24 nov 16, 00:22:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hunter x Hunter ( 2011 )  (Megtekintve 136238 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Dave88
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #105 Dátum: 13 júl 02, 18:44:32 »

Kár Szomorú
Narutoban az tetszett a legjobban hogy több gonosz múltját, motivációját is részletesen megismerjük Szomorú
Nem szeretem az olyan villainokat hogy:
"Elpusztítom a világot, mert én vagyok a gonosz muhahhaha"

A narutosak jobbak? "jaj, lelki bánatom van, megöngyilkolódok"

Am, szerintem a Társulat vissza fog térni egy későbbi arcban, ahol részletesebben is megismerjük őket, mert most igencsak a felszínt kapargattuk
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #106 Dátum: 13 júl 06, 20:02:13 »

Hi,

azt szeretném megkérdezni hogy a manga spoilerek külön vannak jelölve mint az anime spoiler?

anime spoiler alatt azt értem, hogy azok a részek amit a narutokunteam még nem fordított le

Mert a vélemények érdekelnének a legújabb részekkel kapcsolatban, de lehet hogy egy manga spoielrbe futnék bele :S

« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 20:03:51 írta EnxTheOne » Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #107 Dátum: 13 júl 06, 21:51:01 »

Én is csak az animét nézem és eddig nem futottam bele spoilerbe (NKWT-s részek szempontjából), szépen elsárgítják.
Szerk.: Másodszorra olvasva rájöttem, hogy félre értettelek, bocsi. Szerintem nem veszik külön a manga-anime spoilert.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 21:52:54 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #108 Dátum: 13 júl 15, 20:32:50 »

Na jó. Régóta nem írtam a részekről szóval, most megteszem.

SPOILER 86, 87 és 88. rész!

Igazán sok minden nem nagyon történt. Kedvenc szereplőm, a drágalátos Pitou egyre jobban erősödik. Már manipuláló képességet is szerzett látom, mert egy bábut irányíthatott. Gon és Killua próbálja elérni Knuckle szintjétm de nem tudom, hogy mit hitt Netero. 1 hónap nem elég egy ilyen szint eléréséhez. Shoot is ilyen szinten lehet és ha 1 az 1 ellen mennek, akkor nincs esélyük. Nem hogy 2-en. Palm-tól kiráz a hideg. ikszdé Nagyon jól megcsinálták. Nevet
Morel, Knov és Netero egész jó csapatot alkotnak. Érdekes a képességük is. Alig várom, hogy fény derüljön rá. Knuckle is milyen lehet már. Gondolkozik Várom a következőket. Szerintem ha tartják a színvonalat, vagy még ennél is jobb lesz, mert miért ne, akkor benne lehetne top 3-ba az idei animék közül.
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #109 Dátum: 13 júl 15, 21:49:44 »

Na jó. Régóta nem írtam a részekről szóval, most megteszem.

SPOILER 86, 87 és 88. rész!

Már manipuláló képességet is szerzett látom, mert egy bábut irányíthatott.

Kaito volt az akit irányított, ezt azért észre lehetett venni, szóval jobban kell figyelni!  Noexpression
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #110 Dátum: 13 júl 22, 07:00:51 »

Spoiler.
Jöjjön a sónen klisé. 10 másodperces csatajelenethez kapunk 10 perces kommentárt. Igen, köszönjük kapitány, vagyis Kilua.
Kilua meg most már fosinyuszi, mert Nefi-chan láttán a legjobb logika szerint olajra lépett?
Remélem a következő részben mér tényleg az utolsó harcot vívják Cornflakesék ellen. Mert ez így már nagyon időhúzós volt, de lefogadom még egy rész még rámegy.

Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #111 Dátum: 13 júl 22, 09:23:00 »

SPOILER
Az szerintem pont nem shounen klisé, hogy taktikáznak, mert ez elég sok shounenből hiányzik sajnos, A másik klisé meg az lett volna, ha Gon egy nagyot erősödik és leveri Knucklet és ez sem történt meg szerencsére Nyelvesít Killua meg többször is kijelentette már az anime során, hogy ha látja hogy nincs esélye, akkor elmenekül, e neferpitous helyzetnél pont jól tette, de tényleg nem lehet így hozzáállni minden harchoz.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #112 Dátum: 13 júl 22, 10:53:39 »

Spoiler:
Mármint hogy összevissza püfölik egymást 100 kézzel hadonászva?
Az meg hogy néha egyéb figurát is mutatnak az a minimum.
S egy ilyen jellegű harcot minek megmagyarázni? Mintha a néző nem lenne képes értelmezni a látottakat.

Meg Gonnak ez a kő papír olló támadása is csupán a kamehameha utánzatok sorát díszíti. (energiakoncentrció amivel nagyot lehet csapni) na meg Gokunak már volt kő papír olló támadása.

Kilua esetében meg akkor a Nefis rész volt a legemlékezetesebb olajra lépés és ezért emlékeztem arra.
Kilua egy (volt) orvgyilkos. Van neki egy instant killes támadása.
Úgy vélem, egészen addig, ameddig a "küzdelmeiben" nem kapott szerepet a nen, addig simán ki tudta végezni az ellenfelét az erejétől függetlenül.
De gon dolom mint a sónenek többségében az instant killes képesség nem sokat fog érni

« Utoljára szerkesztve: 13 júl 22, 10:57:50 írta Shiro » Naplózva

Gino
Chuunin
*

« Válasz #113 Dátum: 13 júl 22, 11:23:00 »

Spoiler:
De jó hogy úgy ítélkezünk egy olyan shounen fightról ahol mindig minden megvolt tervezve és előre volt gondolva pont az intelligens harcok miatt, hogy még meg se magyarázták a miérteket a mostani részeknél, gondolok itt Killua viselkedésére, azaz az hogy elmenekült, aki olvasta mangába az tudja hogy annak is megvan az oka, és kb 5 rész múlva meg is lesz magyarázva, most csak annyit hogy Illumi nem csak pszichésen manipulálta/ja Killuat, hanem fizikai módon is!

Szóval még mielőtt ráhúzzuk azt hogy sablonos shounen fight azelőtt még bontakozzanak ki a dolgok, mert a HxH minden csak nem sablonos shounen fight, hanem a legegyedibb és legokosabb és intelligensebb shounen fight ami eddig létezett, mert itt mindig mindennek van oka és okozata!
Naplózva
xindrix
Gennin
*

« Válasz #114 Dátum: 13 júl 22, 11:26:35 »

Spoiler
Mennyi volt a hadonászás, 10 másodperc? A harc lényege az volt, hogy Gon hogyan fordítja ésszel a gyengeségét az erősségévé ahelyett, hogy hirtelen csak megnőne a power level.
Gon kő papír olló képességének semmi köze a kamehamehahoz. A kő egy nagy ütés, az egyetlen amivel erőset tud ütni, az olló gyengébb, viszont középtávból tudja használni és vágni is tud, a papír meg mint ahogy láthattad full gyenge, csak elterelésnek jó, viszont nagyobb távolságból használható. Ennek a képességnek köze sincs a kamehamehahoz, aminek a lényege, hogy ki tud nagyobbat lőni, ennek pont az a lényege, hogy ezeket kombinálva taktikázzon a harcnak megfelelően.
A nen a legjobban felépített és elmagyarázott shounen fight képesség, ami direkt úgy van felépítve, hogy intelligens harcokat tudjanak egymás ellen vívni a nenhasználók.
Killua instant támadása a nen nélküli, vagy gyengébb embereken működik, orgyilkosokat nem csak az erős emberekre küldenek, Killuát valószínűleg nem nen mesterek ellen küldték és akinek kikapta a szívét az sem volt több egy sima tömeggyilkosnál.
Naplózva
Slay
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #115 Dátum: 13 júl 27, 19:06:44 »

Amúgy nekem csak most esik le, hogy az a Wing aki Netero elnökkel van, az aki először tanította Gon-ékat Ten-t használni Nevet
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #116 Dátum: 13 júl 27, 20:42:36 »

AKi neteroval van az nem wing hanem knov.

Ne olvasd végig emrt vannak benne manga spoilerek
http://hunterxhunter.wikia.com/wiki/Knov
Naplózva
Slay
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #117 Dátum: 13 júl 28, 12:15:54 »

Tényleg, csak úgy emlékeztem, mintha a psycho csaj Wing mesterről áradozott volna, de most már leesett Nevet
Naplózva
agitoo
Újonc
*

« Válasz #118 Dátum: 13 aug 03, 10:19:04 »

Hát ahogy én éreztem, a csaj volt a mestere Wing-nek.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #119 Dátum: 13 aug 05, 00:19:27 »

SPOILER

Régebben az arc elején azt írtam, hogy ez bizony egy Dragon Ball koppintás lesz. Erre azt a választ kaptam hogy várjak a király megjelenéséig... Hát igen ez a király tényleg ismerős. Nevet
Azért az érdekes hogy a királynőt ilyen gyorsan a sorsára hagyták. Ahogy elnézem a király bőven erősebb a testőreinél. Kíváncsi vagyok ezt mi üti majd le, mivel Netero (azt hiszem így hívják az elnököt) nem rég azt mondta, hogy Pitou még nála is erősebb. A király kicsit kegyetlen, de mondjuk a többi sem volt másmilyen az emberekkel. Túl sok híve nem lesz, de a céljára leszek kíváncsi. A világuralom nekem olyan sablonos lenne.
Gonéknak meg nem hiszem, hogy ennyi lenne ez az arc, mégis csak főszereplők.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins