xindrix
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 13 máj 29, 19:15:10 » |
|
Van még utána egy 20 fejezetes arc + 1 fejezetnyi a következőből és ennyi. Már 15 hónapja szünet van ha jól tudom és eddig semmi hír, de ha továbbra is ilyen lassan haladnak ezzel az arcal (5 rész alatt 7 és fél fejezet), akkor hagynak bőven időt Togashinak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 13 máj 29, 22:20:18 » |
|
Muszáj, mer még egy leállást nem bírna ki a szervezetem  Főleg, hogy most elég népszerű a hunter, meg jó irányba is megy a sztory. Ez azért ösztönözhetné  HA a '99-es animét is néztem volna... bele se merek gondolni abba a majdnem 10 év szünetbe...
|
|
|
Naplózva
|
Nézzé' Hunter x Huntert!!
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 13 máj 29, 22:25:50 » |
|
Mi történik ha beéri a mangát is a 2011-es remake? Megállás megint? Nem örülnék neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 13 máj 29, 22:39:35 » |
|
Vagy megáll, vagy Narutosan értelmetlen fillérekbe fullad(bár ott le van maradva az anime elég rendesen), vagy(és ez a legrosszabb) Soul Eateresen, vagy FMA-san alternatív belefejést kreál, ami 99,99999999999% szörnyűre sikeredik.
|
|
|
Naplózva
|
Nézzé' Hunter x Huntert!!
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 13 máj 30, 12:18:48 » |
|
Ahol abbamaradt a manga, az pont olyan rész, hogy be tudnak tenni egy időre fillert, ami akár még jól is sikerülhet az előttük álló lehetőségeket tekintve, de azért remélem ez nem következik be. Habár ha ilyen tempóban halad Togashi a mangával előbb-utóbb ki kell találni valamit.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 13 máj 30, 13:53:15 » |
|
Hát ha jelenleg utolsó előtti (339) fejezettet nézzük ami ugye az utcsó arc vége, akkor végülis ott be lehet fejezni az animet, SPOILER: mert ott a mangának is olyan vége hangulata van, mert ugye Gon és Ging egymásra találnak, Kurapica is összegyűjtötte a szemeket, és mindenki happy, szóval az egy ideiglenes anime zárásnak jó lenne és nem kéne fillerzeni se, aztán ha a manga folytatódna akkor majd az animet és lehetne! Bár szerintem filler arcok nem lesznek, mert a Madhouse nem fog ilyeneket csinálni, az nem ő rájuk vall, de ha csinálna is, akkor azok értelmesebbek lesznek mint a többi animebe, mert a HxH okosabb mint a többi hosszú anime és itt a gondolkodásnak igen nagy szerepe van, szóval logikátlan fillereket nem csinálhatnak, szóval ezért is lehet hogy inkább majd abba hagyják ha nem tudnak majd semmit kitalálni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 30, 13:53:48 írta Gino »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 13 jún 03, 21:43:44 » |
|
Most néztem meg a 20. részt és azt kell mondanom, hogy kellemeset csalódtam ebben az animében. Mikor belekezdtem, gondoltam, hogy megint egy tipikus shounen. Szóval nem vártam túl sokat, inkább unaloműzés céljából néztem meg az első részt, de ez hamar megváltozott. Tetszik, hogy a mangaka nem fél bemutatni, hogy az emberek meghalnak vagy megölik egymást, mégsem ez dominál. Valamint nagyon bejöttek a vizsgafeladatok, hogy sosem olyanok, mint várná az ember. Mindegyik részt végig izgultam, régen volt ilyen élményem (talán a Dragon Ballt vártam ennyire gyerekként, mint most ezt hetente  ). A szereplők és a motivációik nem igazán egyediek (szinte mindegyik mangában megtalálhatóak, ezek a típusok), mégis érdekessé tudja tenni őket. Kíváncsi vagyok, hogy fenntartja e az anime ezt a szintet a vizsga után is. Remélem menni fog. Szeretném megköszönni, hogy belekezdtetek a fordításba. Egyébként nem kezdtem volna bele a sorozatba. Köszönöm a spoiler allert feliratokat. Így elkerülhető, hogy olyanba botoljak, ami elrontaná a szórakozásom  .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 03, 21:44:49 írta shiranai »
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 13 jún 03, 21:55:23 » |
|
A Vadász Vizsga szinte csak bemelegítés, arra szolgál, hogy megismerjük a karaktereket. Az igazi vizuális orgia majd csak azután kezdődik!!! Alig várom, hogy ti is eljussatok velünk odáig, ahol már fél pillanatra sem érdemes levennünk a szemünket a képernyőről 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 13 jún 04, 00:15:53 » |
|
Igaz még csak jóval később lesz értelme és jelentősége, de már most mindenki vegye tudomásul hogy Kurapica története és a szeme, nem a narutóból lett lopva hanem pont fordítva, mert a HxH manga már jóval azelőtt elkezdődött mint a narutó, szóval Kishimoto lopta az uchiha klán és a sharingan szem alap ötletét, Yoshihiro Togashi-tól azaz innen a HxH-ból! Csak a mihez tartás véget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xindrix
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 13 jún 04, 08:16:28 » |
|
Megelőzve a vitákat, nem történt itt lopás. Kishimoto és Togashi barátok, gondolom megengedte neki, hogy 1-2 dolgot átvegyen a Narutoba és utána teljesen más irányba is indult el vele. És igen, a vizsga csak egy nagy intro, azután jön a lényeg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 13 jún 04, 18:35:56 » |
|
lopta Ja mert Togashi nem merített Toriyamától? Bleach Please! X'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 13 jún 04, 19:01:56 » |
|
Inkább az a kérdés, hogy vajon a görögök lopták e az indiaiaktól, vagy az indiaiak a görögöktől?
Pár ezer évvel megelőzve Kishit és Togashit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 13 jún 05, 19:34:06 » |
|
Sikerült behoznom a részeket. Amit még mindig nem értek az az, hogy kurapika szemei most felerősítik fizikailag? Látható volt, hogy lenyomja a kék franky szinkron hangjával menősködő nyomit, de szerintem alapból is képes lenne erre a fizikai erőre. Akkor minek?
szerk:
AZOKNAK AKIK ANIMÉT NÉZNEK CSAK AZ HATALMAS SPOILER!!!
A kiméra hangya arc alatt mikor megjelenik majd neferpitou, akkor kite halálát, hogy fogják megoldani? Mangában egy levágott fej volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 20:10:22 írta Szabika »
|
Naplózva
|
|
|
|
xindrix
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 13 jún 05, 20:46:45 » |
|
Azt pont láttam a mangából és szerintem simán, mivel SPOILER a fej alsó része, ahol a vágás van nem látszott és úgy mutatták a 80.részben a fehér hajú emberke fejét is Pokkle csapatából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 20:47:19 írta xindrix »
|
Naplózva
|
|
|
|
rosarioxxx
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 13 jún 06, 13:51:27 » |
|
Mások véleményére ne adjatok!!!  Sok sikert amint beértétek teljes értékű nézőtök leszek  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|