24 nov 22, 12:43:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 163016 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #495 Dátum: 14 márc 10, 16:49:03 »

Tipikusan olyan anime, ahol nem tudommagam ravenni, hogy olvassam a mangar. Ugyhogy en is nagyon varom az animet!
Szerintem meg tipikusan az az anime,ahol az ilyen türelmetlen egyedek mint én nem tudják kivárni a folytatást,és belekezdenek az idegen nyelvű mangába kevésbé gazdag szókinccsel felvállalva azt,hogy egy dumával teli fejezet eltart 60 percig is (mint pl. a mostani) Nevet

Jól teszed, a manga sokkal gyengébb. Szomorú
Sajnos ez igaz Szomorú

Manga 55:
Azta...jól megdolgozták Sanez-t. Nevet
Erwin terve jól hangzik,bár van egy olyan érzésem,hogy lesznek ott bőven veszteségek.

Birth of Levi 4:
http://imgur.com/a/BspzW#0
Levi elég badass volt az első expedícióján.Persze ez tőle várható volt.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 16:53:08 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

Életunt Cápa
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #496 Dátum: 14 márc 10, 17:57:51 »

Megkockáztatom, a történet nem is érdekelne, ha nem készült volna hozzá ilyen állat anime.  bow És emiatt sokkal jobban utálom a gyengén sikerült Naruto részeket Nevet  Szomorú

Kicsit off: nem tudom ismeritek-e ezt a srácot. Különféle dalokhoz készít metál-vörzsönt. Nem érdekes különösebben, de pasi létemre is azt kell mondanom, hogy oaaan éééédi, ahogy folyamatosan vigyorog az örömtől, amiért zenélhet Mosolyog Na mindenestre megtalálta az első openingünket is:

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 18:01:14 írta Életunt Cápa » Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #497 Dátum: 14 márc 10, 20:01:50 »

Én sem számítok türelmesnek, ha valami érdekes dologról mint a Shingeki, meg még sok más. De van olyan anime, aminek a mangáját vétek olvasni. Jó az alapsztori tényleg egyedi és izgalmas. Csak, hogy itt az effektek, nagy hangsúlyt adnak az anime sikeréhez. Viszont ezt az izgalmat kevésbé fokozzák nálam a fekete-fehér képek.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #498 Dátum: 14 márc 13, 12:54:26 »

Csak most kapcsoltam, hogy Erenék pincéje szint el is lett felejtve. főleg, hogy most, hogy kezdődik a "Lázadás a király ellen" Arc olyan jó ideig csak ez fog menni. Éhen fognak halni a titánok, hogy nem tudnak felderítősöket enni. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #499 Dátum: 14 márc 13, 14:54:41 »

Tipikusan olyan anime, amiben az effektek sokat számítanak. És lerajzolva annyira nem jó.  Neeem

Én sem számítok türelmesnek, ha valami érdekes dologról mint a Shingeki, meg még sok más. De van olyan anime, aminek a mangáját vétek olvasni. Jó az alapsztori tényleg egyedi és izgalmas. Csak, hogy itt az effektek, nagy hangsúlyt adnak az anime sikeréhez. Viszont ezt az izgalmat kevésbé fokozzák nálam a fekete-fehér képek.
Igen, sokat számítanak az effektek, meg mondjuk, hogy aki a karakterdesinget készítette, az tud rajzolni (meg az animátorok is). xD A mangával tényleg nem lenne baj, ha tudna a mangaka rajzolni. Hehe Egyébként ettől függetlenül én is elolvastam (legalább tudok felhozni öcsémnek példákat, hogy hogyan ne rajzoljon xD), viszont ha bárki mondja nekem, hogy lehet elkezdi, akkor lebeszélem, hiába jó a történet. Nem éri meg teljesen, főleg úgy, hogy az anime tökéletesen feldolgozza a mangát, és hozzá még kifejezetten szép is. Mondjuk azt el kell ismernem, hogy van jópár harcjelenet, ami a mangában meglepően szépen van megrajzolva. Ott jól kijön a mangaka gyors, vázlatos, több vonalas, lendületes stílusa.
Ó, pont most keresgéltem a Birth of Levi 4-et, de én nem jártam sikerrel. Mosolyog
Ej-ej, Erwin alatt rezeg a léc rendesen.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 13, 14:57:26 írta akym17 » Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #500 Dátum: 14 márc 13, 17:50:18 »

Na igen, én is valahogy így gondoltam. Bár annyira nem értek a rajzoláshoz mint te, de hogy a manga nem olyan filingű mint az anime az tuti.  Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #501 Dátum: 14 márc 14, 17:53:59 »

A manga ezerszer hangulatosabb mint az anime, egyrészt sötét színek miatt is, meg a különleges, vonalkás árnyékolás is sokat rádob nagyon a hatásra. Plusz technikailag mangaka nagyon durván jó anatómiai tudással rendelkezik, lásd titánok. Mindenki meg tud rajzolni egy többé-kevésbé normális emberalakot, de az összes izmot megfelelő lefutási iránnyal iszonyúan nehéz és komplikált, szóval hiába tűnik egyszerűnek, ez csak azt bizonyítja hogy olyan hogy hogy a szemed természetesnek veszi.
Meg az anime olyan szinten rohadt lassú volt, hogy én a felénél dobtam is, mert nem volt egyszerűen értelme nézni.

Meg most belelapoztam ebbe a Birth of Levi meg ebbe a másik mangába, és csak én gondolom úgy hogy totál igénytelen bőrlehúzás mind a kettő? A rajzoló sem az eredeti, meg a sztori is kifejezetten semmitmondó.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #502 Dátum: 14 márc 14, 20:19:23 »

Azt bevallom, biztos nem tudnám utánozni. Azért nem is fogtam fel olyan természetesnek mert egy-két rész nagyon jól ki van dolgozva. Viszont az anime jobban bejött, valahogy tetszenek az effektek.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #503 Dátum: 14 márc 15, 23:03:50 »

Végignéztem az anime 25 részét.
És hát nem volt rossz, persze annyi szál nyitva maradt hogy csak na.
Gyakorlatilag annyi hogy legyőzték a "nőstényóriást" akiből infoót viszont nem szedtek ki belőle hogy mit hogyan miért mert elszigetelődött egy  kristályban.  Hmm?   smirksweat   és a pincébe se mentek még be.
Szóval nagyon folytatás "szaga" van a dolognak.  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Életunt Cápa
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #504 Dátum: 14 márc 16, 04:19:26 »

Ayumichan, az utolsó résznél nézd végig az endinget is kacsint

A manga még javában tart, biztos lesz az animének is folytatása Mosolyog
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #505 Dátum: 14 márc 16, 08:08:36 »

Na igen, csak jó soká.  Nevet Ez mindig hátulütője a jó animéknek.
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #506 Dátum: 14 márc 16, 09:54:23 »

Meg most belelapoztam ebbe a Birth of Levi meg ebbe a másik mangába, és csak én gondolom úgy hogy totál igénytelen bőrlehúzás mind a kettő? A rajzoló sem az eredeti, meg a sztori is kifejezetten semmitmondó.
Attól tartok,hogy az eredeti történet szempontjából semmi használható infót nem fog adni.A before the fall-ban reménykedek,hogy hátha fény derül 1-2 titokra,elvégre a sztorit az eredeti mangaka írja.De az 1. fejezetből kiindulva nagyon úgy tűnik,hogy nem így tervezte eredetileg a történetet,ezt csak úgy beillesztette utólag,mint érdekességet,így csekély rá az esély.
Valaki tudja esetleg,hogy hány kötetes lesz ez a két spin-off manga?
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 16, 18:01:17 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

kurama95
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #507 Dátum: 14 ápr 03, 07:36:58 »

Jó reggelt mindenkinek ,szabad kérdeznem hogy hol szoktátok olvasni magyarul a mangát .?
Mivel csak angolul tudom most olvasni és a animét is csak 25 részéig láttam ti hol nézitek ?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #508 Dátum: 14 ápr 03, 07:46:09 »

Jelenleg nincs is több része az animének. A manga sincsen végig lefordítva csak ki tudja hányadik fejezetig. Én angolul szoktam olvasni.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #509 Dátum: 14 ápr 05, 19:43:27 »

http://m0moisatsuki.tumblr.com/post/81784234442/perfectlyfake-reiner-braun-ch-56-spoilers

Haha... ez vicces.

Ugye csak egy elkésett áprilisi tréfa?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins