th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 júl 19, 03:06:36 » |
|
Felkeltünk orsival reggelizünk egyebek utánna utnakindulunk
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 júl 19, 21:00:56 » |
|
Na gyereketk én megérkeztem .Ide haza. A budapestieket felraktam a vonatra majd késöbb kroniékat is ha megjöttetek irjatok.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 júl 19, 21:49:47 » |
|
Nah, végre hazaértem a conról, és áh, tökjól éreztem magam Igaz, nem volt teljesen con fílingem (ahogy Arv mondaná, nem erre van beállítva a biológiai órám, számomra con ősszel és tavasszal vanXP), de azért áh, nagyon jó volt, és én voltam az egyetlen hülye, aki képes volt otthonhagyni a pénztárcájátXD Köszi Morita keresztanyu, h tudtam azért mégis figurával távozni, mint minden conról Amy, a jegyet kifizetem, amint tudunk találkozni, mert megtaláltam a pénztárcát az íróasztalomon :'X Egy szóval nagyon jó volt, és egyedi a lábszagom! Még sosem voltam ilyen büszke a lábamraXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 júl 19, 21:50:11 » |
|
MI Orsival már 1 órája itthon vagyunk ettünk fújtuk1et most htalmas alvás jön
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 júl 19, 22:46:33 » |
|
Ejj ejj én is haza értem . Köszönöm nemes vezetésedet Rina. Mit is írjak még igen hát ez egy élet érzés volt . Nagyon jól éreztem magam és jó volt a társaság is. Erőm eddig tartott ki most megyek és átalszom a napot jahh hogy én holnap lehet dolgozom... .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 júl 20, 08:03:25 » |
|
Tegnap volt con...el se hiszem, hogy már vége...hát mit is mondjak...így elsőre nem volt rossz Csomó mangával távoztam...legalább volt mit olvasni az úton hazafele... Csak én lehetek ilyen elvetemült...10 centis tűsarkakon képes voltan az állomástól a conig gyalogolni, meg vissza...ma meg csodálkozom, hogy nehéz volt felkelni az ágyból... Amúgy csináltam csomó képet, majd felteszem, ha időm engedi, de ma vendégeink vannak...boldog nap...mehetek le főzőcskézni... Amúgy láttalak titeket Bocs, hogy nem mentem oda köszönni, de társasággal voltam és nem volt pofám otthagyni őket... De akkor így utólag köszönök az éteren át
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 20, 08:05:53 írta jaina »
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 júl 20, 09:45:44 » |
|
Hmmm...hát ez tényleg jó volt...csak kár hogy Cartot nem kaptam el (Nah hát istenem hosszú lábai vannak és én a átskámba is beleakadtam) Am jó volt...vettem 3 egész mangát meg egy Narutos karrarakható izét...karkötő szerűséeget...meghát tüneményem kisegítettem...amúgy szíves örömest tettem...jah és megjegyzésnek...NEKED KELLETT VOLNA MEGKÉRDEZNI!!!...csakhát igen...volt itt is egy kis félreértésünk...és ugyebár tudjuk mindez kinek a hibája... amúgy el nem hiszitek mekkora erő van Moonie-ban...csak úgy lerángatott a hintáról...meg is lepődtem... De amúgy minden nagyon jó volt...én egész végig Kroni sapijában voltam...ami egyébként nagy rám és idétlenül is állt de úgy hozzámnőtt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 júl 20, 12:04:29 » |
|
24 óra elteltével megosztanám a con eredményeit AMv verseny terén: Akció: 1. Velho: Falling Higher 2. LSS MEP: Everyday Combat 3. Chris: My style is Carubuano Poén: 1. Jaaku: Random Mindfuck 2. Tru23: Luckyborgir 3. Soa Mark: The new FMA rap Drám (dammit és dammit megint ) 1. Luggi: Savior 2. Chris: The Life 3. Andyme: Pioneers Egyéb: 1. Lumi: Other Side 2. Jaaku: The Las Dream From My hildhood 3. Luggi: The Last Love song Én dráma kategóriában 4. lettem 17 századdal lemaradva 3-tól, Mystik pedig 5. hat tizeddel lemaradva 3-tól
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 júl 20, 12:54:38 » |
|
fuhh...gratulálunk nektek...ha fel van rakva valamerre akkor linkeljétek már légyszi be ti is...bár nem volt az első 3 van de attól még érdekel nagyon, mert jó lehet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 20, 12:55:12 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 júl 20, 13:50:09 » |
|
Én még szeretnék gratulálni Arvaelnek sikerült egy érdekes elő adást adnia a Japán nyelvről ezt nem csak azért mondom mert fórum társad vagyok... a vonaton a mellettem lévő sorban egész Pestig Japánról fordítottak és javították a hibáikat az alapján amit mondtál nekikxDD.
Azért nekem még mindig nehéz a magyar nyelv is így gomen de én nem hiszem hogy Japánul fogok tanulnixDD.
Kéne egy kis segítség is hogyan nézzek újra admin ként Cart donora?xDDD Főleg a cipős mi újság útán...xDD ám gratulálok neked is a győzelemhezxDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 20, 13:52:01 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #266 Dátum: 08 júl 20, 17:02:47 » |
|
Ugyan, a végén olyan jót nevettem azon a szánalmas helyzetenXD Kösz a képeket, meg is nézem most
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 júl 20, 19:28:14 » |
|
juuuj megnéztemképeket jólehetett látom volt egypár Espada +orihime XDXD fuuu ésvolt cicamókusos Grimmjow ^^ meg sima isssss ^^ mindkettő nagyon tetszett ^^ bár a sima jobban....lehet azér mer a pasi teccik =/ nahmind1 deee reméleem leszenk ijenek őszin is éss hogy még kapunk sok pikcsört
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 júl 20, 19:34:39 » |
|
Huh... jó volt ez a con és a társaság is szuper volt! Mori: Azért te sem panaszkodhatsz.. megölted a tüdőmet x'D Hiei: Ööööö nemtom... gondolj a cipőmre és egyből meglesz a tisztelet vagymi xDDD Ja igen... Arvinak gratu az előadáshoz, faintoskirály lett! Felvettem belőle 3 percet, úgyhogy már emlék van belőle xD - többre nem futotta a kamerával : ' ( - Tapion elvileg holnap tölti fel a képeket, amiket csinált, aztán kaptok majd egy linket is ^^ - lesz egy nagy cikk & pár interjú a főoldalon elvileg holnap vagy holnapután -
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 júl 20, 19:56:48 » |
|
Persze, mert én ott voltam azééXD Jó nem vagyok egoistaXD Tényleg jó volt a társaság Tényleg nagyon jó volt!! Végre lett Byakuyas kulcstartóm!!! (még ha th lefikázta is:( )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|