24 nov 22, 11:27:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162838 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #510 Dátum: 14 ápr 07, 19:05:24 »

Kijött az új rész: http://readms.com/r/attack_on_titan/56/2332/1

Nem érdemes leállni vitázni Levivel. Szépen meggyőzte Historiát, hogy mindenkinek jó lesz, ha ő lesz a királynő.
Ez a hapsi nyakfelmetsző Jack. Nevet A mangaka szereti a nagyon fontos információkat csak úgy odavetni az olvasó elé, mintha nem is lenne semmi fontossága. Ugyan ezt csinálta, mikor a páncélos és a kolosszális titán leleplezte magát. Bár igaz, hogy pont nem volt ott olyan szereplő aki tudta volna értékelni. Mondjuk Eren igazán meghallhatta volna. De most komolyan Levi Ackerman? Biztos az apai ágon van kapcsolata Mikasával.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #511 Dátum: 14 ápr 08, 13:29:03 »

Most kezdem úgy érezni, hogy lassan dobom a mangát. :/ Nem fér a fejembe, hogy mi értelme van egy esetleges rokoni szálnak Levi és aközött a ... lány között. Ezt most miért kellett??? Isayama remélem csak bal lábbal kelt fel, hogy összeköti az egyik legjobb, és az egyik legrosszabb karaktert... Na de mindegy. Úgy sem tudok ebbe beleszólni.
Eddig is történtek dolgok, de nekem most már kezd sok lenni a szövegelésből. Kezdem visszasírni a pörgős első felét a mangának, amikor még a titánok voltak a lényeg... Lépjünk már.
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #512 Dátum: 14 ápr 08, 17:47:27 »

Ez a hapsi nyakfelmetsző Jack. Nevet A mangaka szereti a nagyon fontos információkat csak úgy odavetni az olvasó elé, mintha nem is lenne semmi fontossága. Ugyan ezt csinálta, mikor a páncélos és a kolosszális titán leleplezte magát. Bár igaz, hogy pont nem volt ott olyan szereplő aki tudta volna értékelni. Mondjuk Eren igazán meghallhatta volna. De most komolyan Levi Ackerman? Biztos az apai ágon van kapcsolata Mikasával.
http://readms.com/r/attack_on_titan/56/2332/45
Ezek szerint ezt a fickót is Ackerman-nak hívják?"Captain Ackerman"
Vagyis akkor Levi apja lenne?
Egyébként igaz,nem lehet tudni hogy mikor fog következni benne egy csavar,semmi felvezetés,vagy egy rá utaló jel,és az ezt követő reakciók sem olyanok,amire számítana az ember.Remélem animében hatásosabb lesz.

Nem fér a fejembe, hogy mi értelme van egy esetleges rokoni szálnak Levi és aközött a ... lány között. Ezt most miért kellett??? Isayama remélem csak bal lábbal kelt fel, hogy összeköti az egyik legjobb, és az egyik legrosszabb karaktert...
Mikasa és Levi egyaránt kiemelkedően tehetséges már a sztori eleje óta,meg még csak 56 fejezet jött ki,gondolom ezt az elejétől így tervezte a mangaka. Mondjuk ez nekem sem tetszik,de még mindig jobb így (szerintem),mintha kiszámítható,klisés lenne.
Naplózva

akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #513 Dátum: 14 ápr 08, 20:36:37 »

Igen, a pasas is Ackerman, és ez így csak még bonyolultabb lehet. Amúgy eddig sem volt kb. semmi nagyon klissés dolog benne, én nem panaszkodom. Csak ezt miért? T-T Nem fér a fejembe de pár nap múlva csak megemésztem.  ikszdé Ha jót hoz ki belőle, akkor mondok rá egy okét. Vagy csak véletlen egybeesés, és szórakozik velünk. ikszdé
Igen, tényleg tehetségesek, de Mikasa jellemben eléggé alulmúlja a többi szereplőt. Az elején szép pillanatai voltak, aztán a szememben elkezdett zuhanni, és most már a tehetségén kívül más nincs benne. Egyébként már túl vagyunk a felén, nem? Így ez nem "még csak 56 fejezet". 20 kötetet tervez, vagy mi, ebből pedig kijött 13 (?).
Az 100, hogy az elejétől így tervezte, hiszen eléggé összerakott a sztori, hosszúnak meg annyira nem hosszú, hogy ne tudna előre tervezni. Mosolyog Na de inkább kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből. ^^"
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #514 Dátum: 14 ápr 10, 16:09:48 »

before the fall 05
http://mangafox.me/manga/shingeki_no_kyojin_before_the_fall/c005/38.html
Így egy kicsit hasonlít Cobrára az FT-ből,nem?
Reménykedem benne hogy a kövi fejezetben már lesz egy kis csevegés a titánokkal,jó lenne ezt egy kicsit megpörgetni.
Nagyot néznék ha Kyukuro rokoni kapcsolatban állna Erennel....vagy ez a manga spin-off mivoltából nem lehetséges?
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #515 Dátum: 14 ápr 11, 15:51:45 »

Érdemes olvasni a before the failt? Gondolom a nagy kérdésekre nem kapunk választ és egy ismerős szereplő sincs benne. Talán Pixis még mikor volt haja? xD

Én kedvelem Mikasát. Az animében ő volt a kedvencem. Sajnos mostanában, ő és Armin háttérbe szorult és átvette a helyüket Historia és Levi. Talán most ezzel az Ackerman hivatkozással újra előtérbe fog kerülni.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #516 Dátum: 14 ápr 11, 16:15:54 »

Nem egy nagy durranás,de ha unatkozol,akkor nyugodtan belelapozgathatsz,annyi biztos,hogy nem fogsz tőle még jobban unatkozni^^.
Pixis még nem volt benne Nevet,viszont benne van a felderítő egység akkori kapitánya/parancsnoka.Legalábbis még csak pár oldal volt róla,de a 4.fejezet végéből úgy tűnik,hogy alaposabban meg fogjuk ismerni.
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #517 Dátum: 14 ápr 30, 21:12:24 »

A MAL szerint fogunk kapni egy 3.ovát is majd 08.08-a körül.
http://myanimelist.net/anime/18397
A 2. ovának április 9.-én kellett volna kijönnie,de 3 hét eltelt és sehol sem találom.Valaki tud róla valamit?
Naplózva

Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #518 Dátum: 14 máj 01, 11:16:46 »

A második OVA már kijött, csak magyar felirat nincs hozzá Mosolyog
Itt megtudod nézni - elvileg. http://www.subbedanime.tv/shingeki-no-kyojin-ova-episode-2-english-sub/
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #519 Dátum: 14 máj 07, 06:02:38 »

Új fejezet:
http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/57
Naplózva

Életunt Cápa
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #520 Dátum: 14 máj 08, 04:50:58 »

Kezd még reménytelenebb lenni a helyzet... lassan  meg eljutunk oda, hogy tulajdonképpen a titánok a jófiúk, és csak a csúnya, rossz embereket eszik meg.
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #521 Dátum: 14 máj 09, 16:48:15 »

Furcsállottam,hogy egy kicsit rövid volt a fejezet,így megnéztem több oldalon is...kiderült,hogy mangareaderen kihagytak 10 (!) oldalt.
Itt a teljes:
http://www.mangadog.com/Attack_on_Titan/57/1/
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 09, 16:52:02 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #522 Dátum: 14 jún 06, 20:47:24 »

Amikor először kezdtem nézni megnéztem az első részt és azt mondtam, hogy nem akarok gyerekeket nézni és abbahagytam.
Rá pár hónapra győzött meg egy barátom, hogy nézzem, mert jó lesz. Kicsit szkeptikusan fogadtam, mert a Bleachről is ezt mondta, de hiába néztem tovább, az szar maradt.

Szerencsére ezzel más a helyzet.
Nagyon izgalmas, lehetőségekkel teli világot dolgoztak ki. A főszereplőt imádom, végre nem egy bolondos hülyegyerek az anime főszereplője (Bocs Goku mester. Nevet ) És itt látom először, hogy milyen egy jó csapatmunka. A Rainbowban is volt erre kísérlet és maga az anime csodálatos is, de nem annyira tudták kihasználni a karakterek különbözőségét.
Naruto mindig a barátaival jön, de olyan gyökér barátai vannak, hogy amellett már nem is kellenek ellenségek. Itt nagyon tetszik, hogy mennyire egy emberként gondolkodik mindenki és beleteszi a sajátját. Jó lehet ennyire összeszokott csapattal dolgozni. És megfelelő mennyiségű benne a brutalitás. Egyszóval megfogott.
Naplózva
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #523 Dátum: 14 jún 11, 04:48:31 »

Örvendezzetek: http://www.mangapanda.com/shingeki-no-kyojin/58

Nem lettünk sokkal okosabbak, de talán a következő részben kiderül a királyság célja.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 11, 05:20:17 írta Életunt Cápa » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #524 Dátum: 14 jún 13, 12:41:11 »

http://www.youtube.com/watch?v=YJu05VJee2Y

Tök jól sikerült ez a feléneklés =)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins