Sziasztok.
Ez egy zseniális sorozat. Nálam simán bekerült a top 5 közé. Még meg kell nézzem az utolsó 2 részt, aztán valószinüleg olvasni fogom tovább a mangát. Azt olvastam, hogy készült a 25 rész mellé 5 OVA is. Ezeket érdemes megnézni vagy csak fölös kiegészitők amiben semmi sem történik, inkább filler, vagy viszi tovább a történetet?
Válaszokért előre kösz
.
A manga irója szerintem az egyik legjobb a műfajban. Olyannyira bele tudja képzelni magát az ember azokba a kiszolgáltatott helyzetekbe, hogy valami fantasztikus. Az 5-ik részben, mikor odáig fokozza, hogy Eren meghal, azt gondoltam kész vége, innen már nem tudja visszahozni. És őszintén mikor a7-es részbe megjelenik a titán ölő titán, kicsit csalódtam. De valahol számitottam is rá, hogy ez lesz, mivel a titánokat nagyon ower powerre találta ki az iro ezzel a regenerálódós képességükkel. Meg lehetett szokni, s még jól is állt végül Erennek a titán erő.
Mikasa a legkidolgozottabb.., nem tudom le se irni, annyira lenyűgöző karakter. Eltér az átlagos, tipikus anime női karakterektől. Zseniális mint ahogyan az is, ahogy szépen az iró nyit a politika felé is. Az ostobaságokat hangoztató papoktól elkezdve, eegészen a korrupt belsős egységekig. A falllal és az egész felvázolt helyzettel párhuzamot von a való világ és az anime között, hiszen mi is kalitkába zártak vagyunk bizonyos szempontokból.
ANNYIRA tudtam, hogy Annie AZ... áááá és és és, nem húzzák el, mert annyira egyértelmű lett az egész. Igy kell, pörög, tömény, kemény, nagyon jól összerakott részeket kapunk, csúcsminőségű grafikával.. hát mit mondjak, nem 1 one piece...
23 rész-t miután végig néztem jöttem rá arra is, hogy miért mondta Armin, Jean-nak, hogy "gyerünk öld meg, ő volt aki végzett Marcoval". Nagyon "tökös" karakter az az Armin és fasza mikor igy leesnek a dolgok.
Szóval mindenkinek ajánlom. Beszarás jó! Újonc üstökös, bár 2009-óta már van manga formában, mégis fiatalnak számit szerintem, de már most egy lapon lehet emlegetni a klasszikusokkal mint a: FMA Brotherhood, Death Note, Shippuden. (A felsoroltak, pusz a Fairy Tail és a Shingeki no Kyojin az 5 kedvencem
).