24 nov 15, 23:39:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136229 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 13 jún 19, 16:39:58 »

SPOILER!
Killua alap esetben valóban erősebb, mint Gon, de bizonyos körülmények között (ami még a spoileren belül is spoiler lenne, Gon győzne, de ez majd úgy is kiederül a hangyás arc végén Mosolyog )
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #91 Dátum: 13 jún 19, 19:34:42 »

és a pókok múltját  megismerjük majd?

a főnök és hisoka múltját gondolom igen, de a többiekét?
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #92 Dátum: 13 jún 19, 19:43:23 »

Minimálisan igen, részletesen nem. Hisokájét minimálisan sem, pedig én kíváncsi lennék, hogy mitől lett ilyen pedó bohóc xD
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #93 Dátum: 13 jún 19, 20:49:43 »

Kár Szomorú
Narutoban az tetszett a legjobban hogy több gonosz múltját, motivációját is részletesen megismerjük Szomorú
Nem szeretem az olyan villainokat hogy:
"Elpusztítom a világot, mert én vagyok a gonosz muhahhaha"
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #94 Dátum: 13 jún 19, 21:28:38 »

Nyugi, nem olyanok lesznek Nevet Nem lehetett megismerni részletesen a tagok múltját még, de a motivációjukat igen és ők nem egy olyan szervezet, akik a világ elpusztítására vagy hasonlóra vágynak Én nem mondanám minden tagra sem, hogy teljesen gonosz és ami nekem még külön tetszett, hogy törődnek egymással.
Naplózva
Greg1991
Újonc
*

« Válasz #95 Dátum: 13 jún 20, 13:27:44 »

Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy 80 feletti részeket honnan tudom letölteni?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #96 Dátum: 13 jún 20, 14:27:38 »

Amint eljutunk odáig, ki lesz minden linkelve a főoldalra, illetve a HXH videó letöltései közé Mosolyog Ha türelmetlen vagy, akkor PÜ-ben kérj segítséget. Köszönjük!
Naplózva

EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #97 Dátum: 13 jún 20, 20:23:42 »

Nagyon tetszik a sorozat.
Amikor elöször olvastam róla akkor amint megláttam gont elment tőle a kedvem Nevet
Csak kár hogy a manga nem nagyon halad, és 1-2 év múlva szünet, vagy filler évadok Szomorú
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #98 Dátum: 13 jún 23, 16:39:15 »

Na ja Gon egy kicsit túl alap shónen karakter engem néha egy kicsit idegesít is. Ha nem lenne Kilua, vagy Kurapica, akkor lehet kissé csökkenne az érdeklődésem a sorozat iránt.

bojler:
Nefi-chan, erre mondják, hogy megnyugtatóan ijesztő. Gondolom Kaito erősebb volt, mint a Fantom elleni Kurapica, vagy ne fényezzem ennyire a cicamicát?
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #99 Dátum: 13 jún 24, 07:08:55 »

Nyugi, Gon ki fog majd lépni ebből az alap shounen karakter kategóriából.
SPOILER
Na ez egy nem semmi rész volt, az utolsó jelenet elég sokkoló. Nem Kite volt a kedvenc karakterem, de nagyon megsajnáltam.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 07:40:57 írta xindrix » Naplózva
Slay
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #100 Dátum: 13 jún 27, 17:08:22 »

Na szóval itt a nyár és a rengeteg szabadidő és mivel az anime részek elfogytak 85-től, ezért lefordítottam a közvetlen a 85. rész utáni fejezetet. Nem tudom, hogy akartok-e Hunter x Hunter manga projektet, de ha igen, akkor én boldogan lefordítanák heti pár fejezetet.

http://www.mediafire.com/folder/7mbpcac9m02uz/Hunter_x_Hunter_200._fejezet

Lessétek meg, de ez az első ilyen munkám, szóval nézzétek el ha valami nemjó és véleményt kérek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 27, 18:10:47 írta Slay » Naplózva
veronika193
Újonc
*

« Válasz #101 Dátum: 13 jún 28, 17:45:08 »

Hello ..Mosolyog
Én most kezdtem el nézni ezt az animét , és nagyon meg tetszett  <3
 Remélem, animébe lesz még folytatása  Nevet
És ha miden igaz , akkor  cp-ni fogom, majd a Conon,  kurapika ..Mosolyog Az egyik kedvenc karakterem ^_^
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #102 Dátum: 13 jún 28, 17:54:19 »

SPOILER 85. rész!

Ez volt szerintem az eddigi legjobb rész. Most nem akarok hülyeséget mondani, de az '' EN '' nagysága alapján mérik fel valakinek az erejét? Gon és Killua próbálta Kaitot össze tenni egy mester erejével, akiknek 50 méteres EN-jük lehet. Zeno-é meg 300. Olyan sokat számítana ez?

Neferpitou ereje nem semmi. Olyan 2 kilométert ugrott izomból, miután érzékelte őket '' ilyen '' messziről. Na akkor ő hol helyezkedik el erőben? Annyit azért had mondjak el, hogy a másik 2 testőr semmi ehhez képest.
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #103 Dátum: 13 jún 28, 18:10:05 »

SPOILER
Az EN-jéből is meglehet állapítani, hogy kb milyen erős, de nem hiszem, hogy csak az számít.
Én úgy tudom, hogy a másik 2 royal guard is olyan erős lesz, mint Pitou. Ha hihetünk Killuának, akkor Pitou erősebb mint Illumi, Hisoka és Neteroék, tehát az eddigi legerősebb szereplő, aki a hxh-ban szerepelt.
Én már csak azt nem tudom elképzelni, hogy ha a király már a royal guardoknál is erősebb lesz, akkor Gonnak és Killuának, de még Neteronak is hogyan lesz egyáltalán esélye. Annyit még hozzátennék, hogy Pitou még most született pár órája, semmi képessége és tapasztalata nem volt, szóval még ennél is sokkal erősebb lesz.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 18:11:44 írta xindrix » Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #104 Dátum: 13 jún 28, 18:58:57 »

SPOILER!
Yupi meg Pouf (azt hiszem ez a másik két guard neve) az alapján amit látunk majd belőlük gyengébbek Pitounál, de az is igaz, hogy kevesebbet is szerepelnek így kétséges a dolog.
A király nem tudom erősebb lesz-e, mint ők, de szerintem akkor is engedelmeskednének neki, ha gyengébb lenne, hiszen a királynőre is hallgatnak.

Fizikai erő, gyorsaság szerintem legalább annyit számít, mint az En, hangyák is inkább arra hagyatkoznak, amennyire emlékszem.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins