélyben vannak az emberek, de Kite halála óta megint kicsit túl sok a poénkodás, remélem abból majd visszavesznek.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 11, 22:19:14 írta xindrix » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #123 Dátum: 13 aug 22, 21:19:55 »

SPOILER!

Jelenlegi részek:

Ez az '' edzés '' jó erő demonstráció volt Gon-nak és Killua-nak, hogy rá ébredjenek a '' nagy sokk '' után hogy van még mindig mit fejlődniük. Gon egyébként jól harcolt szerintem Knuckle ellen. A képességüket jó volt látni animében is a 2 tanítványnak, de Shoot képességét nem tudom megérteni csak. Knuckle képessége meg előnyös is meg nem is. Ha egy Netero szintű ellenféllel harcolna és kamatot tenne rá, akkor is még ott van az adok-kapok eset, szóval ha erősebb az ellenfél, akkor menekülnie kell, mert a kamatot vissza tudja fizetni erősebb és gyorsabb ütésekkel/rugásokkal. A királyt pont ilyennek képzeltem. Mosolyog Tényleg egy Cell és Frieza kombinációja. A farka elég erős, de Pitou ellen állt neki. Most ez mit is kéne jelentsen? Hmm? Alig várom már a harcokat. A király fő ereje is érdekes, mert ha eszik erősebb. Ami érdekel az most Rammot. Mennyivel erősebb, mint múltkor?
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #124 Dátum: 13 aug 23, 08:30:15 »

SPOILER!
Erő tekintetében szerintem a király annyira azért nem áll Pitou-ék felett, sőt valószínűleg ah gyengébb lenne náluk akkor is engedelemskednének neki, ez gondolom genetikai dolog.
És amúgy tényleg hasonlít Cell-re, de attól még szeretjük Nevet
Naplózva

EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #125 Dátum: 13 aug 25, 13:06:44 »

Köszönöm a movie forditását, nem is tudtam hogy van Nevet
Már ugy is hiányoztak a pokok Nevet
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #126 Dátum: 13 szep 10, 20:53:58 »

HÚ, most olyan részek jönnek, kín lesz várni a vasárnapokat!!! Nevet
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #127 Dátum: 13 szep 14, 13:34:56 »

SPOILER

Nagyon jó volt az új anime rész. A párok kialakultak, nagy kedvvel várom, h mi lesz  Hümm-hümm  Vajon a királyt letudja győzni majd Netero? Eléggé kételkedem benne

SPOILER

Mivan már ezzel a mangával??? Úgy érzem, h nem fog több rész kijönni már lassan 2 éve szünetel?? Nem is találkoztam ilyennel, főleg h az animéje igen csak JÓ !!

Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #128 Dátum: 13 szep 14, 14:09:58 »

SPOILER

Én Neteron kívül nem tudok mást elképzelni, talán még Ging, de róla sem tudjuk mennyire erős.
Ez az a manga, ami többet szünetel, mint amennyit fut. Volt amikor beteg volt a mangaka, de sokak szerint csak egyszerűen lusta. A mangát nem olvasom, de összeszedhetné magát, mert a végén beéri az anime.

Az új részről annyit, hogy nem vitte tovább a sztorit, de Genei Ryodan fanként nagyon élveztem és a legfőbb harc még hátra van.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 16, 20:34:03 írta xindrix » Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #129 Dátum: 13 szep 16, 21:53:05 »

SPOILER

Én Neteron kívül nem tudok mást elképzelni, talán még Ging, de róla sem tudjuk mennyire erős.
Ez az a manga, ami többet szünetel, mint amennyit fut. Volt amikor beteg volt a mangaka, de sokak szerint csak egyszerűen lusta. A mangát nem olvasom, de összeszedhetné magát, mert a végén beéri az anime.

Az új részről annyit, hogy nem vitte tovább a sztorit, de Genei Ryodan fanként nagyon élveztem és a legfőbb harc még hátra van.

Ez a rész is, meg a következő is mocskos jó lesz!!! Nevet Végre visszatértek! Nevet
Naplózva

Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #130 Dátum: 13 szep 17, 20:49:56 »

Am manga mikor jelent meg utoljára?
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #131 Dátum: 13 szep 17, 22:11:04 »

2012 március 15-én, ha jól tudom. Pont elindított egy új arcot a fejezettel és azóta semmi a fősztorival kapcsolatban. 2012 végén még kiadott 2 speciált a filmhez.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #132 Dátum: 13 szep 17, 23:07:43 »

Igen, tavaly tavasszal jött ki utoljára, pont azután, hogy felvillantott egy csomó új lehetőséget a mangaka. De előtte még nagyobb szünet volt azt hiszem, szóval annyira még nem állunk rosszul.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #133 Dátum: 13 szep 18, 19:01:28 »

Lassan szedje össze magát, mert az anime még híresebbé teszi a HxH-t. Mindenki örülne ha befejezné már szerintem meg ő is örülne.
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #134 Dátum: 13 szep 19, 10:04:35 »

Ha az anime megint beéri, és leállás következik, én hülyét kapok -.-"
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins