Pestieknek ( vagy azoknak akik pestről akarnak menni), akik a nyaconra akarnak menni!!!
Nos tehát a következő a felállás!
Csoportos kedvezményt minimum 10 fő után kapunk. Ehhez mindenkitől el kell kérjem a diákigazolvány számát és a teljes nevét, mert nem adják akkor ki a jegyeket nekem.( a diákigazolvány számot p.ü.-ben vagy MSN-en vagy e-mailben lehet elküldeni nekem) Leszögezem nem élek vissza vele semmilyen formában, lehet bennem bízni.
Így mindenki döntse el JÚNIUS VÉGÉIG esetleg július elejéig, hogy jöne csoportosan vagy nem. (hozzá teszem így sokkal olcsóbb a jegy
)
Aki JÖNNE és NINCS diákja, azzal sem lesz gond mert 10 fő fölött lehet két felnőtt kísérő( 10 főnél sajnos 1 így jobb ha többen jöttök
). Ha több fő van diák nélkül akkor az első jelentkezőké lesz a hely, így igazságos.
A többi infót meg majd még mondom, ha oda kerül a sor.( hol lesz a tali, hánykor, mikor, miért.. stb, de ezt már csak júliusban) Azért írtam ezt ide ilyen korán, hogy mindeki tudja erről az infót és így tudjon dönteni.
Sajnos nem sikerült elintézni a protekciós jegyeket ( akkor nem kéne a mindenkitől a diákigazolvány száma)
Előre is kérlek titeket, hogy ha jelentkeztek, de nem tudtok jönni ne az utolsó pillanatban mondjátok vissza. Köszi.