-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #495 Dátum: 14 márc 10, 16:49:03 » |
|
Tipikusan olyan anime, ahol nem tudommagam ravenni, hogy olvassam a mangar. Ugyhogy en is nagyon varom az animet!
Szerintem meg tipikusan az az anime,ahol az ilyen türelmetlen egyedek mint én nem tudják kivárni a folytatást,és belekezdenek az idegen nyelvű mangába kevésbé gazdag szókinccsel felvállalva azt,hogy egy dumával teli fejezet eltart 60 percig is (mint pl. a mostani) Jól teszed, a manga sokkal gyengébb. Sajnos ez igaz Manga 55: Azta...jól megdolgozták Sanez-t. Erwin terve jól hangzik,bár van egy olyan érzésem,hogy lesznek ott bőven veszteségek.Birth of Levi 4: http://imgur.com/a/BspzW#0Levi elég badass volt az első expedícióján.Persze ez tőle várható volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 16:53:08 írta -Uchiha Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #496 Dátum: 14 márc 10, 17:57:51 » |
|
Megkockáztatom, a történet nem is érdekelne, ha nem készült volna hozzá ilyen állat anime. És emiatt sokkal jobban utálom a gyengén sikerült Naruto részeket Kicsit off: nem tudom ismeritek-e ezt a srácot. Különféle dalokhoz készít metál-vörzsönt. Nem érdekes különösebben, de pasi létemre is azt kell mondanom, hogy oaaan éééédi, ahogy folyamatosan vigyorog az örömtől, amiért zenélhet Na mindenestre megtalálta az első openingünket is:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 18:01:14 írta Életunt Cápa »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 14 márc 10, 20:01:50 » |
|
Én sem számítok türelmesnek, ha valami érdekes dologról mint a Shingeki, meg még sok más. De van olyan anime, aminek a mangáját vétek olvasni. Jó az alapsztori tényleg egyedi és izgalmas. Csak, hogy itt az effektek, nagy hangsúlyt adnak az anime sikeréhez. Viszont ezt az izgalmat kevésbé fokozzák nálam a fekete-fehér képek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #498 Dátum: 14 márc 13, 12:54:26 » |
|
Csak most kapcsoltam, hogy Erenék pincéje szint el is lett felejtve. főleg, hogy most, hogy kezdődik a "Lázadás a király ellen" Arc olyan jó ideig csak ez fog menni. Éhen fognak halni a titánok, hogy nem tudnak felderítősöket enni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #499 Dátum: 14 márc 13, 14:54:41 » |
|
Tipikusan olyan anime, amiben az effektek sokat számítanak. És lerajzolva annyira nem jó. Én sem számítok türelmesnek, ha valami érdekes dologról mint a Shingeki, meg még sok más. De van olyan anime, aminek a mangáját vétek olvasni. Jó az alapsztori tényleg egyedi és izgalmas. Csak, hogy itt az effektek, nagy hangsúlyt adnak az anime sikeréhez. Viszont ezt az izgalmat kevésbé fokozzák nálam a fekete-fehér képek.
Igen, sokat számítanak az effektek, meg mondjuk, hogy aki a karakterdesinget készítette, az tud rajzolni (meg az animátorok is). xD A mangával tényleg nem lenne baj, ha tudna a mangaka rajzolni. Egyébként ettől függetlenül én is elolvastam (legalább tudok felhozni öcsémnek példákat, hogy hogyan ne rajzoljon xD), viszont ha bárki mondja nekem, hogy lehet elkezdi, akkor lebeszélem, hiába jó a történet. Nem éri meg teljesen, főleg úgy, hogy az anime tökéletesen feldolgozza a mangát, és hozzá még kifejezetten szép is. Mondjuk azt el kell ismernem, hogy van jópár harcjelenet, ami a mangában meglepően szépen van megrajzolva. Ott jól kijön a mangaka gyors, vázlatos, több vonalas, lendületes stílusa. Ó, pont most keresgéltem a Birth of Levi 4-et, de én nem jártam sikerrel. Ej-ej, Erwin alatt rezeg a léc rendesen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 13, 14:57:26 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #500 Dátum: 14 márc 13, 17:50:18 » |
|
Na igen, én is valahogy így gondoltam. Bár annyira nem értek a rajzoláshoz mint te, de hogy a manga nem olyan filingű mint az anime az tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #501 Dátum: 14 márc 14, 17:53:59 » |
|
A manga ezerszer hangulatosabb mint az anime, egyrészt sötét színek miatt is, meg a különleges, vonalkás árnyékolás is sokat rádob nagyon a hatásra. Plusz technikailag mangaka nagyon durván jó anatómiai tudással rendelkezik, lásd titánok. Mindenki meg tud rajzolni egy többé-kevésbé normális emberalakot, de az összes izmot megfelelő lefutási iránnyal iszonyúan nehéz és komplikált, szóval hiába tűnik egyszerűnek, ez csak azt bizonyítja hogy olyan hogy hogy a szemed természetesnek veszi. Meg az anime olyan szinten rohadt lassú volt, hogy én a felénél dobtam is, mert nem volt egyszerűen értelme nézni.
Meg most belelapoztam ebbe a Birth of Levi meg ebbe a másik mangába, és csak én gondolom úgy hogy totál igénytelen bőrlehúzás mind a kettő? A rajzoló sem az eredeti, meg a sztori is kifejezetten semmitmondó.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 14 márc 14, 20:19:23 » |
|
Azt bevallom, biztos nem tudnám utánozni. Azért nem is fogtam fel olyan természetesnek mert egy-két rész nagyon jól ki van dolgozva. Viszont az anime jobban bejött, valahogy tetszenek az effektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #503 Dátum: 14 márc 15, 23:03:50 » |
|
Végignéztem az anime 25 részét. És hát nem volt rossz, persze annyi szál nyitva maradt hogy csak na. Gyakorlatilag annyi hogy legyőzték a "nőstényóriást" akiből infoót viszont nem szedtek ki belőle hogy mit hogyan miért mert elszigetelődött egy kristályban. és a pincébe se mentek még be. Szóval nagyon folytatás "szaga" van a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #504 Dátum: 14 márc 16, 04:19:26 » |
|
Ayumichan, az utolsó résznél nézd végig az endinget is A manga még javában tart, biztos lesz az animének is folytatása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #505 Dátum: 14 márc 16, 08:08:36 » |
|
Na igen, csak jó soká. Ez mindig hátulütője a jó animéknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #506 Dátum: 14 márc 16, 09:54:23 » |
|
Meg most belelapoztam ebbe a Birth of Levi meg ebbe a másik mangába, és csak én gondolom úgy hogy totál igénytelen bőrlehúzás mind a kettő? A rajzoló sem az eredeti, meg a sztori is kifejezetten semmitmondó.
Attól tartok,hogy az eredeti történet szempontjából semmi használható infót nem fog adni.A before the fall-ban reménykedek,hogy hátha fény derül 1-2 titokra,elvégre a sztorit az eredeti mangaka írja.De az 1. fejezetből kiindulva nagyon úgy tűnik,hogy nem így tervezte eredetileg a történetet,ezt csak úgy beillesztette utólag,mint érdekességet,így csekély rá az esély. Valaki tudja esetleg,hogy hány kötetes lesz ez a két spin-off manga?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 16, 18:01:17 írta -Uchiha Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #507 Dátum: 14 ápr 03, 07:36:58 » |
|
Jó reggelt mindenkinek ,szabad kérdeznem hogy hol szoktátok olvasni magyarul a mangát .? Mivel csak angolul tudom most olvasni és a animét is csak 25 részéig láttam ti hol nézitek ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #508 Dátum: 14 ápr 03, 07:46:09 » |
|
Jelenleg nincs is több része az animének. A manga sincsen végig lefordítva csak ki tudja hányadik fejezetig. Én angolul szoktam olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #509 Dátum: 14 ápr 05, 19:43:27 » |
|
|